Paralizie Cerebrala(tetrapareza,parapareza, etc) 2
Raspunsuri - Pagina 24
mdanicoleta spune:
buna
eu ii fac ioanei o data pe zi. nu rezist de 2 ori dar cica bine ar fi sa faca de 3. noi facem in pauza de vojta de la spital facem bobath la un centru.
azi o sa incerc sa-i fac de 2 ori.
wnimra, de pe burta se intoarce imediat pe spate. am remarcat ca daca o pun pe burta si ceva interesant la marginea patului incearca sa se tarasca dar mainile ei nu o ajuta.nu are putere
heer, adam e cel mai avansat...vorbeste, merge pe langa pat... succes in continuare
va pupam si la lupta cu micutii
andru_mami spune:
buna!
mdanicoleta-cum sta ioana cu dintii?andrei avea si el 2 sus si 2 jos si acum i-au dat 4 odata,si ma dispera cu muscatul,ar roade si oase cred.abia i-au iesit la 1 an si o luna si acum nu se mai opreste.
mdanicoleta spune:
buna
ti-am tr un pm, andru_mami
ioanei i-au iesit de la 5 luni, imediat ce i-au trecut colicii si are si masele. e mai bine mai tarziu. are 6 dinti sus si 2 masele
si jos la fel
eu ii fac ioanei doar 2 pozitii de vojta, a treia nu-mi iese dar vad ca la cea pe spate nu mai reactioneaza
wnimra spune:
mdanicoleta nu vrei sa mergem la un magazin de "manute noi" ??? punem unele noi si gata terminam pr, ca asa m-am saturat sa vad ca le tine pt expozitie.
Azi la terapie nu a vrut sa se sprijine pe ele deloc, a urlat , racnit , tipat si chemat pe mine, acasa face la fel , tre sa il pun pe burta si sa incep sa ma scalambai ca toate alea si sa ii atrag atentia ca sa ridine capul si sa se sprijine pe coate, sta si ma urmareste cand ma tarai eu ca sa faca si el , .....apoi rade de se strica cat de stupid sunt , cred ca si arat asa si isi intoarce capul intr-o parte si sta relax la barfa , da din picioare sau se mai da cu capul de podea in semn de protest ca nu are voie se se intoarca.
Sa stai linistita ca nu da inapoi , o sa le faca dar trece timp , pt miscarea asta stat pe coate si capul sus plus un taras vai mama lui a trecut un an , un an de zile de am crezut ca nu o sa mai faca never nimic, eee sa vezi cat o sa treaca pana o sa o stapaneasca cum trebuie, tot un an a durat si pana a invatat tot ce inseamna rostogolit pe toate partile de a reusit sa faca asta in somn lejer fara sa se mai trezeasca.Sa o lasi pe jos si ii zici sa vina dupa tine ca ai treaba , in drum poti sa ii lasi diverse chestii haioase ca sa o atraga, eu ii dau ce nu a mai vazut demult in materie de jucarii sau ce pofteste si nu prea are voie, poate tine vrajeala.
Tre sa mai aranjez prin dormitor ca l-am gasit sub pat , statea ca pacala si maraia , ca sa vezi caposenie vroia domne' sa ridice capul dar nu putea ca se lovea ....AAAA!!!!!!!!! inca ceva super tare , ma tineam de mult sa iti zic, Dana ii face o chestie noua , cand sta pe burta , 4 labe nu conteaza si scopul tau este ca sa tina capul sus si copilul santajist vrea sa se de-a cu rotile in sus sau nu isi scoate nasul din pat,mainile de sub el etc, ii pui mana la ochi....inebunesc la miscarea asta, doar le atingi ochii cu palma sa nu mai vada si sa vezi crize si strofocare ca sa ridice capul peste mana ta sa vada ceva, te strici de ras tu si copilul urzeste planuri maleefice de razbunare, sau ii tii palma pe cap il presezi putin cu nasul de pat si brusc nervi si vrea sa se ridice, chestiile astea le fac singura ca restul lumii nu suporta sa imi bat joc de copil ...cica.
Idee !!! ca sa vedeti cata treaba am azi....la 7 merg la tuns , are Alex the Greath programare la bretonel , am sunat ieri si dupa ce m-au programat le-am exlicat ce are copilul sa nu ma trezesc ca ma da afara ca la alta frizerize ca nu tund copii handicapati...eu gigi-dura si tipa super draguta mi-a zis sa vin cu incredere ca ne ajuta cu o frizura noua...asaa acum ideea
-vreau sa improvizez un fileu( ca la tenis ), pe o parte alex pe o parte cine se nimereste si sa jucam un cucu-bau incontinuu poate il ajuta cu miscarea asta , zi de zi exercitiu si este imposibil sa nu capete rezistenta in timp.
pupici la pici
http://community.webshots.com/photo/2261592570103302750zREysg
mihaela77O spune:
imi dati voie sa va impartasesc si eu bucuria mea?
eu una sunt bucuroasa,azi sunt fericita...cel putin azi...mihaita,de fapt cazul lui mihaita,a fost preluat de o fundatie din bucuresti,M.A.M.E...si azi sun si intreb s eu de eventuale numere de teledon...surpriza..le aveau pregatite..efectiv nu mi-a venit sa cred,mai ales ca dej intrasem in panica,mai am bani strict pt 2 luni de terapie...iata numerel:
0 900 900 320-pt 10 euro
0 900 900 325-pt 5 euro...
daca vreti si puteti,dati-le si voi mai departe...si va multumesc ca mi-ati fost si-mi sunteti alaturi!
mada,bafta la tuns...si asteptam poze cu noua freza,of course!
TELEDON PENTRU MIHAITA
**********0 900 900 320-pt 10 euro**********
**********0 900 900 325-pt 5 euro**********
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
wnimra spune:
ce ma bucur miha pt voi
te sun sa mai vb
http://community.webshots.com/photo/2261592570103302750zREysg
TELEDON PENTRU MIHAITA
**********0 900 900 325-pt 5 euro**********
mihaela77O spune:
am uitat ce era important,numerele sunt in reteaua romtelecom..dar am pus la semnatura!
mada,vb mai pe seara...!,pt semnatura!
TELEDON PENTRU MIHAITA,IN RETEAUA ROMTELECOM/red]
**********[red]0 900 900 325-pt 5 euro**********
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
mdanicoleta spune:
neata fetelor
ne bucuram pt mihaita
wnimra, si ioanei i se punea palma dar se agiat putin si renunta. e asa de lenesa...
cateodata imi vine sa o iau razna. azi e una din acele zile. de 3 zile fata mea iar e legumita..nici capul nu il tine.
va pupam
andru_mami spune:
[ma bucur pentru voi-mihaela770 si pentru mihaita,si din fericire eu am netde la romtelecom deci pot sa ii fac o bucurie mica lui mihaita,din partea lui andrei si a mea.pupici si bafta la teledon.
[/quote]