Puiuti de Randunici 2008 !! (12)
Raspunsuri - Pagina 11

simonette spune:
Naty, tocmai ma pregateam sa iti zic sa iei philips sau moulinex, cand am vazut mesajul lui Clau! Astea sunt f. bune! eu am luat Bosh si este bun dar e mare! pofta mare la suculetz!
Delphin
multumesc mult! Imi place la nebunie poza ta de la avatar!Luca deja zice cateva cuvinte, nu-mi fac pb! Iar de Iannis ce sa mai zic? Luii o sa-i fie tare usor!Voua cum va mai e?
mami de Luca(02-02-2006) si de
Yannis-Cristian (13-02-2008)
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2

bubu05 spune:
Salutare fetelor!
Scriu si eu in viteza!
Elara, multumesc mult pt. pontul cu alifia, mi-am notat sa intreb la farmacie!
Simonette, ma bucur tare ca va e bine si copilasii sanatosi!
Naty, eu am robot Siemens, sunt super multumita. Il am de cand l-am nascut pe Vlad si merge super, arata impecabil si a fost folosit la greu. Cu suculetul zic si eu ca e prea devreme...si la fel, zic, mai intai un fruct, apoi altul. In comprese poti sa storci super bine suculetul.
Mai...eu n-am sterilizat niciodata merele Spalat si curatat de coaja...
Pup si eu un piciorus vaccinat!
Noi am fost la plimbarica dimineata si i-am cumparat niste raiati bej, imi vine sa-i mananc, ce mici sunt!! Si un trening de barbat pt. Vlad, bineinteles!
Fetele cu epiziotomie, voua cum va mai e? v-a trecut de tot?? sau numai pe mine ma mai doare?
Ma duc sa mulg putin laptic!
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze

delphin spune:
Simonette, merci de intrebare! Noi suntem bine sanatosi, intr-un stres total caci la sfarsitul lunii trebuie sa plece containerul cu haine si toate cele trebuincioase in Africa, plus ca nu pot pleca imedit ci sper la inceputul lui august, deci trebuie sa mai tin chestii pt. mine si copii aici...ce mai sunt, dar ne descurcam
Vroiam sa mai spun ca eu folosesc doar Huggies si sunt foarte multumita. Nu sunt fana de nici un fel de Pampers si refuz sa folosesc produsele lor, prin urmare va dati seama ce drag i-mi este sa intru in aceste zile pe forum
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=59ecfb6ceda7fc8433bfcc&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> montaj

natynic spune:
Fetelor, multumesc mult pt sfaturi dar nu dati cu rosii in mine pt ca: 1)eu n-am nici o vina, n-am venit eu cu ideea sucului de fructe; 2)omul asta are aproape 40 de ani de meserie si pana acum tot ce mi-a zis/sfatuit a avut dreptate. Nu pot sa ignor de pilda ca m-a indemnat sa-i dau cu incredere Iuliei lapte dietetic HN 25 pe care scrie pe cutie clar ca e pt copii >6 luni (si contine morcov si cereale) si a pus-o pe picioare; 3)se pare ca n-as fi singura. Nu demult scria Butucica aici ca-i da Andreiului suc de fructe, ori Andreiul abia azi face 3 luni! Ia zi, Giani, cine si de ce te-a pus sa-i dai suc de fructe.
Si apoi, Mamaruta a inteles f bine, e vorba sa-i dau 2-3 lingurite pe zi ca supliment, nu ca inlocuire a unei mese de lapte (cum presupune diversificarea) si in nici un caz cu pulpa. O fi asa rau?
Iar a plans...abia acum mi-am terminat masa de pranz, vai de programul meu, insulina mea, glicemia mea, etc, etc. Dar inca odata nepretuitul Schnuffel si-a facut impecabil datoria, de mi-a adormit in brate ascultand. de acum dimineata la prima ora inainte de orice instalez Schnuffel pe desktop ca sa-l deschid usor "la nevoie"
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

luny spune:
simonette bine ai revenit! ma bucur ca sunteti bine, sanatosi! ce impresie ti-ai facut despre Brxl, cum e?
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!

luny spune:
naty, cum e Iulia?...plange de la vaccin? fata sa treaca repede!!

kitzy spune:
De o saptmana Diana are cosulete pe toata fata, cu cap alb, dr mi-a zis s-o dau cu ceai concentrat de galbenele si cu bepanthene, azi am vazut ca de pe obrajori i se retrag, dar pe frunte are inca cu gramada, sper sa i se duca si alea...si ce pielicica finuta si frumoasa avea
Si vad ca nu-s singura de aici care se plange de bubitze...cica e acneea nou-nascutului, o fii trecut fata prin pubertate si nu stiu eu?
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana de
Diana ( 24.04.2008 )

bubu05 spune:
Kitzy, si bebelu meu are cosulete mici cu varf alb pe obrajori si in barba. Tot cu bepanthene il dau si eu, insa vor trece singurele. Poti incerca cu violet de gentiana.
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze

natynic spune:
quote:
Originally posted by luny
naty, cum e Iulia?...plange de la vaccin?fata sa treaca repede!!
![]()
Da, Luny, plange! Si se vede clar ca o doare piciorusul. Il agita si cum ii reimprospatez compresa cu apa rece se calmeaza. Il mai pun pe Schnuffel si adoarme iar...si tot asa!
Naty
mamica

DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

luny spune:
bai, sughite copilul meu ceva de speriat, nici cu lamaie nu i-a trecut!..
A, si am intrat in era balelor de ceva timp!!balosheshte si a descoperit ca poate sa faca si baloane!