PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (84)
Raspunsuri - Pagina 16
gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by Genie
Leistra, asa si eu cu fii-mea, de cand se trezeste dimineata incepe cu "AFARA!" pe un ton foarte raspicat, eu nici nu apuc sa ma spal, sa mananc sau sa beau cafea, ea vrea la "UTA" adica la leagane, la joaca la copii....Eu o mai pacalesc cu un desen animat, apoi ii povestesc cum mami trebuie sa spele si apoi mergem la joaca si tot asa, pana reusesc sa le fac pe toate. Cand e urat afara e si mai greu, dar imi bat capul cu tot felul de jocuri pe care le inventez ca sa nu se plictiseaca. Ei sunt doar copii, plini de energie si cand o vad cat e de fercita cand ajungem la locul de joaca imi creste inima in mine.
Pe de alta parte se apropie ziua cand trebuie sa revin la serv, deja am mari emotii! Sper sa fie bine si sa se acomodeze cu mama, ma bazez pe faptul ca o iubeste tare pe mama si ii face placere sa stea cu ea.
Mada, sper ca ai avut o zi minunata si va doresc si eu CASA DE PIATRA!
Genie si Antonia
Genie, iti tin pumnii sa fie bine cand o sa incepi serviciul! La inceput o sa fie poate mai greu, dar pana la urma se obisnuieste Antonia sa stea cu mama ta. La noi a fost un pic mai greu, cand l-am dat la cresa, ca plangea pana s-a obisnuit acolo, dar pe urma... Are zile in care nu-l mai iau de acolo si dimineti in care nu se trezeste decat daca ii spun ca mergem "pa, la copii" si e asa de incantat. O sa vezi ca pana la urma o sa fie bine!

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Poze de la Viena

www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

julax spune:
Gina,se pare ca nu esti singura.Mai bantui si eu noaptea,ca ziua cu Alex n-am timp de net.
Super ca mergeti in gasca la mare,ma gandesc si la Razvan,dar si pentru voi e bine.Nasii nostri nu au copii,iar prietenii cu care am putea merge se tot chinuie sa faca bebe,asa ca mergem cu bunicii,care ne ajuta cu Alex,dar imi place ideea de a merge cu altcineva care are copii.si de la noiIulia
@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica

gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by mamaluidavid
Neatza livada!
Bulinuta te imbratisez virtualSi un mare buchet de
pt. o mamica puternica!
Mada cum a fost? Casa de piatra va urez!
Map ce zice Robert de bunica?
Julaxburtica cu grasunica! La nume v-ati gandit?
Crissa cum mai mananca Cipic?
Vineri in excursie a fost taaaaaaaare fain,am pus poze aicitoata livada!
Stefania&copiii
Stefania, am admirat pozele din excursie! Ce distractie pe pitici! Ma bucur ca le-a placut!

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Poze de la Viena

gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by bulinuta27
neata
am fost la cantacuzino si nu se poate face nimic pana la o luna de la muscatura...decat sa stam si sa asteptam. Acum e prea tarziu ptr tratamentul preventiv cu antibiotic...trebuia administrat in primele 72 de ore...
au zis ca ar fi bine sa facem si vaccinul contra meningitei ptr ca deja sunt cazuri si la noi in tara, in ardeal au avut cateva cazuri de borelia cat si de meningita
offf Doamne...de azi incepem sa ii punem picaturi in okisori pentru controlul de joi
ieri eram la verisoara mea la curte si a avut loc un accident pe soseaua din apropiere si a venit elicopterul de la smurd care facea un zgomot infernal iar el se uita si nu vedea nimic...s-a speriat rau de tot..eu ii tot spuneam ca e elicpterul el zicea : nu e, nu e
bulinuta mamica de bulinel dragutel
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Ajutati-o pe Sonia,
Offf, Buli, mi-au dat si lacrimile cand am citit de Bulinel, ca nu vedea elicopterul. Doamne ajuta sa fie bine! Pupici multi si va tin pumnii sa scapati cat mai repede din cosmarul asta! Pana la urma o sa fie bine!

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker

Poze de la Viena

gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by julax
Buli,of,mi s-a incretit pielea cand ai povestit faza cu elicopterul...Va fi bine,dar acum e greu.Va pupam!
Mamaluidavid,piersicutza a tinut-o intr-un zambet continuu.Se vede ca a fost suuuper
Ca tot ai intrebat de nume pentru fetita,suntem ca nehotarati,ceea ce nu s-a intamplat la Alex.Avem mai multe variante:Ioana,Alexandra,Anastasia.Vrem un singur nume,care sa se potriveasca si cu cel de familie, Gloambe#537;.Poate iti dai si tu cu parerea care suna mai bine.M-as bucura daca si alte mamici si-ar spune preferintele,poate ma voi hotari mai usor
Iulia@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica
Iulia, mie imi place foarte mult numele Ioana. Eu m-am gandit mai demult ca daca o sa am si o fetita sa o cheme Miruna-Ioana. Dar mai nou imi place si numele Ilinca.

