Ati calatorit cu catelul ,cu trenul? Cum v-ati descurcat?
In vara aceasta va trebui sa o luam cu noi la mare. Este caniche, va avea atunci 10 luni, si nu stiu cum va fi calatoria cu trenul. Vor fi si multe ore ce calatorit, in jur de 10 ore.
noua legislatie interzice accesul animalelor de companie in tren.deci teoretic ,nu poti pleca cu catelul la mare cu trenu.practic,poti da spaga la controlor.depinde de controlor,dar banuiesc,si de vecinii de compartiment - dc se trezeste careva sa faca reclamatie ca nu are chef sa calatoreasca alaturi de cainele vostru.......
in alta ordine de idei,asigura-te ca ai tot ce-ti trebuie la tine,apa,prosoape de hartie in caz ca vomita,un pled pe care sa stea,si sa nu lase par pe bancheta,carnetu de sanatate,medicamente de stricta necesitate (smecta,apa oxigenata,rivanol,pansamente,un antibiotioc in gramaj pt copii,cel mai recomandat ,amoxicilina,carbune medicinal).vaccineaza catelul inainte de a pleca sau asigura-te ca valabilitatea vaccinului acopera si perioada de concediu si catelul este protejat.
nu tunde catelul ,este falsa ideea conform.careia tunzand catelul acesta "se racoreste";este exact invers;blana cainelui asigura o protectie termica atat vara cat si iarna,vara il protejeaza de arsuri si de soc termic.
concediu placut !
Si eu tot caniche am Cand avea 6 luni, a trebuit sa plecam la mare, dr. mi-a spus sa-i dau romergan inainte de calatorie, ca sa fie mai linistit.
Nu stiam ca daca-l tund nu se racoreste....are o blana crescuta raaaau....trebuie oricum sa-l duc la frizer ca imi lasa smocuri pe covor
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
Eu stiam ca poti sa cumperi un bilet pentru catel platind jumatate din valoarea unui bilet la un tren personal pe directia respectiva.
Cat despre tuns, am tuns-o deja acum 1 saptamana, peste 1 luna va avea iar un par marisor.