Buna !
Am mare , mare nevoie de sfaturile voastre , precum si de cunostiintele legate de ceea ce inseamna postul de unit manager la BCR asigurari de viata .
Ieri dupa-masa am fost sunata daca doresc sa particip azi la ora 15 la un interviu la ei si as vrea sa stiu "cu ce se mananca acest poat " , ca sa ma exprim mai pe romaneste . Mai exact , in ce consta munca , daca se platesc salarii fixe , daca se respecta omul si munca pe care o depune ... tot ce credeti ca mi-ar fi de ajutor sau ce ar fi bine de intrebat la un interviu .
Raman recunoscatoare celor care imi raspund azi pana la ora 14.30 !
" Carpe diem ! "
Din pacate nu am vazut subiectul mai devreme sa iti raspund.
Din cate stiu eu un post de Unit manager la o companie de asigurari de viata presupune multa munca. Salariul nu e fix, sau depinde de firma. Unele firme daca iti atingi targetul primesti suma fixa daca nu asta e. tre sa iti faci o echipa cu mai multi agenti de asigurare si sa iti cauti cat mai multi clienti. Daca nu ai experienta in domeniu tre sa mergi la training.
Daca ai multe cunostinte, pile si relatii poti face cariera daca reusesti sa le vinzi o asigurare de viata. Totul depinde de tine. Firma iti da tot ce trebuie: telefon, birou, laptop tu numai sa faci treaba. adica sa bati lumea la cap sa incheie o asigurare cu tine. Poti face miliarde intr-o luna, sau nu vei lua nimic mai multe luni la rand. Nu e un salar fix care vine lunar.
Totul depinde de tine.