ORADEA (29)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Marius, ai o perioada lunga de sictir Sper sa rezolvi
Am admirat florile voastre ... sunt tare faine !!! Tot vroiam sa zic asta sa stie toti !

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Ehhh am fost sincer.

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

La multi ani Pentru Bia! E fetita mare deja. Gabi (Mercedes), imi amintesc de primele tale posturi in aceasta sectiune, in anul cand s-a nascut Bia, cu ceva vreme inainte, in luna mai. Atunci ne spuneai de bebe.

Fetelor, cred ca a trecut serbarea, deci puteti pune poze.
Marius, ce-ai patit?
Eu imi iau de prin 12 concediu, ca trebuie sa apara musafirii.
Programul e in functie de ei. Nici nu stiu cat vor sta in Oradea.

Album 1 + Album 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

quote:
Originally posted by blaganadia

LA MULTI ANI sarbatoritei , bafta Giuliei ( Daria, nu stim inca pe unde vom fi pe atunci - o sa vedem, dar voi in 2 ?).
Noi ieri am avut serbare la gradi la ora de engleza, iar martea viitoare avem serbarea cu costume si alea-alea.
Rares vineri a fost cu grupa la gradina zoologica si i-a fost rau pe autobus, a varsat una buna, dupa amiaza iar o tura, sambata seara iar si ca sa fie tacamul co,plet su ieri de 2 ori. Azi voi merge cu el al medic sa vedem ce parere are d-na. la serbare iar m-a facut de ras, iar am stat ca o capra - numai eu si copii, ca fiu-meu nu a vrut sa stea fara mine. Asta e, sper ca sapt. viitoare sa fie mai bine.

Nadia si noi am avut ieri serbarea separat. Dar tot nu am inteles de ce.
Cat despre copil, nu fii disperata, Robert n-a vrut vreo 2 ani sa participe, statea suparat pe scaun fara sa scoata o vorba. Abia in grupa mare si-a dat drumul.
Multa sanatate.
Marius sper sa-ti revii repede, tinem pumnii si pt Daria la serbare.

Pup gashca, deschid un capitol nou.

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses1#" target="_blank">poze si mai noi

Mergi la inceput