Cluj rulz! cap.80

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Ce ploaie mai fetelor ca aici e soare si frumos! Ma uitam la data sa vaz dac citesc bine....

mamica fericita de Dany-boy (apetitus continuus) www.dropshots.com/svety" target="_blank">

Mergi la inceput

Printre altele, azi am facut 7 anchete de divort. Tre sa va spun ca eu le fac si pe astea... Cand vad copilasi de 2-3 ani, ma ia cu jele! Azi bat la usa la "parat" si a facut asta niste ca nu stia ca nevasta-sa a bagat la divort. Zice: "Cum sa-mi las copilul la ea??" Da bietu copil are 3 ani si ce vina are el. Of Of mai mai.

...aaa de ploaia asta ziceati voi! Baga mare si la noi.

"Mami, eu cine sunt?" (Dani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

Neatza la toata lumea,
Simo sarumana muult de tot, am reusit sa termin ieri rapoartele, m-am descurcat in final desi imi cam prinsesem urechile. Era vorba de un Technical Progres Report pe PHARE si raportarea se face pe fisa de proiect nu pe contract si e putin mai delicat pt. ca difera putin activitatile din contract fata de cele din fisa. In fine nu mai conteaza, oricum multumesc din nou pentru ca te-ai oferit sa ma ajuti.
Va tzuc pe toate si va doresc un we fain daca nu mai reusesc sa intru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Buna dimineata!
Dau cafea la toata lumea

Rolo felicitari pentru reusita raportului.

Svety ingrata misiune mai ai.Te rog sa nu ma uiti.

Mami de Razvan(07 martie 2004) si de
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Ieri m-a sunat de la gradi ca Razvan a castigat locul 3 la un concurs de desene la care a participat gradinita.Sunt asa de mandra de el de nu va vine sa credeti.Cica a primit ceva jucarii si o reducere mare la Ecco.
Dragul mamii talentat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Stanca, merci de cafea.... la vremea asta chiar aveam nevoie..sinteti tare frumosi, ma bucur tare ca l-am vazut pe Razvan live.
Rolo, bravo! Stiam eu ca vei face un super raport
Tuchi, am dat mai departe si sa vedem cand suna... poate chiar mergem si noi... merci mult, inca o data
Arleena, merci mult de info.... esti tare draguta
Mariana, Cristiana, Simona, Svety, Raluca, Roxana, Erika va pup si va urez weekend placutYagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

La 3 imi scot maseaua de minte.Am nevoie de gandurile voastre bune ca mi-am facut radiografie si am o radacina cat China.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

quote:
Originally posted by asi

La 3 imi scot maseaua de minte.Am nevoie de gandurile voastre bune ca mi-am facut radiografie si am o radacina cat China.

io ma gandesc intens.

Mergi la inceput

Rolo chiar mi-a prins bine ca te-ai gandit la mine si iti multumesc.
Din a treia incercare si la al doilea tip de cleste "maselutza" mea a cedat.Uf...ce greu a fost.

Mergi la inceput

Pupe-l mama de talentat! Felicitari Stanca pentru Razvan. Iti umple inima cate o chestie de asta.

Eu am puroi la o masea si am cam neglijat-o. Daca ea nu m-a deranjat, de ce s-o deranjez eu? Si acuma ma cam doare...

Maine merem la nunta in Alba Iulia.

Pup toate fetele!

ps. ce stiti de Florina?

"Mami, eu cine sunt?" (Dani)

Mergi la inceput