Racusori, la apel! (39)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

Amalia, Carmen, pupici.
Eu aseara m-am uitat la un film si la 21.45 m-am culcat. M-am trezit la 7.20 ca va ziceam ca am niste muncitori afara si n-au avut cum sa vina decat in week end. N-am chef de nimik... Trag de cafea..

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Mai fetelor, nu stiu ce am cu somnul asta. Aseara m-am culcat dupa ora 12, iar dimineata eram inainte de 8 in picioare. Am incercat sa dorm cu David la pranz (asta dupa ce am facut curat prin casa si eram obosita de numai) si n-am reusit...ma bucur ca a facut macar el nanic.
Ma simt obosita rau, ma doare si capul, deja m-a luat si o stare de greata de oboseala, dar nu pot dormi..

Ami, mamica lui David (6 ani si 9 luni)
si 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Buna dimineata. Incepem o noua saptamana, si va rasfat cu , ceai si suc de porto.
Am fost ieri prin Herastrau, doamne, ce de lume! Am ramas !
M-am ales cu o durere de cap de la curentul din tramvai si din metrou, asa ca ma apuc de treaba si poate uit ca ma doare.
Va si va doresc o zi frumoasa si o saptamana minunata!

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

buna dimineatza, multumim Vicky de ceai.
Si noi am fost ieri in parcul Copou si era plin de oameni....

_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) & Teodor (6.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata!!!
Am avut un weekedn plin, cu multa alergatura ...
Vicky, ma inscriu si eu la suc de portocale..sa treaca durerea de cap..
Am reusit sa luam carucior pentru bebe !! Sunt atat de fericita!!!!
Un inceput cat mai bun de saptamana tuturor!!! Sunt in zona..

Cristina 27+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Cris, sa stapaniti sana tosi caruciorul!
Durerea de cap a trecut, ca n-am avut timp sa o bag in seama. Acum ma rasfat cu un ceiuc verde.

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

neata
si eu ma lupt cu o durere de cap...
in rest..am inceput saptamana si ziua bine.
va doresc si voua la fel.
pupici

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Vicky, multumesc!!! Te-a lasat pe tine durerea de cap, a apucat-o pe Mire...
Mire, sa treaca durerea.

Cristina 27+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

cred ca racesc. am fost deja la farmacie si mi-am luat oscillococcinum. asta-mi lipsea
cris, tu cum esti? pozici noi?

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Georox spune:

Buna!

maine aflu daca am fost aleasa pentru un post de asistenta...Salariul este aproape la fel, adica putin mai mic pentru inceputr, insa macar este in piata Unirii. Cred ca se merita!Sa ma duc la un birou notarial ca asistenta? Plus ca ma las sa imi profesez meseria de traducator si voi lua eu banii, pe langa salariu? plus ca am o luna de vacanta pe an, si ca se fac tot felul de relatii acolo...? Si se mai dau si prime...o buna prietena spune ca se merita la o prima vedere si avand in vedere programul de l-j 9:17, iar vineri 9:15...Voi ce ziceti ? Sper sa fie de bun augur si poate ma suna! Azi ar trebi sa vb si cu seful referitor la statul meu in firma, insa se pare ca intarzie si prima ora, devine ultima ora.No comment!
Sofia a fost incantata sa viziteze museul Antipa si a fost foarte pasionata de concertul de muzica clasica care avea loc. De-abia am tinut-o sa nu scape printre viori si flaute. In schimb, tot racita si mi-a dat si mie raceala, asa ca Mire nu esti singura. Azi din nefericire a trebuit sa o duc la cresa pentru ca nu am avut cu cine sa o las insa maine sa va duce tati cu ea la Stanciu, din nou. Sper sanu fie nimic grav. Cred caii iese cat de curand un canin, si a facut o iritatie nasoala de la pampers. Vreau sa scap cat mai curand de el...In wk ne ducem la Bz, sa ne mai aducem din haine, asa suntem noi cu cortul, si poate in curand vom reusi sa ajungem la mare. Sincer mi-e dor. In rest, toate bune si frumoase!

Pupici tuturor si sa aveti o saptamana minunata! Sper sa fie de bine si pentru mine, iar daca nu, nu disper!

Mergi la inceput