Salajence la APEELL!![47]

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

quote:
Originally posted by giulia71

Avem si o suparare, ca inca tot batem pasu pe loc cu creditu din cauza bancii, ca, colegu n-are carte de munca, are contract de mandat si cica nu au mai intalnit situatia asta si tre sa ceara derogare de la Amsterdam.
Bun, treaba e ca nu stim cat dureaza obtinerea derogarii asteia, ca daca dureaza o luna, pa si la revedere.
Tre sa ne orientam catre alta banca .
In plus, ne intarzie cu lucrarile si n-am chef sa intram in iarna tocmai la finisari. Stam intr-un stres...de nu va zic!
Nici nu putem sa-i zicem constructorului cu care am semnat contractu ca zice ca suntem neseriosi.
Da ma intreb eu cu singuru neuron care mai functioneaza, cum pana mea banca nu a mai intalknit cazuri pana acum? Ce al meu e singuru director general din toata tara?
Ca toti patronii, directori de sc au contract de mandat cf noii legi, nu?
Si uite asa, in Romanica batem pasu tot pe loc , pe loc, pe loc!

giluia da la ce banca ati fost?
auzi probabil nu or mai intalnit situatie de genu asta, ca de domnii directori nu scot credite ci sotiile lor.
auzi si daca faci finisajele interioare pe iarna ce are? ca doar e taman bine de pus gresie, faianta, alea, alea pe ger.centrala merge, exteriorul e gata si uite si casuta gata.am zis n-am dat cu paru.

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Maria_K

multumesc fete de felicitari! stiu ca primii 20 de ani sunt mai grei, ca dupa aia te obisnuiesti

maria, primii 15 is mai grei , apoi iti trece. io acusi am 15 ani .saracu colegu cat a mai suferit.bey, io am nimerit bine , de colegu nu stiu ce sa zic ca n-am curaj sa-l intreb.

Mergi la inceput

olim , soro nu vinde nimic in ro .ai rabdare.si cum sa scada apin cluj? ai vazut cecere mare e?lasa ca nu cere mancare .ca oricum daca veniti in ro voi trebuie sa vindeti casa din spania .te-ai chinuit atata sa-ti iei una alta in ro si acu sa vinzi?
mai sanatate colegului si multa rabdare.asta-i viata , toti sacrificam ceva.ce crezi ca in ro s-ar multumi cu un salar de 8-9milioane?si la romanik se munceste pe branci da pe bani putini.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Mergi la inceput

quote:

te-am suparat cu ceva?

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Saluti fetele!
Nimic nou sub soare, doar ploaie...n-a mai plouat de mai bine de 3 saptamani asa ca e bine, acum trebuie si ploaie pentru plante. Nu e rece, ca de obicei aici pe vremea asta...10-12 grade. In rest ne enervam pe Ro, avem ceva probleme cu inmatricularea masinii(e pe leasing, am platit in avans si acum nu o putem trece pe numele nostru fara sa trimitem talonul...fara talon nu putem circula si uite asa nu vad cum in Ro in 3 saptamani se va rezolva asta. Probabil cu un drum de Bucuresti si cu nervi pe la Porsche si Politie, va dati seama ce drag(k) de vacanta avem in fata ).

Vad ca fiecare are problemele ei, sincer eu nu stiu ce sfaturi sa va dau(olim si giulia) dar va tin pumnii sa va rezolvati cu credite, apartamente, etc.

Maine am liber de la scoala, asa ca am un we de 4 zile...doar eu...asa ca voi huzuri.
Maine Diana merge la ziua unei colege, azi mergem sa luam cadou, sambata are concurs de Orientare in padure...noi vrem sa mai facem ceva prin casa daca nu e vreme buna, eventual duminica daca e soare sa ne plimbam dupamasa.
Marti avem excursie cu scoala, mergem cu autobuze pe Fårö, insula aceea din nord careia imi place sa-i spun ca e a lui Ingmar Bergman(acolo a trait ultimii 25 de ani, in 30 iulie va fi un na de la moartea lui). Cand am fost de ziua mea acolo, am cautat mormantul lui, dar nu l-am gasit. Apoi mi-a zis profa ca bunicul ei a fost unul dintre cei care au dus sicriul si e intr-un loc retras si cica nu are piatra de mormant, tocmai pentru ca numai cei care stiu(familia si apropiatii) unde e inmormantat sa poata sa-i viziteze mormantul. Insa Camilla a zis ca ea stie aproximativ unde e si il vom cauta impreuna. Sper sa fie si vreme faina pana atunci si sa avem distractie. Eu abia astept!

Va pup, mai vin mai pe seara!

ps. Bia, sari coarda? Cand mai are Tudor examen? Nus tii nimic de rezultate la romana?

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

maine are la matematica.si apoi gata.
la ro nu stim inca.asteptam.cica nu-s gata de corectat.

bafta cu inmatriculatul.auzi ,da oare cu o copie legalizata nu puteti circula acolo?intreb si eu.
sa ne "aduci"poze din excursie.pupici la fete.

Mergi la inceput

tu?
neah...
citeam si beam o cola

quote:
Originally posted by Bimilit

quote:

te-am suparat cu ceva?

Bimilit - soacra cu DOUA nurori!

...mami daca nu mananc acuma, intru'-n grebla foamei!!!!

Mergi la inceput

Bia am fost la banca aia cu leu, ca cu aia lucram de un car de ani si vaz ca s-au cam porcit?!
O dam noi la pace cumva...numa ca acu ne streseaza destul de rau?!
Bey, am o idee...
Ce-ar fi sa merem in dupa-masa asta cu copii la OMV?
Cugetati si sunati, okei?

...mami daca nu mananc acuma, intru'-n grebla foamei!!!!

Mergi la inceput