Racusori, la apel! (39)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Neata fetele! Cafeaua e gata! S-a mai dus o saptamana! Doamne ce repede trece timpul!
Vicki, eu am avut si Brown si acu am Philipps( sau cum s-o scrie ca acu n-am chef sa gandesc). Brown-ul cam agata( e drept, e generatie mai veche). Geo,Ice-ul de la satinelle( ca de ala e) e fix apa de ploaie! Il am de vreo 2-3 ani, l-am folosit o data la inceput si imi mai aduc aminte doar ca imi ingheta mana( oare?) Cert e ca la amadoua, dupa un timp, cresc firele pe sub piele.
Cristina, cand trebuie sa nasti? Ca ma lasa memoria, dupa cum ziceam si in ultimul mesaj.
Miki, au aparut greturile? Ai fost la medic?
Mire, incerc sa te sun azi, daca am timp si spatiu!
Missy, ce fac fetele?
Carmen, Anne, si restul gastii, va pupez!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

neatza, multumesc de ceai, Cristina.

Vicky, io habar n-am de epilatoare, nu folosesc, .

maine plecam la Roman, la socrii nostri. Vom cauta o poienitza sa facem un gratar.
sa aveti un week. minunat!
va pup

_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) & Teodor (6.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata!!!Inca e dimineata!!!
AM fost prin gradina dimineata, asa ca am deschis comp mai tarziu.
Vicky, cu epilatorul chiar nu stiu ce sa zic, eu ma fac fie cu crema, fie cu ceara la cosmetica..
Carmen drum bun si un weekend minunat!!!
July, pai DPN-ul meu e pe 18 august, dar ee stiu ca bebe o sa vina mai devreme!!!Liana ce mai face?
Geo, cum e la noul loc de munca??
Ma duc prin bucatarie...

Cristina 28+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Buna dimineata pe la pranz, am aparut si eu. Sunt happy ca mi-am luat un epilator, Braun Silk epill 5170, merge bine, ca l-am probat de dimineata, acum fac cinste.
Va .

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

nu am chef de nimic azi. m-am trezit cu o durere cumplita de cap....care a trecut in urma unui nurofen...dar am continuat cu o durere de burta...
toate bubele rele...
iulia....timp k timp..dar loc de barfa... poate vb de acasa
viki, sa stapanesti iubita epilatorul. baga berea aia la rece
carmen, gratareala placuta
cris, ce face mihaita azi?
eu ma intorc la ale mele...
pupici si un week end minunat va doresc
aaaa...acasa nu am net de ieri dupa amiaza. cica azi vine o echipa...
asa mi s-a luat de ei..

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Salutare

Eu am fost racita cobza. De azi mi-au revenit simtzurile
Iulia, nu mai am gretzuri. Poate data viitoare
Vicky, sa stapanesti sanatoasa epilatorul
Mire, nu ti-au plecat sefii?
Da-mi un buzz, ma duc la curatenie.

racushoarele

Miki

Mergi la inceput

Neatza,

Cafelutza, ceaiul ( oferta verde, de menta si fructe) , sucurile naturale si nelipsitele croissante sunt pregatite.

Va doresc un WE minunat.

PS: La noapte am inventar . Din cauza maretzului Targ ( imprimare, publicare si mass media)care are loc o data la 4 ani si anul asta e in orasul nostru ,supermarkturile noastre sunt deschise toata noaptea plus ca e zi de inventar, ``am primit drept de munca`` 13 oameni in tura de noapte. Asa ca pe mine nu ma vede nimeni la casa- mai bine ma cu ciocolata Milka & inghetata ( la restul nu ma bag la numarat ) Ahhhh... si mai am un tampitzel de sef pe tura Mire, ala care inca mai locuieste cu mamica .... Soatza are la munca( sau va avea-inca nu se stie, decat dupa ora 16) o petrecere in cinstea echipei de fotbal a orasului ( asta daca promoveaza in liga II ) asa ca trebuie s-o rog inca o data pe Vicky sa stea cu misterul meu la noapte.
Gata....iar am scris un roman

Revin

Miki

Mergi la inceput

Este momentul sa va concentrati mai mult asupra propriilor probleme daca doriti ca dificultatile dumneavoastra sa se rezolve cat mai repede. Nu-i mai lasati pe altii sa se bage in viata dumneavoastra si puneti punct amestecului curiosilor, chiar daca acestia sunt din familie. Sunteti preocupati in special de rezolvarea unor proiecte mai vechi si pe solutiile gasite pentru iesirea acestora din impas. Sunt favorizate relatiile cu superiorii si castigurile.

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

neataaaaa
baut cafea de la miki, papat croissante, horoscop si acum beau cafeaua mea
cand o termin...ma duc sa gatesc ceva fuga...sa pun la spalat si sa le scot apoi....k pe la 2 plec putintel de acasa. diseara ma duc la un gratarel cu colegii..si cam atatica. planuri mari si dese
miki, spor la numarat 'milci'
la treaba dar va pup pe toate de plecare. sa aveti un week end minunat

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Distractie placuta.

Mäi tare leneshe suntetzi azi. Dar daca avetzi o scuza buna promit sa va iert.

Pupaceala la toate

Miki

Mergi la inceput