de ce intarzie indemnizatia????????

de ce intarzie indemnizatia???????? | Autor: mahu_elena

Link direct la acest mesaj

stie cineva?din auzite am inteles ca nu sunt bani de ;a guvern,vor sa schimbe legea ca ne dau prea multi bani.stie cineva ceva?????

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Eu nu am auzit asa un zvon. Unde ai auzit?

Apropo, am primit indemnizatia chiar astazi, impreuna cu alocatia de 200 de ron.

Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)

Un pici pe nume Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mahu_elena spune:

eu am verificat la ora 6 si tot nu era intrata...poate depinde si de banca...mama lor!
zvonuri am auzit de la o alta mamica ca a dat si la tv ca sunt probleme cu banii,ca se gandesc sa reduca indemnizatia ca nu ajung banii!de la guvern.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Pai daca doar se gandesc sa reduca indemnizatia asta ma gandesc ca presupune sa dea o lege ceva ca sa se intample lucrul asta. Nu se poate asa...pur si simplu. Ori asa o lege nu s-a dat inca, din cate stiu eu.

Eu o primesc prin posta, si dupa cum ti-am spus, am primit-o astazi.

Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)

Un pici pe nume Tudor

Mergi la inceput

eu ma ingrijorez numai de cand am auzit...ei maresc ale lor salarii,dar drepturile noastre...

Mergi la inceput

nu stiu care este problema ca la noi inca nu au bagat banii!!!!!!
avem card la bcr,astazi au fost niste mamici la banca si li s-a zis ca inca nu sunt virati banii de la trezorerie!
nu-mi vine a crede ca au intarziat atat de mult!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

In Bucuresti banii imi veneau prin posta pe 17, iar la banca tot atunci. Azi abia e 14. Eu zic sa stati linistite ca nu se intampla sa se micsoreze indemnizatia. In plus parca ieri a iesit vosganian pe post sa spuna ca au excedent bugetar si ca vor face o rectificare pozitiva in iulie.DianaD & Alexandru

Mergi la inceput

cum de sa vina asa tarziu?noi luam de pe 7-8 in fiecare luna...deci de un an iau asa!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diavolutza spune:

eu primesc indemnizatia pe card si am 10 zile termen in care pote sa-mi intre intre 10 si 20 ale lunii-ca doar 10 zile copilul il pui in stand by sa nu aiba nevie de nimic- asa ca "rabdare si tutun"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanab125 spune:

Nici eu nu am primit banii. aseara nu erau intrati in cont. pana acum, ii ridicam pe 10 in fiecare luna. azi nu am mai verificat, ca nu am vrut sa ma mai enervez
Matei si Ilinca

Mergi la inceput