PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (84)
Raspunsuri - Pagina 8

norocuta spune:
quote:
Originally posted by julax
Am pozat si eu burtica pupicita de Alex
Iulia@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica
Memorabil pupic

anasia spune:
julax, ce scump e pupaciosul mic!te felicit pt , ca nu stiam, n-am mai reusit sa citesc in urma;
cintae simpatica foc piersicutza!
leistra, felicitari pt fotbalist!!!
ce-ati zice de un nou album-colaj, aniversar????daca da, facem ca si pana acum, trimiteti pozele in contul comun;
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica

MissJJ spune:
Buna fetele!
Sorry ca nu am mai intrat da de citit am citit. Vad ca au mai aparut mamicile pe aici.
Noi suntem busy cu varuieli cu organizari pt sambata. Mi-am luat pana la urma rochia aia crem e mai lunga ca in poza dar e bine acuma vineri dim merg sa imi iau si pantofi si sa iau un tort si apoi sa ma bag in buacatrie la gateli ca pana samb dim sa fie toate gata numai sa le scot pe masa.
In rest azi facem 35 de sapt si mai vame fix 35 de zile pana la marea intalnire.
Leistra felicitari si sarcina usoara in continuare.
Am vazut si eu pozele cu piersicutze si mamicutze scumpe si frumoase.
Buli imi pare tare rau sa aud de capuse, sper sa fie ok si sa nu va imbolnaviti.
Eu is cam obosita si cam in toate partile cu pregatirile astea abia astept sa treaca tot sa stiu ca am terminat si cu asta mai ramane botezul lui bebe si rezolvat actele toate si gata putem sa ne linistim.
Uitati aici ceva poze cu rochia, is de proba facute in seara cand am cumparat-o ignorati fatza mea de matz plouat da eram tare obosita si sutienul negru ca tre sa imi iau unul la culoare.
Na cam atat imi aduc aminte, sper sa mai reusesc sa scriu pana sambata daca nu va pupic pe toate si am sa revin cu pozesi impresii.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
AMR 5 saptamani

julax spune:
NorocutzaSi eu ma emotionez de fiecare data cand pupa burtica.Mi se pare asa frumos...
Anasia,multumim.Nu e sigru ca e fetita,dar trebuie sa merg din nou la eco si sper sa confirme.Te referi la un colaj de 1 iunie?
Mada,ce putin a mai ramas.Bafta cu toate !
Alex tuseste de a aseara si ii curge nasucul,azi am fost la medic,se auzea putin si un harait in piept,asa ca i-a dat Ospen ,ketof si mucosolvan(eu am luat stodal,gandindu-ma ca homeopat fiind,are mai putine chimicale).Si chair scapasem de mucisori de vreo saptamana...Iulia @ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica

julax spune:
La multi ani sarbatoritilor de astaziIulia
@ Alex
(24.08.2006)
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica

Muuh spune:
Sa va zic astazi o intamplare haioasa: ma uitam cu Alexei pe o carte unde este o femeie insarcinata care mai are un baietel si vorbeam ca bebe ca mama ca Akei in fine. Ajung la pagina in care doctorul tine bebele nou nascut si ii zic uite asa o sa il scoata si Vlada pe BB de la mami din burta si dupa aia il aduc aici la tine. El sta putin se uita si zice: mami, Vlada scoate repede bebe. M-a bufnit rasul zic da mama o sa ii zic sa nu piarda timpul da vezi ca inapoi nu il mai baga.
Mada mie imi place mult rochia. Sambata este evenimentul cel mare? Ei bine sa fie intr-un ceas bun, restul de urari ti le fac dupa.
Miruna + Alexei (13.07.2006) il asteapta pe BB2 in septembrie

Tweety7 spune:
Miruna, super faza!!! Am ras copios!
Uitati ce distractie in dupa-amiaza asta pe fiica-mea!
Don't cry, for if you cry your tears might prevent you from seeing some beautiful things ahead of you!

julax spune:
Muuh,simpatic foc Alexei
Tweety,dar cum i-a/v-a venit ideea ?Desculta...SupertareIulia
@ Alex
(24.08.2006)
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica

gina_butnaru spune:
Buna fetelor,
Ce mai faceti?
Eu sunt mai bine, vad ca la serviciu s-au mai linistit apele. De 2 zile "colega mea cea binevoitoare" nu a venit, ca a operat-o pe mama ei si si-a luat 2 zile de concediu. Se pare ca sefa mea i-a pus pe cei de la IT sa ma urmareasca numai o zi, dar nu mai conteaza, ca sa nu mai dau curs la interpretari, nu o sa mai intru de la serviciu pe forumuri, poate numai pe mess, din cand in cand, cand o sa mai reusesc sa-mi termin treaba. Acum, ca se apropie auditul ala, am fost tare prinsa si la asta lucrez, la diverse situatii si actualizat dosare. Dar destul cu serviciul meu!
Razvan e bine, e in continuare fara suzeta, o mai cere el cand mai vede la alti bebei sau cand e suparat si isi aduce aminte de ea, dar i-am zis ca aluat-o un catel mic care nu putea sa doarma fara ea si nu mai avem titi. Nu stiu cat a inteles el, dar vad ca merge treaba. Singura chestie care nu-mi place e ca de cand am inceput sa plecam iar cu el prin week-end-uri si doarme cu noi in pat, nu prea mai vrea sa doarma acasa in patutul lui. Adoarme si daca se trezeste, incepe sa urle si trebuie sa-l luam cu noi in pat, numai asa se linisteste. Asa am patit si anul trecut, tot asa dupa ce am tot fost plecati cu el. Abia prin iarna se invatase in patutul lui. Sa vedem ce-o mai fi.
Nici nu am mai ajuns sa-i iau rezultatele la urocultura, daca s-au intamplat toate minunile alea la mine la serviciu, nici n-am mai indraznit sa ma invoiesc sa ma duc cu el, am sunat doar la dr. lui si nu am dat de ea, iar asistenta ei era in concediu 3 saptamani. Asa ca oricum, cand o sa ajung eu sa le iau, deja i-a trecut orice ar fi fost. Sper!
V-am promis ca citesc mai din urma si va raspund. Acum am reusit sa-mi fac timp si pentru asta.
La multi ani, Shion! Sa cresti mare si sanatos!
Larissa, felicitari Alexiei! Noi inca n-am scapat de pampers. Razvan face si la olita, dar nu mereu.
Eugenia, felicitari lui Nicolae pentru olita! Cu mancatul si noi am avut o perioada in care nu vroia sa manace, dar acum a inceput iar sa aiba pofta de mancare. Eu nu ma mai stresez cu cat ia in greutate, daca mananca bine, daca nu, il las mai tarziu. Acum nu are decat vreo 10,700 kg si este foarte inalt, are vreo 95 cm.
Alunite si eu am o gramada, mai ales aparute in timpul sarcinii, pe una care imi crescuse cam mare chiar mi-am scos-o la dermatologie. In rest, mi-a zis atunci dr. ca nu sunt probleme, sa am grija cu expunerea la soare. Ma bucur ca te-a linistit si pe tine dr. Ce ti-a dat sa dai pe ele?
Crissa, asa am patit si noi cu mancatul cand i-au dat maselele. Nu mai stiam ce sa mai incerc, manca numai branza si biscuiti si daca astea ii placeau, astea i le dadeam. Bine, acum mai sunt si perioade cu toane, dar trec ele!
Mirela, bravo Mariei, care e foarte avansata cu olita! Si cu greutatea vad ca sta foarte bine, tineti-o tot asa!
Nicomico, si eu am patit la fel cu mutatul, tot asa, mai aveam putin si nasteam si nu le mai vedeam gata o data, v-am mai povestit eu mai demult. Dar lasa ca pana la urma o sa fie bine! Sarcina usoara in continuare!
Genie, pupici Antoniei! Si al meu are deja 2 alunite!
Iulia, pupici lui Alex, ce scump a fost cu pupicul pe burtica! Imi pare rau ca mi-ati simtit lipsa!
Sarilla, ce baiat mare ai! Bravo! Legat de scrasnitul din dinti, stiu ca si al meu a facut asa de cateva ori, cand ii dadeau dintii, probabil il deranjau rau, dar pe urma nu l-am mai auzit. Mai poate fi si un tic, sotul meu are o verisoara care si acum, la 31 de ani cand doarme isi scrasneste dintii si ea zice ca nu isi da seama cand face asta. Mai rau e ca i se macina dintii asa. Dar la voi nu e cazul sa va ingrijorati, sunt sigura ca e doar ceva trecator!
Mada, am vazut pozele cu Ari, ce mare s-a facut! Rochita e foarte draguta, distractie placuta pe 24, mai e putin! Ma bucur ca si burtica e bine!
Bulinuta, imi pare tare rau ca ti-au furat tot din boxa, ce oameni, sa-ti ia pana si caruciorul! Si al meu e inalt si slab si nici eu nu-mi mai fac griji.
Emilia, spor la pregatirile pentru botez! Pupici multi piticilor scumpi!
Babee, asteptam sa revii cu vesti in iunie. Pupici multi la toata gasca de pitici!
Stefania, super filmele! Ce scumpa e Patricia, cum isi cere ea scuze si cum spune "multumesc" si "noroc"! Pupici si lui David!
Anasia, pupici Alessiei!
Listra, bine ai revenit in livada! La multi ani Elenei pentru ziua de azi! Sarcina usoara in continuare!
Cinta, bine ai revenit si tu printre noi! Madara e o scumpete, am vazut pozele!
Monica, eu zic ca esti tu mai sensibila acum, ca deja simti ca te coplesesc treburile si iti faci griji ca nu o sa te poti descurca cu doi bebei, dar pana la urma ai sa vezi ca o sa te descurci cu amadoi piticii, mai ales daca vine si mama ta sa te ajute. Ai grija de burtica! Pupici multi lui Robertel!
Tweety, chiar ca s-a distrat piersicuta ta! Am vazut filmuletul, e haioasa foc!
Miruna, ce tare a fost Alexei!
Norocuta, Madyn si celelalte fete pe care le-am uitat acum (ca de cand scriu, nici nu mai stiu cui n-am raspuns, a trebuit sa-mi notez la fiecare cate ceva, ca erau pre multe), va pup pe toate si pe piticii vostri, fara exceptie si de acum incolo o sa incerc sa tin pasul cu voi si sa intru mai des. !
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze de la Viena
www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006
Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

