Salajence la APEELL!![47]

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Ioana draga, nu te lasa. Fii tare pentru Luca, pentru voi. Biaaa, felicitari pentru Tudor! ai vaziut? Mama stresata ce esti! Olim, merci de oferta, cred ca deja ai batut piata, oricum, naiba stie ce masura port, ca de la unele firme imi iau 46, de la altele XXL, amu dreacu le stie, cel mai bine e sa la incerc, si daca imi vin le iau, daca nu, nu.Aici e cald, azi am umblat in maneca scurta, sper sa mai tina caldura ca m-am saturat de frig.Va merg si eu la treaba, in primul rand am vb cu o vecina sa imi dea o galeata de apa de ploaie, nu stiu cum am ramas fara apa in galeata, si s-a luat la robinet, amu nu am nici macar sa arunc in buda...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

peseu: Miha, felicitari pt ca ai terminat cu examenele! Sa ne pui poze din excursie. Deja l-am inebunit pe Vlad ca vreau sa ne mutam in Suedia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Bia, felicitari pentru rez lui Tudor!
Ma intorc la treaba..
pa

...mami daca nu mananc acuma, intru'-n grebla foamei!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Hehe, n-am zis ca mergem undeva special...aici pe insula doar, daca va fi vreme buna. Ma gandeam la relaxare in sensul ca nu mai am stres, ganduri, lectii de facut...
Ma bate pe mine gandul sa mai dam o tura intr-o sambata la Stockholm, dar la Ikea...nu va fi excursie, ci sa ne luam lucruri pe care le-am tot vazut pe net si nu le trimit aia acasa, asa ca musai sa mergem si sa luam ce mai vrem de la fata locului. Dar nu va fi saptamana asta, Diana s-a inscris la un concurs de Orientare si are sambata probele, asa ca hoinarim doar pe aici. Mey, la cat de calatori eram in Ro, de aici e greu sa plecam daca nu avem cateva zile libere. Cum Ovi isi tine concediul pentru vara, ca sa putem sta 3 saptamani in Ro si 1 pe drum, concediul nostru nu va fi mai mult anul asta. DAR...spun dar pentru ca tare am vrea sa colindam putin continentul suedez, asa ca poate ne facem 2 zile libere dupa ce primesc fetele vacanta, sau dupa ce venim din Ro si mai vedem ceva. Nu acum insa...

Bia, fetele nu au vacanta. Scoala se termina in 11 iunie, iar Silvia are camin pana la sf. de iunie cand plecam in Ro. Eu mai am 2 saptamani de scoala, fara asta. Io-s mai harnica!

Otilia si ce zice Vlad?

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

salutare fete!
eu am o saptamana super naspa tare mult de lucru.....
ieri am tras chiulul de pe la 13 si am fugit sa "ne sarbatorim" c-am facut 2 ani de rezistat pe baricade (casatorie)
va tzuc!

Maria

Pozele noastre

Mergi la inceput

Haha, Bia is buna de detectiva...stiu unde sa umblu pe urmele tale asa ca am descoperit-o si pe cealalta . E tot in Europa si BB-i parca se vor naste cam in acelasi timp(cu al Andrei). Hai sa facem galerie sa vina si la noi
Felicitari gravidutzelor, noi nu v-am uitat!!!!!

Va tzuk, am fugit dupa Silvia si acasa...

vorbe de copil...

Hobby

Mergi la inceput

Maria, am uitat...multa multa fericire, ani muuuulti impreuna si numai bien va doresc! Si un bb cat de curand!

vorbe de copil...

Hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare
bia, felicitari pentru nota 10 si la romana si mate tot 10 o sa fie ca ai fecior destept
fetelor eu is tare necajita, colegu e beteag, il doare burta si vomita de asera, sta intr-o parcare din germania, nici sa descarce tot camionu nu a reust, am niste nervi.Am pus apartamentu din clujin vanzare ca nu merita efortul sa il mai tinem, noi singuri acasa, el la fel, asa ca daca stiti pe cineva.
Sa isi caute un servici acasa, chiar daca e la jumate salar sau mai putin, dar macar e acasa.Acum 8 luni l-au apucat aceaslesi simptome, dureri exact acolo unde este acuma, au venit salvarea si nu i-au gasit nimic.A platit firma 2000 de euro dar degeaba.Ultimele analize is bune, asa ca nu stiu ce sa mai cred.Cand vine acasa ma duc cu el la urgenta, ca la noi sa mergi la consult de specialitate iti da programare pe la craciun
Am fost in piata dar nu am vazut nimic, adica nu am avut chef de nimic, am fost la banca sa scot niste bani ca nu mai aveam lichizi sis a iau o paine, si nimic mai mult.
Nu am chef de nimic.
Ma duc sa citesc ce ati scris si mai viu

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

Va multumesc fetelor pentru mesajele incurajatoare si pline de empatie...
Chiar daca a trecut un an NU e usor sa ne obisnuim cu absenta :(
Dar..."VIATA MERGE INAINTE" spunea Calin
Viata merge inainte...doar ca a noastra merge inainte fara el, si a lui merge inainte fara noi
E ingerul nostru , acolo sus

AJUTA 2 surori in lupta cu timpul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

, pentru Ioana si Luka !!!

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput