ORADEA (29)
Raspunsuri - Pagina 18
Gabi_K spune:
la multi ani tuturor copiilor! (inclusiv noua, ca tot copiii lui parintii nostri suntem, nu? )![]()
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses1#" target="_blank">poze si mai noi
adi2003 spune:
Sa va arat ce fuchsie mi-am luat vineri:
poze
Deseara iar va fi trupa Vivere in Oraselul Copiilor, iar apoi concert DJ Project.
Album 1 + Album 2
adi2003 spune:
Azi am venit cu mai putine poze si filmulete decat mi-am propus, fiindca m-au lasat acumulatorii.
Ovidiu Lazar si trupa Vivere: 1 iunie 2008
"E o seara ca-n povesti
e o nebunie...."
A dost intalnire cu GabiK si copiii, iar pe Marius l-am zarit la iesirea din parc, dupa artificii, in parcare.
Mai multe despre Ovidiu Lazar aici.
cristina22 spune:
salutare!!
Deci ati fost in oasel! Am auzit ca a fost frumos. Andrei a ales Balcescu.In concluzie am scapt iute-iute.De-aia ca era fain.Se vindeau si baloane "electorale". d-alea de se distribuiau gratuit. Noi am cumparat pe ne ve unu cu Raita, cu 2 lei
!Super

!
cristina si Andrei
(am 5 ani!!!)
szivarvany spune:
Buna dimineataaa !
Siminel, multumim ! 
Noi sambata am fost la kef, iar ieri am fost pana la Les si Stana de Vale, a fost obositor, dar fain, demult n-am mai vazut atata verde 
aici pozici
Daria &
GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3 ![]()
cristina22 spune:
Na, am revenit, c-am fost cu drumuri!
Deci, e adevarat??Avem primar nou-noutz??
Daria-ce inaltaaa e Giulia, manechinul-printesa!
cristina si Andrei
(am 5 ani!!!)
Gabi_K spune:
pacat ca n-ati fost ieri la Artima, a fost un super-spectacol de artificii.
www.dropshots.com/kincses#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses1#" target="_blank">poze si mai noi
szivarvany spune:
Si mie imi pare rau k n-am ajuns aseara, dar am "lins" casa pen`k asa nu se mai putea, iar Giulik era destul de obosita de drum.
Siminel, cum e cu ... fucsiile ??? Ca de frumoase sunt superbe ... ma tot uitam la asa ceva prin piata, dar nu m-am riscat ...
Daria &
GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3 ![]()
adi2003 spune:
Fuchsiile suporta destul de greu canicula, de aceea trebuie udate si pulverizate zilnic si tinute mai la umbra.
Daca le invadeaza musculita alba de sera, sansele de supravietuire sunt mici. De aceea trebuie stropite cu insecticid chiar daca nu apar semne de daunatori.
Daria, multumim pt. pozicile cu verdeata. Mi-e un dor...
Album 1 + Album 2
Gabi_K spune:
si mie mi-e dor de verdeata, dar mai astept sa treaca sazonul de alergii:( Am luat 3 zile claritin, si parca-parca m-a mai lasat. Dar dimineata tot dezastru e, stranut pana nu mai pot.
Azi am avut serbarea la engleza, musai sa ma laud, fata mea e foarte buna la engleza:) Profa le-a pus sa traduca unele cuvinte, si vreo 2 nu stia numai fata mea:)