Cluj rulz! cap.80
Raspunsuri - Pagina 13
tuchi spune:
Buna dimineata fete cochete!
Doar 2 vorbe ref la dr Man, e intr-adevar bun, noi mergem constant la el de 5 ani si doar daca nu e in Cluj nu ne-a primit iar in ultimele cazuri ne-a chemat la o anumita ora si ne-a si luat cu o eroare de 5-10 min. Noua ne place si am mare incredere in el. Sa-i dea Domnul tot ce-i bun ca asa am scapat fara antibiotice de atata vreme!
Cu drag,
asi spune:
No, buna dimineata!Dau eu cafeaua azi desi e cam tarziu.
Se pare ca ne apucam iar de lucrul la casa.Ma tenteaza sa mergem in concediu dar stam cam rau cu finantzu' si nu stiu cum va fii cu viitorul bebe plus ca daca incepem lucrul la casa e nasol.
Sper sa gasim solutia cea mai buna.
Mami de Razvan(07 martie 2004) si de 
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
ralucames spune:

am fost ieri la control cu Luchitza si se pare ca a pus in greutate normal, are 3300, si 52 de cm. lungime... asa trebuia sa iasa el in lume
, nu pricajit si ghemotoc
... Sunt gandita ca trebuie sa-l duc la Pediatrie pentru icterul fiziologic intarziat, care nu-i mai trece nicicum.... imi recomandati o dr. la una din pediatrii??!!?? multumesc anticipat.
Manu, te sun cand venim in zona
, poate il corup pe R. vineri
Criss, aseara nu te-am mai sunat ca am uitat... la ora potrivita de telefoane era Luca superagitat, apoi cand am terminat cu el, era prea tarziu
fii sigura ca nu e ceva grav cu ganglionii Sofiei, dar trebe mers si vazut.
Stanca, veti gasi voi resurse pt. cateva zile de relaxare undeva... Spor la treaba cu casuta!! si nu numai
Roxano, abia astept sa ai o stare mai buna si frustrarea sa-ti fie o vaga amintire... 

Rolo tizule, imi place cum gandesti
; si sa stii ca-n multe medii e asa cum spui... cand iese una pe usa, celelalte o dau pe barfa... naspa rau![]()
o zi frumoasa, pa-pa
http://community.webshots.com/user/ralucutza_79 pozici Stefania si Luca-Mihai
mama si sotie fericita
Yagmur spune:
Stanca, e buna cafeaua si acum, dupa o jumatate de zi petrecuta pe teren si un pranz copios..... Sper sa luati decizia cea mai buna in legatura cu casa, concediu etc
Tuchi, si cum se poate ajunge la el? M-ar interesa un nr tel. de la cabinetul lui privat, daca are asa ceva... Merci mult si sper ca nu deranjez prea tare
Ops... sedinta... revin
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
svety spune:
Ma tot uit p-aci si nu pricep ninik...bebei, chestii... asa de mult am lipsit?
Dani mi-a facut o alergie alimentara de la ton conserva. Dimineata am fugit la medicul nostru si i-a facut intravenos. Acum e bine. Eu sunt la scarbici
.
Stanca ce bebic? Ma gandeam la tine, de aia am inceput sa scriu. Acum imi trebuie scaun de masina mai mare
nu mai ai? Ca asta este suuper, dar s-a lungit copilu' si ma impinge in spate.
Fetelor cine are de vanzare scaun de masina de la 18 kile in sus![]()
svety spune:
Am citit din urma pentru Raluca 

. Sanatate, nopti linistite si bebe mancacios. Ce frumos sa se nasca de 1 mai! Ma bucur foarte tare pentru tine.
Svety, mami lu' Dani.
" Mami eu cine sunt?" (Dani)
mamica fericita de Dany-boy (apetitus continuus)
www.dropshots.com/svety" target="_blank">
asi spune:
Seara buna.
Svety chiar ai lipsit mult.Noi vrem al doilea copil.Vreau sa cred ca e pe cale deja.Scaunul pe care il avem inca il folosim.
Mami de Razvan(07 martie 2004) si de 
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
rolo spune:
Ola gagici,
Am intrat in fibrilatii ca am de facut un raport super nasol si nu prea stiu cum sa il fac. Si din nefericire nimeni nu stie sa imi dea indicatii ca e prima data cand se face. Raportul trebuie transmis la Comisia Europeana si partea cea mai nasoala e ca daca nu il fac bine suspenda finantarile din fonduri UE.
Sper sa ii dau de capat azi ca altfel o imbulinez.
Pup si sper sa mai pot intra mai tarziu.
Yagmur spune:
Rolo, multa bafta cu raportul... vazut si pozele
Raluca, maine cred ca mergem pe la baby expo ca vin mai repede in Cluj de la job... si dupa 18.30 vom fi prin parc asta daca nu cumpar multe... de fapt, noi mergem sa alegem alt carucior ca ne lasa cel existent.
Crap de foame deja.... ce o fi cu mine??? 
Pupici tuturor
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca