laparoscopia

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

quote:
Originally posted by tusce

Mie mi-a spus dr. ca voi sta 3-4 zile in spital.Prima zi ma interneaza, si nu stiu ce imi mai face pentru ca mi-a dat o lista intreaga de analize pe care trebuie sa le fac si sa ma prezint direct cu rezultatele, a doua zi ma opereaza, si mai stau 1 sau doua zile dupa.
Pentru astfel de interventii se da si concediu medical dupa?

In cazul meu, analizele le-am facut in spital cu o zi inainte de operatie. Operatia a inceput in jurul orei 07.00 dim si la 08.00 eram deja la terapie intensiva unde am stat pana la 12.00, cand m-au dus in salon. Acolo am mai stat 3 ore, dupa care am plecat cu sotul cu masina acasa, la Craiova. Sigur ca am fost balonata cateva zile, am avut dureri de burta si umeri, insa dupa doua saptamani eram ca noua, parca nici nu trecusem prin asa ceva. Concediu medical sigur se da, daca ai nevoie.

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
http://tt.lilypie.com/0vOnp3.png

"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tusce spune:

Pentru fetele care ne incurajeaza, mii de multumiri.Cred ca si voi ati avut nevoie de incurajari la randul vostru.
Sper sa trecem cu bine si prin aceasta operatie, si dupa ... sa vina si bebeii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tusce spune:

Buna fetele aspirante,
Am uitat sa va intreb, in mod normal dupa cat timp de la operatie se poate face inseminarea? Eu nu l-am intrebat pe dr. doar am dedus din discutia cu el ca as face in luna urmatoare. Oare nu se poate face in aceeasi luna daca totul e ok?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Va rog, continuati discutia la capitolul dedicat laparoscopiei.

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput