Salajence la APEELL!![47]
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
Bimilit spune:
quote:
Originally posted by olim
fetelor is pachet de nervi, anu trecut i-am dat bani cucoanei de sacra sa plateasca impozitu la pamant, si nu l-a platit, si am penalizari mai mult decat e impozitu.
O omor cand ma duc acasa jur
citesc ce ati scris i viu.
ii dau lui alex bibe pana atunci
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
olim, stai ,calmeaza-te.nu merita sa te enervezi.vezi ca-l agiti si pe alex.lasa-o in pace.nu mai comunica cu soacra.
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Bimilit spune:
quote:
Originally posted by mihaela_s
Bia, io nu visez masina personala, ca mi-i mai usor cu autobuzul.
Sa stii ca de Volvo Ovi a fost dezamagit. Pe langa ca is scumpe, nu au dotarile altora la acelasi pret, nu mai sunt ceea ce au fost. Au fost cumparati de Ford si motorul e slabutz, nu are "zvak"...plus ca fiind o masina grea e tare greu de franat. Desi visam si noi ca ajungem in Suedia si ne luam Volvo, a cazut. Nu stiu, poate e doar parerea lui Ovi, nu zic ca altora nu le place...
Bia, pai sa ti se implineasca visul!!!!
Tinem pumnii in continuare pentru Tudor, da' io-s sigura ca va fi bine. Ce primeste, ce primeste pentru rezultatele bune?
mihaela, in 2ooo am avut un vlovo pe mana.atunci m-am indragostit de el
![](inlove.gif)
![](bang.gif)
mno, la capitolul recompensa ptr tudor,e grea problema
![](icon_smile_big.gif)
![](bang.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
va tzuc da mai viu.............
olim spune:
bia draga cum sa nu ma enervez ca i-am trimis 6 milioane ca s-a operat si i-am spus sa plateasca impozitu si restul ei pt opeeratie, si imi zice ca l-a platit, si eu anu trecut nu i-am cerut hartii ca doar am avut incredere in ea, sia cuma cand sun sa vad de impozit imi zice doamana ca nu e platit, eu sustin tare si mare ca bada ii mai zic doua doameni, si rezulta ca vipera nu il platise.
Eu cred ca asta face intentionat ca stie ca ma cert cu colegu, dar eu, nimic.Ii spun colegului sa o sune ca daca sun eu vine Arafat de la Bucuresti la Mures sa certifice DECESUL
bai cum poate fii o mama asa rea, si cum o mai rabda DD pe pamant, daca nu pt mine macar pt fiul ei sa se gandeasca[bangI-am zis colegului ca daca moare nici bani de coroana nu mai trimit acasa, ca m-am saturat.Anu trecut am platit o penalizare la banca de 2 milioane ca a uitat sa inchida contu, noroc ca nu ne-au bagat in lista neagra ca m-a avizat fostul contabil, Impozitu pe pamant acum 2 ani a uitat sa il plateasca, si tot cu penalizari am platit, dar acuma i-am trimis banii
Eu nu stiu ce sa mai fac cu ea, azi am plans toata ziua de nervi, eu chiar nu o mai pot vedea, sa ma ierte DD dar chiar O URASC!Asa i-as aplica doua, da mi frica sa nu moara si apoi sa fac inchisoare, dar pe cuvant ca as pune-o la respect un pic.
Scuzati ca m-am descarcat, dar chiar nu mai pot psihic, coleguu zicea ca is paranoica, dar chiar nu mai pot.Si cand ma gandesc ca os a vina la Cluj sa il vada pe Alex.
Of doamen cum poate fii o mama asa rea, nu merita sa fie mama
olim spune:
miha bafta la oferte bune, de ce nu incerci cu o finatare de la casa respectiva, noi asa am luat opelu amandoua, cu finantare de la ei, iese cu 0,5 dobanda mai mare, dar nu ai comisioane.Si inca ceva la voi nu sunt km 0, adica masini de expozitie, noi am facut reducere la corsa de 3500 de euro ca era masina de firma, si la meriva am avut 2500 ca a stat 4 zile in expozitie.Sunt foarte avantajoase, stiic e cumperi, nu ai surprize cand vine masina, si cand e si rodata de la casa e si mai bine,c a primii 5000 de km is fff importanti.
Cat despre marca noi am vrut W golf, dar e mult plastic,si intretinerea e foarte mare, asa ca am luat corsa, iar la meriva nu imi pare rau deloc, desi nu mi-a palcut la inceput, a fost capriciu lui colegudar acum o conduc numai eu, e la pretul unui corsa, consum, asigurari , impozit cat un corsa, si consuma 0.5 in plus, Eu as fii vrut un Zafira, dar era cu 7000 de euro mai mult la aceleasi dotari, si nu e cu mult mai amre decat meriva.
Despre citroen, aici nu e bine vazut la fel ca peugeot, iar renault cumpara ca Fernando Alonso a fost campion cu ei.Sunt masini slabe, au multa electronica care da probleme, chiar este un club cu cei cu pegeot 206 cred, au luat foc din senin peste 1500 de masini in Spania.Insa fiecare cu gusturile sale si cu posibilitatile financiare.Multa bafta sa aveti.
bia, ma bucur pentru Tudor ca a fst bine, os a vezi ce nota buna va lua si la mate
Bimilit spune:
olim, draga, da sun-o si da-i termen.sa plateasca pana luni ce de nu o ia mama .si amenint-o ca-i ceri dobanda la banii tai.
a si daca vine la cj sa-l vada pe alex e super.e in terenu tau o poti faulta cum se cuvine.stabiliti ziua in care vine ea la cj si tu chiar atunci musai sa mergi la ulmeni sa o ajuti pe sora ta.si uite cum o plimbi tu pe caldura pe cucoana.sa doarma in gara
.
acu , cu colegu nu te certa ca el saracu nu are vina ca ma-sa ii amnezica.si clar nu-s pe-o mana, ca de erau ii mai trimitea colegu tau bani si platea cucoana iar tu nu aflai de asta.
si tu daca plangi si te agiti rezolvi ceva? nimic.adica ba da iti faci ie rau si-l agiti pe alex.baga terenu la vanzare si asa scapi de soacra.
hai pupare.fruntea sus .zau nu merita sa plangi , ca si io as plange 7 zile non stp daca as sti ca asa o schimb pe soacra , da asa ignor, delete si eject
, si doamne ce bine e si ce fericita-s io
.
Bimilit spune:
ioi, ai zis de Zamfira[opelul zafira asa-l alint eu]? tulai ce masina
draga mi-o fost si aia, da mno , familie mare , bani putini si am vandut-o si pe aia
.mai da cat is de spatioase si de faine .a mea era cu 7 locuri, durere, muica , durere.fuse, fuse si se duse.................
olim spune:
bia, cucoana vine cu masina lui colegu din romania, si are sofer la scara,a sa ca nu am nici o sansa, mai alesc a vor veni in prima dumincia cand ajunga acasastiu ca nu ii devina colegu da sa ii zica cateva, ca tot eu is aia rea de gura si ce comentez si madam are dreptate in veci
no gata hai ca numa mai enervez ca nu are rost.cat depre zafira superba masina
dar e scumpa la intretinere.
mai blondo da tu cate masini ai avut, ce faci muica trafic
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mihaela_s/mihaela_s.jpg)
mihaela_s spune:
Bia, asa spuneam si eu...ca Volvo-urile nu mai sunt ce au fost, de aia te-ai "lipit" tu de ala din 2000. Acu' s-au cam dus in jos, o recunosc si suedezii! Daca gasesti un model mai vechi e mult mai bine.
olim, despre masini: Ovi e tare pretentios, Opel nu vrea pentru ca sunt facute multe modele in Europa de est, unele parca si in Turcia. iubirea lui erau masinile nemtesti, de aceea am vrut si noi VW sau Audi(sau un BMW dar vrabia malai viseaza . Plus ca vrem o masina mare, avem una mica deja
. In legatura cu masinile frantuzesti eu am alta parere. Citroen e cea mai buna dintre cele 3, apoi e Renault si apoi Peaugeot. Un Peaugeot 307 a condus Ovi in vacanta din Spania, ca am mers pana acolo cu avionul si a trebuit sa umblam in Spania din Madrid pe Costa Blanca si apoi pana in Barcelona, am avut o masina inchiriata noua, cu vreo 500 de km la bord. Am umblat mult in cele 2 saptamani si nu i-a placut. Cutia de viteze slaba, nu avea "zvak-ul" acela de care ziceam, cred ca barbatii asta vor in primul rand de la o masina. Citroenul asta insa mergea super si masina are suspensii hidraulice(nu stiu daca mai sunt asa masini, parca Ovi zicea ca nu mai sunt, sau nu stie el) si nici nu simti drumul, parca plutesti. Noa stii cum e, fiecare are ideile lui, placerile lui...uite noi ne-am indragostit de IBI a noastra(seat ibiza) si pentru noi atunci cand am luat-o a fost cea mai buna. Am vazut si atunci multe marci si asta ne-a ramas la suflet.
In legatura cu finantarea, firmele tot prin baci o fac, asa ca tot la banca ajungi cu creditul. Pentru ca avem creditul la casa, ar trebui sa castig si eu niste bani ca sa fie OK. Daca iau examenul de saptamana asta, e posibil sa reusim. Cu celelalte chestii nu stiu, Ovi a tot povestit cu dealerii, am sa-l intreb daca i-au spus asa ceva. Multam de ponturi!
Acu' partea cu soacra. Bia zice tare bine ca de obicei. Are si ea un exemplar asa ca e experta
. Plus ca nu are rost sa plangi si sa te enervezi, nu rezolvi nimic si te certi si cu colegu' care nu are nici o vina. Stii cum se spune...nu ne alegem noi parintii...asta e!
inca o data si nu mai fii nervoasa, suparata, ca nu rezolvi nimic. Ai un copil care are nevoie si de tine dar si de bunica lui.
vorbe de copil...
Hobby
olim spune:
miha sa stiic a masinile nu mai sunt ce au fost odata,a dica amrile nume putine is facute la mama lo, mai toate prin europa.Ale noastre de exemplu is facute la Zaragoza aici in Spania, stiu ca Meriva numai aici o fac.Cat depre putere depinde de motor , cai, ale noastre au amandoua motor de 1700 si 100 de CP dar corsa e sport, mai usor, si emre cu 220, pe cand cu meriva cum e mai greu si mai amre mai mult de 190 nu merge.Imi aduc aminte acum 3 ani cand am fost acasa cu corsa in Germania trebuie sa urcam un dela, si venea un tip cu un mertan de ala puternic, si se uita la noi cum il depasim cu corsa erama sa mandra de corsa al meu
de asta zic depinde de puterea motorului mult.
Mie imi place la nebunie Q7 si mai nouQ5 ala acuma apare, dar au niste asigurari6000 de euro, mi se pare enorm de mult
sia sta la 15 ani de carnet.
Casele de masini in general au finantare proprie, adica aici opelu are finantare GMAC si nu are nimic cu bancile spaniole, poate si la voi e tot asa, puteti incerca
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mihaela_s/mihaela_s.jpg)
mihaela_s spune:
Asa e olim, stiu ca depinde de motor, ca la cat am cercetat masinile cand am luat ibiza, le stim deja pe de rost. Plus ca al meu sot are si dragostea pentru motoare diesel, mereu imi spune ca si-ar lua o benzinara(aici motorina e mai scumpa ca benzina) dar ca motoarele nu se compara. Ooof, daca l-ai cunoaste pe sotul meu cat despica firul nu in 4 ci in 444 pana cumpara ceva...e toba de CP, motoare, marci, dimensiuni, etc. Si noa, si-a format el grupul de masini care ii place si acum sta si cujeta. Ca are si timp, pana putem sa ne luam...
Mai noi am incercat la VW si tot la banca am ajuns. Nu stiu la Opel dar cum nu vrem Opel, degeaba, chiar daca ar fi finantare proprie...
Acu' nu stiu la alte firme, am sa vb cu el cand vine acasa, sa vad ce stie. Ca daca io nu am cum cumpara, el stie de partea financiara ce si cum...
Am mai cochetat si cu ideea de masina de 2-3 ani, numai ca acolo trebuie dati banii, deci tot banca ramane...ne-a parut rau de VW-ul acela Bora, era fain, nou, super dotari si pret bun. Acu' ce sa zic...nu ne strange cu usa nimic, cand om putea, om lua. Aici nu prea umblam asa mult, avem acum si "racheta" pentru drumuri lungi si cu bagaj mult(adica portbagaj sus pe masina) ca doar asa am venit in Suedia cu casa in spinare. Era buna masina mai mare acum de mers in Ro, sa avem cu ce aduce lucrurile ce mai avem acolo(sunt tare multe si tot socotesc ca nu vom reusi sa le luam pe toate...mai ales ca avem multe carti, sunt grele si ibiza e joasa). Ei, ce a incapea bine, ce nu...anul viitor!
Bia, fain de tot pentru Tudor! Da' merge cu prieteni la mare? bafta sa gasesti ce vrea!
vorbe de copil...
Hobby