mamaluidavid spune:
Neatza livada!
Leistra,Cinta bine ati revenit!
Cinta Madarei,am vazut pozele!
Mada imi place rochia mult de tot,distractie placuta sambata!
Muuh tare haios Alexei!
Tweety ce distractie pe Clara in balti!
Julax poza cu pupicul pe burtica,eu cand eram gravida cu Patricia lui David ii placea sa mangaie burta,ce senzatie ... mi-au placut si pozele cu camuflatul in iarba
Multa sanatate,sa treaca tusea!
Bulinuta off numai de belele aveti parte,tinem pumnii se treceti cu bine si peste asta
Leistra felicitari pt. sarcina!
Cam atat imi aduc aminte...
Noi suntem bine,marti am fost la controlul periodic la dentist si stau foarte bine amandoi cu dantura ,David s-ar putea ca mai tarziu sa fie nevoie de aparat corector dar asta din cauza ca il mosteneste pe tac-su si maxilarul de jos e putin iesit in afara. Dintele ciobit al Patriciei nu prezinta nici o problema.
Patricia refuza in continuare cu desavarsire sa faca pisu la olita,tot pe parchet, si dupa ce face pisu vine si imi spune "am varsat" Eu SPER ca in 2 luni sa binevoiasca sa foloseasca olita,cred ca o sa imi planga sufletul sa faca pisu in casa noua
Eu am EMOTII maine merg in excursie cu David,excursie organizata de gradinita,si-a luat Masaaki liber sa stea cu Patricia,sa pot petrece ziua DOAR cu David,o sa mergem la o gradina zoologica de pe langa muntele Fuji. O sa revin cu impresii si poze!
livada!