Comori de nov-dec 04 (178)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

pozite noi aici

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Ei ce frumos, la soare in lanul cu maci, ce vreme faina si ce lume bine dispusa. Draga de Delia, ce rade ea aici cu toti dintisorii. dar pentru ca ma mananca limba sper sa nu ma injuri dar nu-mi place bluza galbena pe sub rochita .
Eu m-am obisnuit cu ea eleganta la maxim ca aici, doar e printesa cea mica a grupului nostru. Pana si Ana imi ssopteste ca vrea costumatie ca Delia, cica ii plac mult sandalutele Deliei.

Urasc reclama asta .

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

11+ BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

quote:
Originally posted by Otiliav

Pfui ce de mici mi-ai facut Mihaela, ce sa fac, inghit in sec. Mi-a placut de verisoare, mi-a adus aminte de copilaria mea la bunici cu singura mea verisoara, ea era bruneta eu blonda, asa si Diana cu Alexandra.
Am vazut ca aveti multi capsuni infloriti, ce frumos la gradina.
Monica, ce baiat destept aveti, bravo lui, e premiant cu coronita.

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
11+ BB2

...fara intentie
Am disparit asa brusc adica cu mesajul neterminat ca reclama asta m-a omorat si nu mai puteam tasta nimic, asa ca am dat trimitere...
La inceput Bianca era rusinoasa ca deh, era la straini pt ea, e prima oara cand merge cu noi la socrii.Asa-i stie ca ceilalti bunici ai Dianei dar e donshoara mare si rusinoasa.
Chiar daca se mai cearta ele, se imping sau mai stiu eu ce se iubesc grozav.Asta a fost doar inceputul asa ca o mai iau la sfarsit de saptamana la noi
Paxela, frumoase pozesi ce timp frumos...noi inca nu stim ce-i ala tricou, ce sa mai zic de plaja, flori de camp...

Mihaela si Diana 22.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

mai ce fetite frumushele am vazut si baietzel(silviu) frumushel la bustul gol
mihaela si paxela sa va traiasca minunile

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

multumim de felicitari fetelor...nici chiar asa...inca nu-i premiant dar vrea sa fie
deocamdata este lider de clasa si are numai note de fb, dar sincer...eu nu ma asteptam nici macar sa se descurca acceptabil fiind vorba de alta limba, alt sistem de inv, dar s-a adaptat super repede (de-asta ma laud si eu acum )

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Am vazut pozite cu fetitze frumoase... mai... cum se jucau impruna, cum se spalau... m-au topit...

Si pt ca tot s-a discutat... Mihai e innebunit dupa spalatul pe dinti

Am vazut si vizita in lanul de maci ... a Paxelosilor...

Felicitari inca odata pt Alex de Monica...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
pozele noastre,
www.felis.ro
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

felis

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Neata, ce faceti nu v-ati trezit?

Noi ne pregatim de o plimbare cu barcuta pe fiorduri, sper ca nebunica mea sa nu imi faca vreo surpriza sa cada/sara in apa, oricum ii iau vesta de salvare dar este pentru maxim 15 kg .

11+ BB2

Mergi la inceput

oti, plimbarica placuta, sa faceti poze sa le vedem si noi
pe toate sa aveti o Duminica placuta

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

salutare de la noi
inca mai traim
si pe deasupra pupam toata shatra de mamici si puradei
inmiiiit pupam si o nora scumpa cu cuscra cu tot(am citit ce vi s-a intamplat monica, of...)

Noi ne-am mutat, stres si destrabalare mare, David e toata ziua cu mine acasa, am gasit loc la gradi abia din 1 sept, aici, unde ne-am mutat...ma zapaceste rau, vrea la copii, ii lipsesc prietenii, ce sa mai , abia astpt 1 sept...si eu si el avem nevoie de gradi, mey...
si cam atat...
sanatate!
ma apuc sa ma mai uit la pozele voastre...

12 sapt. si mamica de David haiducu(1 dec. 04)

"Ia-ma Doamne si ma pune unde-i palinca de prune..."

Mergi la inceput