Uter retrovers, o problema?

Uter retrovers, o problema? | Autor: sunshine24

Link direct la acest mesaj

Buna mamici, gravidutze si viitoare
In urma unui ecograf de rutina, dr mi-a spus ca am uter retrovers. Asta inseamna ca voi ramane m greu insarcinata sau ca nu voi putea duce sarcina pana la capat? Mi-am facut programare la ginecolog, dar merg abia peste 1 sapt. si sunt cam ingrijorata. Daca m e cineva in situatia mea... Ati avut probleme cu sarcina? Ati ramas usor insarcinate? Cum a evoluat sarcina?
Noi ne dorim f mult un copil...speram sa fi ramas insarcinata de la prima incercare de cand am hotarat sa avem un insa ieri am fost tare dezamagita cand au sosit ''musafirii'' dupa 4 zile intarziere.Se pare ca m trebuie sa ''exersam'', dar noi speram ca puiul nostru drag sa nu se lase prea mult timp asteptat
Va doresc sa aveti o sarcina usoara, o nastere la fel de usoara si sanatosi si voinici

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

buna sunshine
nu ma confrunt cu aceasta problema insa am auzit ca ar ajuta dak dupa ai sta pe burta, cica ajung mai bine
sper sa ai succes

http://tt.lilypie.com/pNdSp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chantal spune:

Si eu am uterul retrovers dar nu am avut probleme sa raman gravida inainte de nastere. Dupa ce am nascut cu cezariana, dupa un an si jumatate inca nu pot ramane. Dar nu e de la uterul retrovers...
Stai linistita, asta nu-i motiv sa nu ramai insarcinata. Daca vrei, stai in pat vreo ora dupa contact, daca e pe burta si mai bine.

Mergi la inceput