PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (84)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

quote:
Originally posted by Genie

Buna la toata lumea. Am citit printre randuri ca fii-mea e foarte racita de doua zile si tuseste ca un magarush. Am fost miercuri dimineata cu ea la spital pt ca toata noaptea de marti spre miercuri a plans si a urlat,din cauza tusei foarte violente atipea jumate de ora si apoi se trezea si tot asa. A inceput sa ia ospamox de 125mg, 5 ml la 8 ore si ambroxol picaturi pt tuse.
Am o intrebare pt mamicile care au folosit ospamox pt pici, va mai amintiti doza? Am vb cu o prietena si mi-a spus ca i se pare foarte putin 5 ml la 8 ore ospamox de 125 mg.
Si azi noapte a fost tot foarte greu cu somnul pt ca nu poate dormi fara suzeta si o apuca tusea mai tot timpul. Sunt terminata de somn, ea e si mai si. Nu ma mai inteleg cu ea deloc. Mi-e mila sa o vad asa, sper sa se faca mai repede bine. Daca stiti ceva remedii naturiste pt tuse, va rog sa ne spuneti si noua .

Buli, sanatate multa si bafta cu vaccinul.

Va pup pe toate

Genie si Antonia

Sanatate multa Antoniei! Eu i-am dat o singura data ospamox, cand era mai mic si parca tot 5 ml la 8 ore i-a dat sa ia. De obicei, cand e racit rau i-a dat augmentin.

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Poze de la Viena

www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by larissa_79

Veste mare!
Duminica o sa am tzocul acasa...abia astept...nu imi mai incap de piele de bucurie!

Daca va e dor de ea uitati-o aici:
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00

abia astept sa fiu mamica cu drepturi depline...si sigur voi evolua si aici pe forum mai mult...ca in ultima perioada mi-a fost cam greu sa scriu aici....desi va citeam zilnic!

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!

Pupici scumpetei albastrele!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Poze de la Viena

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by map

quote:
Originally posted by gina_butnaru

Buna fetelor,

In sfarsit, am reusit si eu sa intru dupa lupte seculare care au durat cateva zile. Acum imi e din ce in ce mai greu sa intru seara, ca Razvan se culca foarte tarziu si s-a invatat sa doarma numai cu mine, la mine in brate sau in patul nostru, dar sa ma simta langa el. Cum il pun in patut, se trezeste si incepe sa urle si asa ne apuca ora 11:00 noaptea. Si acum ma gandesc ca vine concediul si tot asa o s-o tinem! Cand intru eu, deja nu mai e nimeni pe net si nu prea stiu cum sa facem, dar asta e, e bine si asa, ne raspundem in contratimp.

In primul rand, Gospodina, oncicu si Amiss_zip, La multi ani! pentru maine. Sa fiti sanatoase si fericite alaturi de cei dragi si sa va traiasca piersicutele, sa creasca mari si sa fie sanatoase! Sper ca nu e prea devreme acum pentru urari, dar maine nu stiu daca mai reusesc sa intru!

Acum o sa mai citesc din urma si revin.

Va pup pe toate, fara exceptie!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

Poze de la Viena

Gina eu patesca asa cu Robert de multeee luni de zile. Nu vrea decat cu mami si sa ma mangaie pe par. Ziua adoarme cu parul meu si gata, s emai trezeste dupa 2 ore dar seara il adormin eu si tati. Apoi il ducem la el. A avut o perioada cand facea nani sg toata noaptea. Acum mai nou il punem la el si se trezeste repede, vine la noi. Aseara l-am cumcat cu mama si a dormit cu ea pana pe la 3, apoi s-a trezit si-a inceput ca mami, mami. Dupa ce vine la noi este chin ca vrea sa ma tina de par si atata se mai suceste si daca vreau sa-mi schimb pozitia urla ca sa stau nemiscata. Mai eles cu ditamai burta este un chin acum Cateva ore nu mai pot dormi. Cred ca de la caldurile astea are si el somnul dat peste cap.

Monica 33+ si Robertel (17.08.2006) care face numai nazbatii

Craciun si Rev

Duminica la munte, Toamna la munte, Mallorca, 1 an, poze mai noi, Süd Tirol, O vacanta minunata, Prima mea drumetie

Of, Moni, imi dau seama ce greu iti e, ca si Robert e mic si nu prea intelege el de ce mami e obosita si nu mai poate sa faca tot ce vrea el... Si cu caldurile astea... Dar pana la urma te descurici tu, ca n-ai incotro, nu?

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

Poze de la Viena

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by map

Pupam mamicutele,

azi am facut 34 de saptamani asa ca se poate spune ca de acum intram in linie dreapta. Daca mergeam la munca de azi eram oficial in concediu.

