ORADEA (29)
Raspunsuri - Pagina 4
adi2003 spune:
Va mai amintiti de melodia: "Dimineti cu ferestre deschise"?
Mi-a revenit brusc in minte cantecelul si am gasit montajul www.trilulilu.ro/laleli1567/eceba4f79592da" target="_blank">acesta.
Imaginile se potrivesc bine versurilor.
cristina22 spune:
La multi ani, MAMA de Simi!!!
Oare de cand nu am mai auzit piesa asta...?
Marius, las' ca si altii cheltuie bani pe evenimente
, cum ar fi un botez, la care suntem invitati azi.
Mercedes- cum e papusica??
Simi-sper ca ne incanti cu poze
!!
Numa' bine, trupa!!!
cristina si Andrei
(am 5 ani!!!)
adi2003 spune:
Cu scuzele de rigoare...ca nu m-am facut inteleasa, azi nu e ziua mamei mele, ci a cumnatei.Daca recitesti mesajul, ai sa vezi ca am zis de mama Mariei.
Oricum, urarile de bine le primim si le intoarcem tuturor!
Duminica placuta!
cristina22 spune:
apoi Simi, is mai blonda si citesc printre randuri
.
Sa-ti traiasca si cumnata si nepoata!!
cristina si Andrei
(am 5 ani!!!)
szivarvany spune:
mami de bbMaria 
Siminel, petrecere frumoasa cu bubulina in vizita !
Mercedes, sanatate la voi !
Cris, ce faceti azi ?
Gabik, unde esti ?
Marius, v-ati distrat ?
Cylyche, ce face Edi ?
Nadia, va mai vede omu` anu` asta ?
Gabi_j ... ai la absenteee ... ntz, ntz ...
Adela, ai rezolvat "trebile" ?
Ally, daca vrei iti dau pm cu ce anume mai poti cumpara pt gradina ... e un link la o bursa de bblusi :-)
Siminel, sa-ti arat "gradina_mea" ![]()
Daria &
GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3 ![]()
adi2003 spune:
Multumim mult!
Daria, asa-i ca-i mai vesela locuinta cu flori? Ce-am observat si am apreciat intotdeauna la tine ca alegi ghivece super dragute la floricele.
Eu am din alea comune si de toate felurile, asa ca nu asta e punctul forte pe balcon.
Sa-ti traiasca noile achizitii si sa infloreasca mereu. Am vazut ca muscatele englezesti pitice le-ai agatat pe balcon, insa vad una curgatoare inauntru. O lasi acolo sau doar pentru poza?
Am facut remarca asta, pentru ca muscatele se dezvolta armonios daca le bate aerul si soarele. Altfel risti sa li se ingalbeneasca frunzele si.......Sunt plante de exterior.
Bafta cu ele!
Album 1 + Album 2
szivarvany spune:
Simina, deocamdata muscata ramane acolo, soare are dp la orele 13 pana seara, iar aer idem, e aproape de geamul bucatariei mereu deschis. Saraca a luat locul "boabelor" ce trebuiau sa rasara si sa devina asparagusul meu mult asteptat ... dar cum florile "te miros" si-si dau seama ca sunt picata dp luna si zero la pricepere ... n-a iesit nici un fir de iarba ... Ghivecele le-am tot luat de pe unde am umblat , macar alea sa fie mumoase ![]()
![]()
![]()
Sa mai pui poze ! 

Duminica frumoasa tuturor !
PS: donsoara Giulik dupa "ramadamul" primit din cazua vorbitului urat ... deh, numa` ea poa` sa strige, io nu ... si moamaaa ce i-am mai strigat ... si stem tot certate.
Daria &
Gabi_K spune:
intru doar pe fuga, ca n-am decat 2 minute pauza.
Multzam pt urari, aseara am papat tort dietetic, era acrisor, crema de branza cu multa lamaie si foarte putin zahar. Bineinteles d-soara a vrut si sampanie de copii:) Am sarbatorit doar noi acasa in liniste, dar a fost bine
Nebuna de mine, am cumparat un birou viitoarei scolarite:) acum sunt singura acasa, m-am apucat sa-l montez. Offf, nush daca-l termin vreodata, o ora mi-a luat doar sa identific piesele
Daca termin, revin cu poze:)
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze noi www.dropshots.com/kincses#" target="_blank">poze si mai noi
Gabi_K spune:
am uitat, Simi la multi ani cumnatei tale!!!
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze noi www.dropshots.com/kincses#" target="_blank">poze si mai noi
szivarvany spune:
Gabi, spor la mesterit ! Asteptam pozili ! La care scoala veti merge pana la urma ???
Siminel, btw alergie. Iei Aerius alternat cu Claritine ??? pt nas sa nu iei olinth si alte porcarii din`astea k nu sunt bune la alergie. Fixonase parca se scrie, e fff bun. Imi pare rau k treci iar prin asta ... eu te voi urma dar doar din august incolo 

Daria &