Racusori, la apel! (39)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Georox spune:

Vicki, multumesc ca va ganditi la mine. Sper ca pana la urma sa fie Ok. Cei de la firma au zis ca imi vor da un raspuns saptmana viitoare. Eu cred ca e doar tergiversrea lucrurilor sau poate ca nu... oricum cel putin un an ar trebui sa ma duc la otopeni, ceea ce e foarte mult. De la mine de acasa sunt in jur de 23 de km pana acolo, iar drumul e infernal! No comment! Daca ma vor imi vor gai ceva las ediu, iar daca nu, pas!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Cris, ce ma bucur ca te simti mai bine. Ce suc ai pofta, din acela iti prepar! Eu prefer gref rosu, dar nu refuz nici porto, mai ales cand il prepara Mire pt. noi.

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Neatza!

Dam de baut
si de mincat , azi peste o ora facem Trei luni si bineinteles va asteptam cu cadouri , nu??

Cristina , colicii sunt din ce in cemai putin si mai usor , Da DD sa scapam, multumim de intrebare si sper sa nu fi facut insolatie

Geo , multa bafta , si daca gasetsi ceva in plus sunt si io amatoare ,( as vrea tare mult sa-mi scimb serviciul actual)

Restul Mire, Mephala, Missy, Miki, Vicky, si celelalte , va [pupic dulce si io si Andreiul meu si va dorim o zi usoara rau!

Giani .. Mamica de ANDREI ,....

andreiul meu
www.onetruemedia.com/shared?p=5bc6f5660d90bedd8e8485&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Andrei=minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Missy spune:

GIANI - la cat mai multe luni, si sa le transformati in ani. Doamne ce mai zboara timpul.
MIRE cred ca a adormit bustean dupa atatea insomnii de nici nu mai da pe aici.
CRISTINA - asa mi-i de drag de tine cum raspunzi tu la fiecare in parte.

Pupici la racusoare si bebei, mai ales la bolnaviorii de Teo si Sofia, sa se faca bine repede

Am reusit in sfarsit sa pun poze, osa vedeti pe ici pe colo, in fundal, si gradina cu care va tot innebunesc: http://community.webshots.com/album/563425460OMkiUk

PS: am nevoie de un sfat tehnic de la voi: cum puneti voi hyperlink sau cum ii zice, ca mie doar imi Word imii reuseste, pe forum nu stiu cum se face. pleaseeee

http://community.webshots.com/user/misica7

Mergi la inceput

Missy , sarumina, si eu
am vazut pozici si tare frumosi copii ai , sa-ti traiasca , cat si despre gradina .
cu hiperlinkul faci asa, daca bine am inteles vrei sa scrii in loc de tot citnatzul cu poze doar un cuvint sau ceva personal???????

[ url="linkul" ] cuvintul care vrei sa apara[ /url], dar fara pauzele pe care eu le-am lasat, hai ca e usor
bafta

andreiul meu
www.onetruemedia.com/shared?p=5bc6f5660d90bedd8e8485&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Andrei=minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Georox spune:

Giani, la multi ani pentru Andrei! Sa creasca mare si sanatos si astept povesti de la mot!
Ce post te intereseaza?

Missy superbe fetite, superba gradina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Salutare racushoare,

Va imbratisez pe toate cu drag. Multa sanatate bolnaviorilor, bafta in gasirea unui nou job, spor la amenajat gradini, bafta cu insomniile si...greturile.
Au inceput greturile ....
Azi ma duc la cabana sa ma relaxez. Daca voi fi in stare de ceva intru maine la povesti. Va pup pe toate
PS: mi-ar prinde bine o ploicica acum ...simt ca ma topesc

Miki

Mergi la inceput

Geo , sarumina pt urari.

Ca si post ma intereseaza ceva bine platit, eu de meserie sunt inginer textilist, dar imi cunosc limitele si as fi in stare sa lucrez in orice domeniu.

andreiul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Eram sigura c-am uitat ceva

La multi ani, Andrei!!!

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Giani, LA MULTI ANI !!! pentru Andrei....Doamne ce a trecut timpul!!! Sa fie cuminte si papacios si sa va aduca numai bucurii!!!
Vicky, un suc de grapefruit roz nu refuz...
Missy, ce simpatice sunt Alexia si Maya!!! Ptuu sa nu le deochi!!! Cresc vazand cu ochii...Imi place gradina , mai ales undeva pe fundal se vede un stufaris, un adapost din stufaris...mmm...visez si eu la asa ceva...
Miki, las ca trec ele greturile, important e sa fie bebe bine. Odihna placuta !!!
Geo, bafta in continuare si multa sanatate Sofiei!!!
Fetelor ati citit ca in weekend vine caldura?? Ura!!!!

Cristina 26+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput