Piatra Neamt, Perla Moldovei (52)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Buna fetelor,am reusit sa intru si eu...am avut probleme cu calc.CARMEN-si noi am sters tot si reinstalat,nu va mai gaseam...

Azi am fost cu Razvan la tuns,ce cuminte a mai stat!!!Cand am ajuns acasa i-am arenjat parul,se uita si el in oglinda si mi-a zis sa mergem iar la nenea,la tuns ca mai are par!

http://community.webshots.com/user/allexa06

allexa,mami de Razvanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Si noi vrem la gratar maine! Propuneti un loc. Eu propun ora : 11!!
Are cineva un gratar mai mare, sau sa ia fiecare pe al lui. Noi nu avem , ne 'lipim' de voi.

Dati-i o sansa lui Matei sa traiasca!

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Cugetari gemene

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Bine, mey, hai sa nu zici ca nu tin eu la tine...te lipesc de gratarul meu... Ora 11 e perfecta! Abia astept!!!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Ultima strigare!!!! Cine mai e amator de gratar in gasca azi? Am stabilit si locatia : in padure la Cut ( e o zona super, stiu eu )

Dati-i o sansa lui Matei sa traiasca!

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Cugetari gemene

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

neata fetele!!!!
mii de petale!!!!!(ca in desene animate ,la fifi,zic si eu)aseara nu am mai ajuns in strand,ne-am trezit de dimineata cu niste pretenei dea sotului din bucale si ne-am dus la Sihla,manastire ,prin zona ca acolo sunt niste bolovani de catarat,naaa...,era in plan sa ne intoarcem repede acasa,apoi ne-a prins o ploaie si ne-am adapostit la niste amici la o tara pe acolo prin zona,asa ca am ajuns sa papam ff tarziu,stefi era frantaaaa....o sa pun si poze,iar azi ajungem in strand dar dupa masa,acu la 11-12 ne ducem la ziua unei nepoate si stam acolo pana la somnul lui stefi,stau la casa asa ca facem gratar si ma alatur cu gandul la voi.si ..poate ne vedem.
va pup pe toatesi toti copilasii

carmen si stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Buuun suntem prin zona si noi si venim la picnic la 11

Am vb si cu Carmen si a ramas ca daca pot veni ne auzim mai tarzior un pic.

Gratar avem si noi, dar e micut si mai ciudat un pic. O sa-l vedeti.

Daca suntem toate prin zona e bine sa bagam rapid o conferintza sa vedem ce aducem in afara e grata si carne

'Tot ceea ce ti se intampla are un scop' Ana - mami de Ecaterina-Maria si Casandra-Petronela
Ceva poze
nasterea in apa
www.elipetromed.ro

Mergi la inceput

'Neata!
Mey, mai am si eu un gratar, il iau. Eu carne am, am luat si cativa cartofi. Altceva??? Rosii, castraveti...ar trebui sa cumparam...carbuni???

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Buna fetelor!Cum a fost la gratar?Noi am stat acasa dimineata,la amiaza am dormit cu Razvan(simteam nevoia de un pic de... odihnaaaaa),apoi am facut o plimbare pana in strand si in parculet la Aurora.

http://community.webshots.com/user/allexa06

allexa,mami de Razvanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

'Neata tuturor!Poftiti la , ceai sau un fresh de fructe.
Noi am avut un weekend incarcat, departe de oras, dar am ajuns aseara la timp pentru concertul celor de la Iris
Azi ne pregatim de facut cuparaturi pentru botezul finutului si zilele astea voi fi iar ocupata si nu stiu cat voi sta cu voi, dar recuperez dupa
Pana la urma ati facut gratar?Unde?

Mergi la inceput

'Neata!!!!!!!!
CarmenE, binevenita cafeluta cu zaharina musai!!!
Facuram gratarul, in padure la Cut, a fost suuuuper!!!!! Ma bucur ca ne-am intalnit, copilutii sunt de milioane! Tare frumos...pacat ca nu ne-am adunat si mai multi, dar a fost bine pentru inceput.
O zi cat mai buna va doresc!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput