Despre animalutele noastre

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anyella spune:

Multumesc mult pt. sfaturi,imi sint realmente de folos.Bibelouri de caini nu am avut pina acum decit,cum spuneam ,caini de talie mare.Cu ziarul ii atingeam usor cind au fost mici si nazdravani.Facusem canisa acasa :))

Si ale mele matze sint pur maidaneze,gasite cind erau pui de citeva luni,pline de purici,jegoase,flaminde.Pe alintata mea imi era si scirba sa o bag in casa.I-am dat sa manince o data si nu am mai scapat de ea.Era si beteaga de un picior si cu coada lovita.Cred ca o calcase vreo masina.Acum are la vreo 6 kg,nu m-am mai cintarit de mult cu ea in brate :)) si chiar daca mai iese prin vecini vine repejor inapoi.De el ce sa iti spun...am incercat toate metodele sa il conving pe al meu sa il sterilizam.Nu a mers nimic.Ba chiar imi propusesem sa il duc fara stirea lui ca doar nu statea sa ii verifice bilutele .Am renuntat pt ca stiam ca se va supara rau.Cind era mititel eram clienta constanta a vet-ului.Venea capacit saptaminal.Basca alergaturile noaptea prin cartier,prin curtile vecinilor dupa el.Amindoi.Al meu barbat isi lua masina si dadea ture la 2,3 dimineata dupa motan.Nimic nu l-a convins sa il sterilizez.Acum e ditamai motanul de 4,5 ani care si-a impus suprematia.Da,ma macina problema puilor vagabonzi,a urmasilor.Cind vad puiuti in culoarea lui aproape imi dau lacrimile.Dar nu am ce face ((:.

Bichonitza o aduc acasa la 8 saptamini.Acum e in faza de diversificare alimentatie.Inca nu e intarcata dar are program de alaptat pentru ca ei ar suge tot timpul.Am vazut o gramada de produse pentru ei in pet-uri,abia astept sa ii cumpar si eu :)).Revin,cu noutati.

Aniela

Mergi la inceput

Mi-am primit bibeloul.O cheama Tascha si e...bestiala.Sta numai in umarul meu,doarme/maninca/face kk si roade fire de telefon.Are 2 incisivi.Pisicile le'am rezolvat :)).Dorm singure ca sint mature.

Si cred ca poate creste decit cu mine.Ce probleme imi faceam!Ramona,mare dreptate ai avut.E o doua noapte de convietuire .Am servetele pt. pishu,maninca un fel de piure din bobite macerate cu lapte.Ma duc sa ii fac deparazitare si vaccin.Va pup.

Aniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Sunt tare suparata..am pierdut-o pe Kitti azi..
Nici nu am vazut-o cand a iesit pe poarta (pe care am deschis-o doar putin sa iau ceva de afara, eu stiam ca ea manca in timpul asta) si apoi cand am inchis-o mi s-a parut ca aud ceva si am crezut ca s-a speriat si a fugit la locul ei, la lemne.
Am cautat-o peste tot, am strigat-o, dar nici urma..chiar nu stiu cand a disparut
Am plecat la servici convinsa ca s-a ascuns ea la magazia de lemne unde are obiceiul
Cand m-am intors am vazut ca tot nu e, nicaieri, am cautat-o iar si iar..off..ce o fi cu ea saracuta..
Vad ca Pussi (maica-sa) nu da nici un semn, chiar e nepasatoare, mananca, doarme, nu o cauta deloc.
Sunt tare trista..dar sper sa apara totusi de pe unde o fi plecat..insa e asa de micuta..

Ioana Driving in my car
animalutele mele iubite

CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

http://.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Of, Ioana, ce pacat de Kitti...dar chiar daca nu se intoarce, gandeste-te ca poate o gaseste cineva si va avea o soarta buna!
Sa va povestesc de cainele meu. E un Dogue de Bordeaux care in decembrie va avea 8 ani, il am de la nici 3 luni. Intotdeauna mi-am dorit un caine din rasa aceasta, citisem mult despre ea si pe langa faptul ca eram indragostita de aspectul acestor caini, am citit si ca au un psihic pe masura: calmi, echilibrati, afectuosi si mai ales adaptabili la apartament , in ciuda taliei mari (65-80 kg).
Il cheama Manu, zis si Manole(bine in pedigre are un nume mai pompos, dar el nu stie:))) Va voi povesti mai multe despre el, deocamdata vreau sa va spun cu mandrie ca este inscris intr-un concurs si a reusit sa ajuga in top10, din 4700 de animalute de toate felurile.Il puteti viziona si vota aici:
http://concurs.infopro.ro/ferma_animalelor/top10-6267.html
E roscovanul cu cap mare si privire mirata, Laura din Baia Mare sunt eu.Va rog sa-l votati, fiecare vot conteaza iar el merita fiindca e cel mai bun caine, bunatatea intruchipata, iubeste toti cainii mai ales puii (cu care se joaca de parca ar fi in mintea lor, nu moshulica; si ii lasa sa faca ce vor:)), iubeste pisicile, iubeste copiii. Cred ca va fi un "fratior" pe cinste!

[18+]

Mergi la inceput

Ilinca,votat.Ioana,eu zic ca se intoarce.Sint mici si curiosi dar au mult simt de orientare.Sper doar sa nu stai in vreo zona circulata si periculoasa.Nu te astepta ca pisicii mama sa ii pese.Eu credeam ca a mea va deveni depresiva dupa ce ii voi da puii.De dragul ei si al lor i-am tinut pina la 5 luni.Si i-am dat progresiv sa nu sufere.Da,de unde :)).A uitat in secunda doi.

Aniela

Mergi la inceput

Nu s-a mai intors pisicuta mea..sper insa ca a gasit-o cineva si are grija de ea.
Ilinca, Anyela multumesc pentru vorbele bune!
Stau intr-o zona numai de case, pe o strada secundara unde nu trec prea des masini si sper ca Kitti o fi nimerit la vreuna dintre casele vecine. Am dat insa sfoara prin vecini ca am pierdut pisica, dar nimic..
Cat despre Pussi, parca nici n-ar fi avut pui, dar daca ziceti ca asa fac toate pisicile, ma bucur , ca n-as fi vrut sa o vad si pe ea trista ca si-a pierdut puiul.
Eu in continuare sunt trista.Chiar credeam ca o vom gasi.

Ioana
animalutele mele iubite

CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Ioana,mie mi s-a pripasit odorul in curte pe la 6,7 luni.Am un motan necastrat si m-am gindit atunci ca la cit seamana or fi tata si fiica.Parca cineva mi-a adus-o in poarta :)).Aveam si am remuscari de puii lasati de motan.Dar sincer,cit de mult iubeste al meu barbat animalele nu a fost chip sa il determin sa castram masculul :((

Eh,a venit la cca 6,7 luni.Veneam din piata:cu mincarea lui.Atit de lipicioasa a fost incit i-am dat si ei.Seara i-am prezentat-o si jumatatii mele.Venea,pleca...cca 3 zile.Ii dadeam si eu ce raminea de la printz.Si ea parca vb cu mine: hm,ce bun e!

Era iarna,zapada,calorifer in hol.Eu nu voiam sa o bag in casa.Tot al meu s-a milit de ea.Vreo luna a dormit pe hol.Nu avea nici ea curaj sa exploreze si nici eu nu ii dadeam ghes.Clar,a apartinut cuiva.Este o pisica obisnuita cu obiceiuri de casa.Comparativ cu motanul pe care l-am cules de pe cimp.Usor,am primit-o in bucatarie apoi in pat.Eu acum dorm numai cu ea.De trei ani.E calda,iubitoare si cu o blanita de iepure de angora.

Puiul de bichon nou intrat in familie doarme in cosuletul lui.Ea e atit de cuminte incit il lasa sa o calareasca/fugareasca cum vrea el.Dar stie ca ea e sufletul meu.

Poate puiutul tau si-a gasit o familie.Sint mici si nazdravani.Si fetitele sint foarte lipicioase.Si eu stau intr-o zona necirculata.Te pup,daca nu se intoarce nu te gindii la ceva rau.Ele au noua vieti.Poate s-a "alintat" pe undeva si a ramas acolo.

Aniela

Mergi la inceput

Anyella multumesc pentru vorbele bune. Asa sper si eu, sa fii ajuns la o alta familie iubitoare si sper sa-i fie bine acum.
Nu pui si tu ceva poze cu pisicii tai?

Am noutati: un cuplu de prieteni de-ai nostri ( pentru ca sotia a ramas insarcinata) ne-a dat motanul lor persan. Eu daca voi ramane vroedata insarcinata, nici nu ma gandesc sa dau animalutele, nu vor mai sta atat in casa, dar nu le voi da, cred ca pt un copil e f bine sa creasca cu animalute in jur, mai ales ca sunt vaccinate, curate. Plus ca le iubesc ca pe copiii mei, cum sa le dau?!
Revenind la motan, eu nu prea l-am vrut, mai ales ca inca imi pare rau dupa Kitti, dar sotul meu a insistat sa il luam (sa vedem daca se acomodeaza, a insistat ca e f cuminte si poate sta numai in casa, ca nu e pretentios cu mancarea, etc)
Va mai povestesc despre cum s-a integrat si cum se intelege cu animalutele mele. O sa pun si poze in curand.

Dragele mele, pentru ca o sa mai intru abia la anul, va urez sa aveti parte de un an mai bun, cu multe impliniri si bucurii!
La multi ani!
Multi pentru voi si animalutele voastre!

Ioana
animalutele mele iubite

Mergi la inceput

Ioana am multe :)).Le pun zilele astea,oricum nu plec de Revelion niciunde si cred ca am timp.Pina una alta,abia ieri am descoperit cum sa o pun pe Tasha la semnatura.

Sarut iubitoarele de animalutze.Si da,Ioana nici eu nu as da nimanui nici macar pentru o ora animalele mele.Soru-mea,bunica Tashei :)) mi-a cerut-o macar pentru o zi si o noapte sa mai vada si ea de un puiut.Si sa vada cum s-ar mai juca cu mama ei.Dar deocamdata nu am fost in stare.Desi...daca nici la ea nu e bine ingrijita! Ca doar ea mi-a dat-o.Dar imi e teama ca asta mica nu are toate vaccinurile,o i-au din mediul ei, etc.Dileala, dar ce sa fac :))

Tashi

Mergi la inceput

Am vazut poza cu Tashi, e o frumusete de catel!
Asa un catel imi doream si eu, tot il bateam pe sotul meu la cap ca vreau un catel "mic, alb si pufos" si el mi-a adus-o pe Cutzi (am poze cu ea si cand era mica la semnatura) era mica, alba si putin pufoasa, acum este doar alba oricum eu o iubesc mult si ma bucur ca ea a fost catelul meu mic alb si pufos
Daca am avea mai mult loc, as vrea si un catel ca Tashi. Deocamdata insa nu avem loc decat de pisici pe care Cutzy le accepta ca n-are incotro
Revin la anul si cu poze cu noul nostru membru al familiei.

Ioana
animalutele mele iubite

Mergi la inceput