Punct si de la capat ( zodia Gemenutelor)
Raspunsuri - Pagina 2
olim spune:
lora multam la fel, din pacate la mine e o problema, niciodata nu reusesc sa tin mai mult de o saptamana dieta respictiva, si bineinteles mai trag cate o cola
printre iaurt, sunca, pui si salate
Dar totusi sper sa ma ambitionez acuma si cel putin 2 saptamanis a reusesc.![]()
ce liniste a fost azi la noi, toate fetele is in wek, ce fain de ele
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
LoraG76 spune:
Olim, daca iti propui, ai sa vezi ca poti! Multa bafta, iti tin pumnii!
Fetelor, dar unde sunteti? A, ati plecat in week-end...numai eu sunt acasa azi??? Atunci va ofer o cafea virtuala!
Lora, mami de Iustina
ralnied1 spune:

Lora, am vazut si eu ce dezastru a fost pe la voi cand a plouat acum cateva zile.
Week-end placut, fetelor!
--------------------------------------------------------------------------------
www.trilulilu.ro/StudioCMC/126425c7dab711" target="_blank">Flori de mai
Goran Bregovic - Iasi - 9 mai 2008
28 aprilie 2008 - Cheile Bicazului-Lacul Rosu
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Foto diverse 2008
ralnied1 spune:
17 mai 2008
Astazi s-ar putea sa nu fiti prea inspirat si nici prea comunicativ.
Evitati intalnirile de afaceri si calatoriile, pentru ca sunteti predispus la greseli!
Va recomandam sa nu incepeti activitati delicate sau laborioase. Puteti avea succes in activitatile casnice.
--------------------------------------------------------------------------------
ralnied1 spune:
17 mai 2008
Va confruntati cu o situatie care va depaseste iar, in intentia de a rezolva cat mai repede problemele, actiunile dv. genereaza indignare celor din jur. Incercati in zadar sa va faceti inteles si chiar inrautatiti lucrurile. Mai bine amanati pentru alta zi
ralnied1 spune:
17 Mai 2008
Vor fi multe de facut si nu prea vei avea timp pentru tine; pe ordinea de zi vor aparea tot felul de urgente. N-ar fi exclus ca o activitate pe care o practici in timpul liber sa iti dea ocazia sa iti imbunatatesti situatia materiala. O buna parte din timpul liber ti-l vei petrece in compania prietenilor. Colaborarile nu sunt indicate, asa ca ar fi mai bine sa faci totul de unul singur.
ralnied1 spune:
Horoscopul zilei - zodia "Gemeni"
Bani: Trebuie sa analizati cu atentie toate fenomenele si va trebuie sa va calauziti energiile acolo unde stiti si simtiti ca este nevoie.
Profesional: O analiza mai atenta a propriilor atributii va poate conduce catre rezultate mai bune si mai ales spre aprecierea superiorilor.
Dragoste: Nu lasati ca straduintele dvs. sa se consume in gol. Acum este necesar sa aveti tinte precise. Evitati cat puteti controversele.
Sanatate: Chiar daca veti simti cateva dureri deranjante in zona abdominala nu va fi nimic care sa va supere foarte mult si nici ceva atat de complicat incat sa merite un control medical.
ralnied1 spune:
CUTREMUR.
Planurile pe care ti le-ai facut sunt date peste cap de aspecte neprevazute, de aceea nu construi nimic inainte de o analiza atenta a posibilelor riscuri ce pot surveni. Daca nu iei in consideratie semnele rele care apar pe parcurs (coincidente, piedici, presentimente) ai putea da piept cu un esec. Nu visa ceva imposibil.
olim spune:
salutare
fetelor de azi intr-o luna schimb pr
efixu
va pupam pe toate si va dorim un wek fain![]()

ralu, multumim de horoscoape
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
blackgirl0 spune:
Azi:
In functie de anturajul, in care te vei gasi in aceste doua zile de week-end, este posibil ca sentimentele tale sa fie destul de greu de ascuns. Incearca sa nu te pui singur(a) intr-o pozitie vulnerabila care te-ar putea face sa mai scapi unele informatii pe care ar trebui sa le tii secrete. Poti sa-ti incereci norocul la loterie sau poti face demersuri pentru o investitie imobiliara.
si
Te asteapta cateva momente mai dificile, in special din cauza ca actele tale de independenta s-ar putea sa-l deranjeze pe partenerul de viata.
Se anunta si unele reuniuni de familie. Apar sanse de reluare a unor relatii mai vechi ramase pana acum "la distanta", sau a unor iubiri mai "neconventionale". O relatie de interes nu este exclusa
Olim, hai ca bilantul la aproape"schimbat" prefixul este unul bun! Nu as intelege supararea ta! 
Lora, eu am tot tinut diete si cure de slabire/mentinere bla-bla, si acum se vad rezultatele!
Cand masa zilnica este apa si iaurtul sau greful slabesc. Cum inghit ceva mancare (chiar zeama de supa, pui, salate) pun pe mine vazand cu ochii! ![]()
Raluca, multumim de horoscop! Dar toate la fel de naspa! ![]()
Eu am lipsit azi de aici motivat: am facut ceva treaba pe langa casa (spalat, calcat), ceva cumparaturi (piata, alimente si boarfe). Peste o saptamana mergem la un botez, si musai, musai sa arat macar decent, daca nu bunisor!
Acum am bagat in mine doua felii de creier pane cu lamaie, ma pregatesc ca voi iesi la Zilele Medievale (incredibil ce de spectacole in luna asta electorala!
) si cred ca ma voi rezuma la o... bere, ba nu: apa plata! ![]()