Racusori, la apel! (39)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Mire , am cafea si pt tine , nu mai sta ghemuita acolo ca faci febra "mushchiulara", bre. hai ca-i vineri

Giani .. Mamica de ANDREI ,....

andreiul meu
www.onetruemedia.com/shared?p=5bc6f5660d90bedd8e8485&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Andrei=minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Giani....ai zis ceva de pizza???!!!! SI BERE????? Viiinnnn!!!
Mire, ce faci???

Cristina 26+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

, am mai iesit dintre hartii, ca maine si asa sunt la servici. Recuperez.
Va , ca m-am suparat, imi iau jucariile si plec acasa. Am programare la cosmetica. Vine caldura, ies din pantaloni, si in fuste tot nu intru. Of, of, mai-mai. Merg la Missy, niste frunze de vita oi gasi eu in gradina ei aia frumoasa... sau ceva frunze de brusture, ca-s mai mari

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Salutare

Sunt si eu prin zona
Ma uit la filmele cu John Travolta ( Sommer night si Saturday night fever) si mai bocesc putin . Aseara m-am uitat la Rocky Pictures Show. Ce ti-e si cu gravidenia

Vicky, io zic sa mergi la shopingareala cu Mire si uite asa beti si cafeaua aia
M-as duce si eu la shopingareala dar mor de cald

Va astept la o poveste

Cris, cum te simti?

Miki

Mergi la inceput

gata saptamana de lucru. maine trebuia sa lucrez dar...nu recuperari. insa na...ma duc luni.
cris, fac..binisor. stau cumintica aici si va citesc din umbra ca de fiecare data ca nu am ce sa va spun.
am intalnire cu miki la o barfa mai pe seara
nu am avut asa o saptamana prea draguta. nu neaparat mult de munca cat..atmosfera aiurea. in fine..."toate trece"
giani, multumesc de cafea. pupi la bb Andrei.
eu as vrea sa gatesc ceva azi..si maine sa rastorn putin casa. la ce stare am...sigur iese ceva
sunt prin zona..

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

neata
cafea, suc, ceai, gofre?
altceva nu mai am. sunt treaza de la 6. acum ma duc sa mai bag o ora de somn si apoi sa ma apuc de curatenie.
va pupacesc. sa aveti un week end superb

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

multumesc de ceai, Mirela.

Sa aveti un week. linistit si relaxant!

_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) & Teodor (6.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Neata iubitelor!
Mirela ce cauti treaza de la ora aia sambata? Saru mana pentru tratatie, un suc as bea si eu.
Imi cer scuze ca n-am reusit sa va mai scriu zilele astea, dar v-am citit, sa stiti
Am mers miercuri la ecografie si l-am vazut din nou pe bebe. Se pare ca este la fel de rusinos ca si David, ca a cautat doctora 15 minute sa vada ce este, dar se cuibarise cu piciorusele stranse intr-un fund de uter si n-a putut vedea
In rest...am avut o perioada cam stresanta, dar acum macar stiu ce sa fac. Mi-au iesit rezultatele de la bitest cu risc crescut de sindrom Down. Initial stabilisem cu doctora sa fac si triplutest, dar am renuntat la el pentru ca chiar daca iesea bine, dansa tot m-ar fi trimis sa fac si amniocenteza, asa ca am decis sa nu mai pierdem timpul si sa arunc alti bani si m-am programat la Medlife pe 5 iunie pentru amniocenteza.
Sunt convinsa ca rezultatele de acolo vor fi bune, dar avem nevoie de niste certitudini pana la sfarsitul celor 9 luni de sarcina. Nu ma incanta procedura pentru aceasta analiza, dar m-am obisnuit deja si cu asta...probabil ca am sa-mi aduc aminte de ea si am sa fiu mai stresata zilele dinainte, momentan mai este destula vreme pana atunci.

Ami, mamica lui David (6 ani si 9 luni)
si 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

, sunt la servici. Dimineata am facut oki la 9 (fata de 4.45), am baut o , am si , si gata dimineata. Si, ca premiu, in drum spre servici mi-am cumparat o palarie de soare si niste papuci.
Acum , ca mai trebuie sa si muncesc.

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput