Soacra sau socrul - 4
Ce s-a intamplat cu partea a 3-a? Am vazut ca a degenerat discutia...
Despre soacre se mai scrie? Dar despre socri?
Cat despre educatia copiilor din Romania fata de educatia copiilor din alte tari, in alte tari (Canada, de exemplu), legislatia protejeaza copiii. Si atat ii protejeaza, incat ii incurajeaza sa devina mici tirani.
Eu imi aparam fratele mai mic (diferenta de 9 ani si-un pic intre noi), pentru ca mama nu avea posibilitatea sa o faca. Ea era cadru didactic si, atunci cand vreun copil avea vreo treaba cu ea, din cauza vreunei note mici, se razbuna pe fratele meu. De exemplu, fratele meu avea vreo 4 ani, se juca pe trotuar, afara, in fata blocului, si un tampit de baiat a trecut peste el cu bicicleta. Da, l-a calcat. Altul isi facuse obicei sa traga in fratele meu cu cornete de hartie cu ace in varf. Altul l-a chemat pe fratele meu acasa la el (era in clasa I, cica erau prieteni), unde l-a inchis in casa, i-a taiat hainele cu lama (bine ca nu i-a taiat si pielea) si i-a pus fierul de calcat incins peste degete.
E vorba de Romania.
Nice, isn't it?
Si acum, cine mai are povesti despre soacra sau socru?
Raspunsuri
Miky-ea spune:
Chiar..cum va intelegi cu ale vostre cumnate si ai vostri cumnati?
Graviduta in 3 luni
http://md.lilypie.com/dzUep3.png
Guestus spune:
quote:
Originally posted by Selene_Bunny
Eu, super, la noi, socrul e ala... patatul...
tu stai in canada selena bugs bunny?
ingridnen spune:
mai rarutz ca-i mai dragutz valabil si pentru cumnate & cumnati
Ingrid si Cristi 5 ani si 2 luni
Selene_Bunny spune:
Nu, stau in Romania, am o prietena acolo, lucreaza in domeniul legislativ, ma tine la curent cu nebuniile pe care le vede in bloc si prin magazine... :)
Nu ca n-as fi asistat si eu la o bolunzaie dintr-asta, cand am fost in Germania, familie cu doi copii, baietel de vreo cinci ani, fetita de vreo doi, baietelul a inceput sa urle in magazin, sa alerge printre rafturi, a rasturnat niste baxuri de hartie igienica si a inceput sa sara cu picioarele pe ele... Nimeni n-a zis nici "pas", nici parintii lui, nici angajatii magazinului...
Dar suntem off-topic...
PS. Guestus, te deranjeaza nick-ul meu? :)
Guestus spune:
Uite nu inteleg...toate rudele astea pe care voi nu le suportati nu au parte din DNA asemanator cu sotu"?...dai in ruda dai in sot......e normal?
Si intrebarea e cit mai dureaza pina il treceti si pe sarmanul om pe lista neagra
Guestus spune:
nu ma deranjeaza nickul tau....da esti bunny bunny al lu" hefner sau doar ne derutezi?
Selene_Bunny spune:
Nu, mai, sunt fan Sailor Moon (Bunny, Usagi), de acolo nick-ul... :)
Cat despre iubi meu, anapoda, nu seamana deloc cu tata-so...
De fapt, noi am ras de (si cu) soacra-mea, cand ne-a povestit ea cum nu reusea sa aiba copii (i-a facut tarziu) si ca, imediat dupa ce s-a dus la ginecolog, l-a avut pe iubi... :D