Racusori, la apel! (39)
Raspunsuri - Pagina 18
MirelaV spune:
neata
cafea? suc? altceva n-am ![]()
sa aveti un week end minunat, cu zile insorite si plimbaceli prin parc.
geo, nu eram la calc cand m-ai salutat...apoi am avut musafiri. 
MirelaV
pupicei pe burticei
Amalia spune:
Pupici fetelor!
Multumesc pentru suc, Mirela
Imi e ciuda ca de la ora 16 si ceva a tot plouat. Noroc ca am iesit la plimbare dimineata, ca acum ne intrebam ce sa facem...afara printre balti, parca n-as iesi.
Cred ca ma apuc de gatit, in contul zilei de maine...
Ami, mamica lui David (6 ani si 10 luni)
si
19+
MirelaV spune:
Buna seara! Unde-mi sunteti pe ploaia asta?
Amalia, ce gatesti? Eu am gatit aseara. La 20.30 abia ma apucam.
MirelaV
pupicei pe burticei
Amalia spune:
Mire fac niste varza calita cu kaizer. Deja mai are 10 minute si o scot de la cuptor. Baietii mei se vantura pe aici flamanzi
si
19+
Amalia spune:
Ciorbita am sa fac maine..ca mai am nevoie de cateva ingrediente si nu le am...credeam ca le am si nu le-am cumparat
..asa ca ramane sa cumparam maine si s-o fac.
Ma batea gandul si la ceva dulce, dar momentan profitam de fructe (piersici, capsuni, cirese) si papam inghetata din cand in cand...asa ca renunt.
si
19+
Amalia spune:
Neata fetelor!
Cafeluta, suc, croissant...toate proaspete, va invit la ele!
Tare mohorata mai e ziua asta. Nu-mi vine sa plec cu David nicaieri de teama sa nu ne prinda ploaia. Mai asteptam sa vedem daca avem noroc si de un pic de soare.
Voi, planuri, gratarele, ceva?
si
19+
MirelaV spune:
neata
la un croissant ma bag si eu.
da amalia...urata vremea asta. eu o sa caut resurse ratacite printr-un colt de sertar...si dupa pranz ma duc pana la mama din dotare. cam atat.
o duminica minunata va doresc. eu..din motive obiective..inca dorm ..
MirelaV
pupicei pe burticei
preda_vicky spune:
Buna dimineata,
e gata, suc si ceiuc la fel, si niste biscuiti cu crema de cioco, daca sunteti amatoare.
Noi sambata am fost la ziua vara-mii, la curte, la gratarel, ne-a mai plouat, a mai iesit si soarele, a fost frumos. Ieri am lenevit, ca a fost vreme urata, si ne-am incarcat bateriile pentru saptamana care vine
.
Multi
!
http://community.webshots.com/user/viki39
Missy spune:
Vai de ce lipsa de activitate mai fetelor. eu recunosc am mai avut 2 tentative de a scrie azi dar m-a intrerupt al meu sot, aflat in concediu.
Despre noi ce sa va zic: ne pregatim intens de re-deschis santier, maia se lauda cu 2 dintisori, alexia se pregateste de gradi, eu am trecut cu brio peste prima sedinta de masaj anti-celulitic. nici nu doare asa tare cum m-au speriat toate cele experimentate. desi cu cat trec mai multe ore de la masaj, ma simt tot mai batucita (ca sa nu zic batuta). doamna asta se ocupa si de reflexiterapie, si dupa ce mi-a stresat bine talpile picioarelior a zis ca nu-mi mai face masaj pana nu-mi rezolv problema cu tiroida si fierea. concluzie: caut medic endocrinolog, daca stiti careva (ca sa nu o intreb direct pe cristiina :)) )
va pup, ne pregatim de meci, azi am circulat toata ziua cu steagul romaniei agatat de masina - asa mi-a IMPUS sotzu'! ma rog ...
de
Alexia (5 ani) si
Maia (8 luni)