Azi a fost prima zi a lui Robert fara pampy, am incercat sa vedem ce face. A facut pe el si-a venit mami apa-apa Isi tot pipaie cucul ca simte ca-i ceva schimbat. Vreau sa-l lasam asa cat de des ca este cald afara si sa vada si el diferenta de cu si fara pampy Pipi si caca nu vrea sa spuna. Sa spuna si apa-apa tot este bine. Acum caut pe net sa-i iau capac de WC cu scara inalta si spatar si manere sa stea copilul bine pe el

Buli drum bun la Viena si sa va intoarceti sanatosi.

Stefania sa stapaniti sanatosi casuta. Las ca faci tu curatenie. Ce mi-as dori si eu o casa mai mare ca acum suntem si cu mama deja stam cam inghesuiti dar nu ne mai mutam ca te rup chiriile asa ca momentan ne descurcam cum putem. Ca la casa noastra nu putem visa inca. Cand este casa mai mare au toate lucrurile locsorul lor si este mai multa ordine.

Iulia felicitari pentru bebelina, ce te invidiez Eu optez pentru Ioana, ma innebunesc dupa acest nume.

Genie sanatate multa Antoniei.

Pupam toate piersicutele fara exceptie si va uram o zi minunata.

Monica 34+ si Robertel (17.08.2006) care face numai nazbatii

Craciun si Rev

Duminica la munte, Toamna la munte, Mallorca, 1 an, poze mai noi, Süd Tirol, O vacanta minunata, Prima mea drumetie

Felicitari pentru ca ati scapat de pampy! Noi deocamdata tot cu el suntem, mai dureaza pana ne dezvatam.

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

Poze de la Viena

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by map

am facut si noi azi cateva poze si am trimis pe contul comun pentru albumelul de 1 iunie. Nu am stiut care se potriveste mai bine asa ca am trimis vre-o trei.

va pupam

Monica 34+ si Robertel (17.08.2006) care face numai nazbatii

Craciun si Rev

Of, asa e, eu am uitat sa trimit poze pentru "1 Iunie"! O sa caut si eu maine sa trimit. Bine ca mi-ai adus aminte.

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

Poze de la Viena

Mergi la inceput

Acum va pup pe toate si pe toti, ca ma duc si eu sa fac "nani-na" cum zice Razvan, ca mi-e cam somn! Somn usor si voua si noapte buna!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

Poze de la Viena

Mergi la inceput

Buna livada,

Ce mai faceti? Pe unde umblati? Vad ca de azi noapte, cand am scris eu ca nebuna, nu a mai intrat nimeni. Se vede ca a venit vara si au inceput concediile. He,he... Eu abia astept concediul, sa plecam la mare, la soare...

Acum suntem la ai mei toti 3, toata lumea leneveste sau doarme si dupa ce se trezeste piticul iesim in parc. Suntem cu laptop-ul dupa noi, ca altfel Tibi zicea ca se plictiseste pana iesim afara. De dimineata am fost prin Real la cumparaturi si pe urma am dus acasa bagajele si am venit aici.

Va dau si o buna, daca intrati mai tarziu si poate ne vedem si diseara sau mai bine zis, la noapte, dupa ce-mi adoarme piticul, poate reusesc sa trimit si niste poze dragute pentru blog.

Pupam toata livada de piersicute!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

Poze de la Viena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

julax, nu s-a anulat nimic, adunam pozele sa fie mai multe;
map,incet-incet va apropiati de termen;
gina, hmmm... la mare abia astept IULIE!!!!mergem si noi, sper;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Anasia,ma bucur ca nu s-a anulat.sper sa isi faca timp mamicile sa trimita poze cu piersicutzele.
Gina,lucrezi intr-o fabrica de cafea?Super.esti si consumatoare?
Azi a fost si la noi prima zi fara pampers.Mai rau decat cu ei.A facut pe el,a observat cum curge pipi si apoi si-a continuat joacaNici nu prea parea dornic sa-l schimb.apoi,mai tarziu,colac peste pupaza a facut si kk ,desi il intrebasem in urma cu cateva minute daca vrea la olitzaBilantul zilei- un pisu la olita,pus de mine fara a cereStart nu tocmai bun ,dar sper sa recuperamIulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

Salutare, salutare,

Gina astept pozele pentru blog. Si eu am trimis azi pentru colaj/ Anasia

La noi e foarte cald astfel incat il scot pe Nour ori dimineata, ori pe seara.

S-a trezit si ma striga...

o zi buna tuturor!

Mergi la inceput