Paralizie Cerebrala(tetrapareza,parapareza, etc) 2

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mdanicoleta spune:

invitatia e valabila pt oricine are nevoie de mare. si daca va suprapuneti, nu-i bai ca sunt 4 camere si in 3 se poate dormi
fetelor, cum se activeaza pt mesaje private?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andru_mami spune:

te duci si pui mouse-ul pe CONTUL MEU apoi dai clic pe profil personal si apoi intri la mesaje private si dai activare.pupici si multam mult pentru invitatie si propunere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

babette, Primariile au facut in acest an tot felu de contracte cu Circul, Zoo, Herghelia Baneasa, sa aduca mici surprize prin parcurile bucurestene.
In Dr. Taberi a adus 3 ponei. Mi-am facut zilnic drum prin parc, cu morcov....calarit. Nu scap de cel mic fara macat o cursa pe zi. Alexa vrea si ea, deci, mergem la noi in parc.
Te rog sa-mi spui si mie, cat costa la Baneasa, cat dureaza sedinta/ora, si daca ma reducere sau nu la 2 copii? Daca stii!

Azi nu mai intru pe net. Avem o petrecere in fam. si asuntem pelcati.

andru_mami, asa sunt eu. De multe ori m-am gandesc ca fiind opusul sotului suntem si impreuna. Asa am fost, am incercat sa depasesc orice necaz, si am avut multe din copilarie.

Pe Paul l-am facut sa fiu si eu multumita nu pentru Alexa total. In schimb Paul o iubeste foarte mult, este intelegator, o ajuta....
I-am crescu si impreuna. Nu merge Paul undeva si Alex in lata parte. Cand va trebui sa-i "despart" fiecare pe drumul lui, va fi greu.
Daca-ti doresti poti!
Nu este greu sa-i faci, greu sa-i cresti si putin curaj sa duci sarcina la capat.
Ana, tu nu spui nimic? Zi si tu cum ti-a schimbat putin viata, printesa mica......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Sunt socata. Mi-a cazut fetita de pe tobogan si inca nu-mi pot reveni. Am fost la urgenta, mi-au spus ca nu are nimic, dupa cateva ore de investigatii, dar eu si sotul nu stiu cum vom depasi acest incident. Parca suntem in alta lume. Nu stiu daca ma puteti intelege.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diuna spune:

Paula,baiatul meu a cazut de pe leagan cam pe la varsta fetitei tale. Nefiind la fel cu ceilalti copii, n-a stiut ca poate atenua cu bratele duritatea impactului si a cazut ca un pietroi fix cu fata de zgura de sub leagan.Eu chiar inteleg prin ce treci. A fost cumplit.
Dar cum investigatiile scosesera la iveala faptul ca nimic grav nu s-a intamplat, am trecut pana la urma si noi, si el, de incident. Oricum, arata horor, avea o fata tumefiata de nu se mai cunostea unde e nasucul, si muuult timp dupa aceea nu s-a mai dat in leagan.
Bine ca nu a fost mai rau, alint-o si mangai-o si...asteptati sa treaca. Toate aceste intamplari sunt inerente copilariei, pana la urma, nu?
Ii doresc sa fie bine cat mai repede!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wnimra spune:

Te inteleg perfect, din pacate nu poti zice ....ee a cazut pana se marita ii trece...te doare sufletul si esti ingrijorata, iti imaginezi cazatura in fel si chip si doamne fereste de mai rau, dar o sa treaca.Asa m-am simtit cand l-am gasit sub pat cu cablul dupa gat, cand l-am gasit atarnat din carut si cu spuma la gura( in toate cazurile vroia sa evadeze si eram cu el in casa)am inebunit si greu mi-am revenit.
Ii doresc sanatate Alexandrei si stai linistita ca o sa treaca.

http://community.webshots.com/photo/2261592570103302750zREysg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babette spune:

Paula2003,
Incercati sa va adunati, caci pana la urma o sa ajungeti sa credeti ca a fost vina voastra. Astfel de lucruri fac parte din viata de zi cu zi. Nu e primul si nici ultimul copil care cade de pe topogan. Doamne ajuta ca e totul in regula! Avand in vedere ca totul e in regula, trateaza fata de copii subiectul normal atragandu-le atentia sa fie mai atenti si sa se tina mai bine. Daca faci o tragedie din asta ai sa sperii copiii si n-or sa se mai joace. Sti ca jocul face parte din dezvoltarea lor. E un punct de vedere, tu poti sa ti seama sau nu de el. Dar daca o sa fi coplesita, n-ai sa te mai poti ocupa linistita de ei.
Va doresc numai bine!
Si....cand ai timp citeste PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

paula,bine ca nu a fost nimic grav..o sa treceti peste!

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Paula,
Sper ca Alexa e bine. Da-ne vesti cand poti.
Ooofffff......

Kiki si Nicolae-Razvan (31.01.2006)

poze (1),(2),(3),(4)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babette spune:

Fetelor, baiatul meu a luat medalie de aur si la Ankara in Turcia!

Mergi la inceput