Bucurii de sept-oct 2006 (126)
Raspunsuri - Pagina 18

Mirabelac spune:
Hello, am terminat si pe ziua de azi, sunt rupta de oboseala.
Gety am dormit pt ca eram obosita. E un post cu mai multe cerinte, nu stiu cum voi face fata, e foarte solicitant, mai rau e si cu programul care se va prelungi.
L-am vazut pe Luca, valeu, unde sunt zulufii ca mi-a scapat asta.
Bai fetelor, am mancat de aici din Medias ardei umpluti si varza a' la cluj, foarte foarte bune, n-am mancat in viata mea asa de bune. Stiam eu ca se mananca bine prin zona dar nici chiar asa. Orasul e foarte frumos, stilul imi place mult.
Va pup.
*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)

xandrutza_76 spune:
Buna seara!
Mira, varza a la Cluj n-am mai mancat demult dar stiu ca e tare buna. Luca e tunsulici demult, a pus Anca si poze din timpul operatiunii, statea cumintel la tuns.
Tasia, mult succes la examene! Bine ca ti s-a oprit sangerarea, totusi sa mergi la doctor.
Anca, faine pozele cu Luca, mi-a placut ce vesel era la tobogan. E simpatic si fara zulufei. Sanatate puiului.
Lilina, faina masinuta, mi-a placut si mie.
Multumim ca i-ati vizionat pe Narci si Mathi. Dam pupici la toata lumea.
Eu sunt cam obosita, cred ca fac un dus si ma culc. De-oi putea...
Alexandrina 20+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Bebe

Sephora spune:
Va pup fetelor
Noi suntem totin aceasi situatia cu actele asa ca mai asteptam.
M se simte foarte bine,e super fericit insa ieri a sarit direct in cap peste un gardut si s-a facut indian,are o mare julitura intre ochi,a fost si umflat acum insa s-a lasat spre ochi,arata tare ciudat saracu.Sper sa-i treaca repede si sa nu se si invineteasca,l-am dat cu o crema care a folosit-o mama cand a facut o mica opertie estetica,un foarte bun cicatrizant.
Vorbeste absolut tot nu poate sa-l spuna pe "F si R" in seara asta ne-a spus ca "m-o batut mamaia" deci il face mama moldovean.
Lexi la multi ani sanatate si numai bucurii.
Vazut toate pozicile anuntate.
Sper sa ajung saptamana viitoare si la Iasi.

mephala30 spune:
quote:
Originally posted by scumpik_lui
Ceclodyne 125mg, cate 3 ml la 8 ore. De ce?
eram curioasa,

edit: vazut pozele cu Luca voiosul, tare bine ii sedea in iarba!
_
Carmen, cu

anangel_lexi spune:
Buna fetelor si va multumesc mult pentru urari. Am avut o zi plina de peripetii nu foarte placute, din pacate, va povestesc luni mai pe indelete.
Lilina, azi si maine nu apuc, dar iti promit ca luni ma uit mai pe indelete pe site-ul acela sa vad daca fac aia livrari si in Romania. de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

princess spune:
Lexi, La Multi Ani! Din tot sufletul iti doresc sa ai parte de sanatate si noroc si de tot ce este mai frumos pe lume, de dragoste si implinire, alaturi de iubita mica si de tati!
Scumpik, lipsa poftei de papa la Luca este sigur de la infectia urinara! Asa am patit si eu cu Rares cand a avut-o! Dupa tratamentul cu antibiotic o sa isi revina cu papica! Multa sanatate!
Am vazut si frumuseii: Luca, Mathias si Narcisuca!
Va pup!
O noapte frumoasa!
Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006
RARES are ...

MamiLili spune:
Lilino, iti dau eu o veste buna: de pe saitu' aia i-am luat Godzillei bemweul. Bani sa ai pe card ca-n rest merg toate ca pe roate...
Am vazut si eu toate pozele anuntate in ultimele zile.
Mira, succes la noul job!
Isi anunta cineva prezenta la o intalnire saptamana viitoare, vineri pe 23, la Iasi?

anangel_lexi spune:
Lilina, am citit acum pe site ca mi-a adormit cupilu si cica livreaza in toate tarile. Vezi ca in partea din dreapta jos de tot poti accesa varianta in engleza. Succes la cumparat.
Scumpik, am vazut pozele cu Luca, e foarte dulce si ce figura de barbatel are! de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

xandrutza_76 spune:
Buna dimi, poftiti la cafea.
Eu m-am trezit de la ora 4
Alexandrina 20+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Bebe