Muresence la apel!!!!! (10)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Azi mergem la week-end. Alex insista si n-am ce sa fac, asa ca vrand nevrand mergem.
anca_27, acum nu-ti imagina ca sunt o balena , dar nici sirena.Nu merg la Sangeorgiu, pentru ca e departe, eu nu am permis de conducere si sotul cred ca ar stramba din nas daca i-as spune sa ma duca, mai ales ca el nu sta la soare, si nici la week-end nu vine ca nu-i place.

Criss si Alex (11.05.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Lasa Criss ca poate ne sincronizam intr-o zi, si mergem impreuna. De ce nu-ti iei si tu permisul? Eu ma gandeam cu groaza la condus acu un an, dar e asa de bine sa iau masinutza si sa ma duc singura.
Am cobit ieri cu doar `putina ploaie` si uite ce-am facut ieri chiar ne-a alungat acasa.
Oare Kover pe unde umbla, vroiam s-o intreb ceva despre Complexul Torch...
Pusici!

16+

pozici
_

There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)

Mergi la inceput

Ca veniti, ca nu veniti, eu tot dau o . Cam pustiu dar nu ma las, tb sa ne ramana topicul pe prima pagina.
Stie cineva de vreun centru de reciclat hartia? Ma doare sufletul sa arunc cursuri intregi la gunoi - am devenit ecologista peste noapte uite ce verde sunt- as duce undeva hartia dupa ce strang cateva pungi.
O saptamana frumoasa!
17+

pozici
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

quote:
citat din mesajul lui anca_27

Ca veniti, ca nu veniti, eu tot dau o . Cam pustiu dar nu ma las, tb sa ne ramana topicul pe prima pagina.
Stie cineva de vreun centru de reciclat hartia? Ma doare sufletul sa arunc cursuri intregi la gunoi - am devenit ecologista peste noapte uite ce verde sunt- as duce undeva hartia dupa ce strang cateva pungi.
O saptamana frumoasa!
17+

pozici
_

Pai de ce sa le arunci? Poate are cineva nevoie de cursurile tale.

Criss si Alex (11.05.2003)

Mergi la inceput

Nu arunc cursurile tiparite, doar tone de foi pe care invat, mazgalituri, reviste sau referate stranse de sotul meu de la studenti, sunt tone si nu folosesc nimanui - chiar daca e frustrant sa afli asta ca student.
Tot timpul aruncam o gramada de foi si parca le-as strange sa se mai foloseasca cineva de hartie chiar si igienica daca se face din ele. Macar mai protejam padurile.
Nu sunt o ecologista inraita insa mi-a trecut mie asa prin cap.
17+

pozici
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna dimineata gagici, haide-ti la ca mie imi pica ochii in gura de somn.
Am ajuns aseara in jur de 20 in oras...a fost superb, ne-am simtit super bine.
Apa, plaja, timp frumos...ce mai...o adevarata placere...pacat ca prea scurta.
Litoralul nostru fata de celelalte ? Imi place , are ceva ce ma atrage, ce dincolo nu gaesti.
Anca du hartia la Remat pe strada depozitelor. Acolo se colecteaza deseuri.
Kover, cum ai sarbatorit?
Criss, cum a fost la wekend?
Brigita, Oana cum sunteti?
Azi e ziua Sandrei, i-am trimis azi noapte un mesaj pe telefon ca am lasat-o la bunici aseara si acum astept sa mai treaca putin sa o sun. Doamne ce au trecut anii...deja are 11 ani , domnisorica in toata regula.
Trebuie sa merg pana in centru asa ca mai revin...si o sa schimb si capitolul de acasa probabil.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Bianca, bun revenit, mersic de pontul cu Rematul. Mi-ai facut pofta cu marea....tot ajung eu cumva si anul asta!
LA MULTI ANI Sandrei si multi ani frumosi si sanatosi inainte! Ai imediat o adolescenta, felicitari!

17+

pozici
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brigita spune:

LA MULTI ANI SANDRA!!!!!!!!!
Suntem bine, pupici,ma alunga sotiorul de la calc.

BRIGITA mami de TIMEA(13.11.2001) si ADRIENN(16.10.2004)
desene TIMEA ... ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kover spune:

Sandra:LA MULTI ANI simamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://s266.photobucket.com/albums/ii248/botcarola/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kover spune:

multam de urari!cu cheful:alta data.am fost plecati la sfirsit de saptamina la "pescuit".teoretic,ca practic....a fost bine!!bianca:din filmuletul de la weekend reiese ca am fost una linga cealalta,dar nu ne-am observat(cu tipa blonda care apare in filmulet,si pe al carei baietel tot Daniel il cheama am stat de vorba la marginea bazinului,la banca).ramine pe data viitoareanca:despre Torch ce te intereseaza?e un complex de analize. se dozeaza diferiti anticorpi(produsi de organism in timpul unei infectii).aici intra citomegalovirusul, toxoplasmoza ,herpesul ,rubeola,chlamydia si mai sint citeva care nu-mi vin in minte.sint boli infectioase cu risc fetal:toxoplasmoza da anomalii cerebrale si duce la avort spontan,infectia cu citomegalovirus duce la septicemie si menngita.acum,parerile sint impartite,daca sa-ti faci sau nu analizele astea.de scumpe sint foarte scumpe.intr-adevar sint infectii care observate din timp pot fi tratate si nu prezinta risc asupra fatului.mie ginecologul mi-a spus ca nu e nevoie ,ca e o cheltuiala inutila..ca ajunge triplul test si ecografiile.eu zic sa mergi pe mina ginecologului.nu stiu daca te ajuta informatiile astea.tot la dora medicals se preleveaza probele si parca la Bucuresti se trimit.mamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://s266.photobucket.com/albums/ii248/botcarola/

Mergi la inceput