Buna mamici, gravidutze si viitoare 
In urma unui ecograf de rutina, dr mi-a spus ca am uter retrovers. Asta inseamna ca voi ramane m greu insarcinata sau ca nu voi putea duce sarcina pana la capat? Mi-am facut programare la ginecolog, dar merg abia peste 1 sapt. si sunt cam ingrijorata. Daca m e cineva in situatia mea... Ati avut probleme cu sarcina? Ati ramas usor insarcinate? Cum a evoluat sarcina?
Noi ne dorim f mult un copil...speram sa fi ramas insarcinata de la prima incercare de cand am hotarat sa avem un
insa ieri am fost tare dezamagita cand au sosit ''musafirii'' dupa 4 zile intarziere
.Se pare ca m trebuie sa ''exersam'', dar noi speram ca puiul nostru drag sa nu se lase prea mult timp asteptat
Va doresc sa aveti o sarcina usoara, o nastere la fel de usoara si
sanatosi si voinici
buna sunshine
nu ma confrunt cu aceasta problema insa am auzit ca ar ajuta dak dupa
ai sta pe burta, cica ajung mai bine 
sper sa ai succes
http://tt.lilypie.com/pNdSp3.png
Si eu am uterul retrovers dar nu am avut probleme sa raman gravida inainte de nastere. Dupa ce am nascut cu cezariana, dupa un an si jumatate inca nu pot ramane. Dar nu e de la uterul retrovers...
Stai linistita, asta nu-i motiv sa nu ramai insarcinata. Daca vrei, stai in pat vreo ora dupa contact, daca e pe burta si mai bine.