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker

Poze de la Viena

gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by Ramoon
salutare fetele! nu am mai scris de un car de ani...dar am citit povestea lui Buli si Bulinel si nu am rezistat sa mai stau in umbra.
Bulice pot sa-ti spun, mult curaj si rabdare k se face Bulinelu' mare si trec toate. Sotu meu are o vorba, zice k acesti copii cresc mai si sanatosi cand e vorba de copii cu care au avut mamicile de tras cand erau mici... k ma vede cat o mai protejez si eu pe Timeea si imi zice mereu k o sa vad eu cand o dau la gradi...bla, bla...
Ai sa vezi k o sa fie bine! Curaj si noroc sa scapati cu bine de toate!
in leg cu capusele astea pe mine ma apuca groaza pe zi ce trece tot mai tare k aud tot mai des. am o prietena care a gasit una pe ea acum vreo 2 luni dar nu s-a stresat asa de tare,a scos-o, a luat antibiotic imediat si gata! naiba sa le ia k eu nu am auzit pana acum de asa ceva. mie mi-e frica in general de insecte de tot felu' asa k nu va zic k deja ma mananca toata pielea numai cand ma gandesc.
in rest suntem bine, Timeea creste, e f isteata k toate piersicutele
vroiam sa va intreb daca ai vostri mai traspira la cap, k Timi a inceput acum de cand a dat caldura de aproape toata nopatea e unda la cap (o culc in body doar) ma cam ingrijoreaza si vreau sa-i fac ceva analize sa vad ce e cu calciu asta, dar mi-e cam frica k am auzit lucruri nasoale despre cum se ia snage de la copii , k ii chinuie de numa'...am facut si o coprocultura k baietelul prietenei mele are jardia si ne tot jucam cu el si sper sa nu aibe si Timi, azi dupa masa merg dupa rez.
In rest ma gandesc cu groaza k incep munca...
va las si sper sa mai apuc sa intru.
Sanatate puiutilor mici! Sarcina usoara mamicilor cu bb2 la purtator! (vreau si eu bb2 dar sa rezolvam cu apartamentu)
va
Ramona si Timeea http://b2.lilypie.com/xT9Ap2.png
Ramona, al meu transpira de caldura, dar nu asa tare si l-am tuns scurt de tot. In legatura cu analizele, eu i le-am facut pana acum de vreo 3 ori la sange. Prima oara avea 7 luni jumate'. E adevarat ca mi-a fost asa mila de el, ca il doare si plange pe moment, dar daca a trebuit sa le facem, n-am mai stat pe ganduri, pana la urma am zis ca e mai important sa stim daca are ceva. Si cam de fiecare data a iesit anemic. Parerea mea e ca e bine sa-i faci analizele, daca trebuie, bineinteles. Azi am primit si noi rezultatele lui Razvan la urocultura si nu avea nici o infectie urinara. Daca a fost ceva atunci, inainte de Pasti, i-a trecut. Acum mananca foarte bine si a mai luat in greutate putin.
Pupici multi tie si Timeei!

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker

Poze de la Viena

gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by Mirela79
Buli, este tare greu sa fii mama, dar forta unei mame muta muntii. Asa ca o sa vezi ca o sa fie bine.
Noi la faza cu olita stam foarte bine atat timp cat suntem acasa. Daca plecam la cineva in vizita nu ne mai intelegem. Ieri am fost la ziua cuiva la un club pentru copii. Am dus-o la toaleta sa faca pipi, bineinteles ca nu a facut nimic si cand ne-am intors a facut pe tobogan. Mai mare rusinea. Aveam niste nervi pe ea.
www.in-familie.ro/" target="_blank">In Familie blog-ul meu
www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604195810998/" target="_blank">Maria la restaurant
www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604200218221/" target="_blank">Primele zile din viata mariei
www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604340884907/" target="_blank">Maria face baie
Mirela, noi stam bine la capitolul "olita" la cresa, ca acasa nu prea mai spunem. Asa ca te inteleg.

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker

Poze de la Viena

gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by eugcem
Ramoon, incearca sa o culci fara perna, ca si perna ii tine cald la capsor. Noi asa am facut si am vazut ca nu mai transpira. Si nu il mai invelim nici cu patura, dar am vazut ca asa doarme si a voastra. La voi cate grade sunt in apartament? La noi sunt intre 24 si 27 de cand s-a incalzit vremea..
In alta ordine de idei sunt bucuroasa ca Nicolae s-a insanatosit, de sambata am iesit pe afara :)
Eugenia si Nicolae mic (18 iulie 2006)
Eugenia, ma bucur ca Nicolae e bine acum!

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker

Poze de la Viena

anasia spune:
julax, gina , n-aveti somn?
bulinuta, iulenca
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica

gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by crissa71
Mamaluidavid si Norocuta:fetelor va sarut ca intrebati de noi!!
Suntem cam asa...a avut zile cand a mancat mai bine...am observat ca daca-l scot cat mai mult afara..mananca...Dar totusi de 2-3 zile iarasi a dat-o barci....!!!!Am vazut de-abia aseara , doi coltisori care au spart gingia,la o masea!!!Are scaune cam moi...deci in perioada asta e tare mararit, plangacioss...nu-i intru deloc in voi...!Cred ca-l doare....trecem noi peste!, sanatosi sa fim!
I-am comandat Varilixul...Oare o fi tarziu sa-l fac acum..?Urmatorul e la 2 ani?In fine..o sa sun medicul de familie!Pupici!
In rest...Buli...chair nu stiu ce sa mai zic....eu nu mai indraznesc sa ma plang...saracutul Bulinel...
Dar la varsta asta stiu ca se pot corecta destul usor ochisorii...
Nu dispera...fii tare pt. el...Incearca te rog...Asta-i socul vestii...dar treptat te vei mobiliza ...ai sa vezi....si toate or sa fie bine intr-un final!!Va iubim mult, aveti grija de voi!
Miruna:super tare Alexei ....
Am uitat..am vrut sa mai scriu si la multe mamici..dar citind asa pe bucatele,am uitat!
Va sarut oricum pe toate...si toate piersicutele...
Sper sa pot intra mai des sa scriu..ca de citit a citesc macar la 2 zile!!
Cristina si Ciprian(11.07.2006)
Crissa, noi avem Varilrix-ul cumparat din februarie, dar nici acum nu l-am facut si il tin in frigider, daca a tot fost bolnav, ne-a amanat. Am intrebat-o pe dr. lui daca e tarziu sa-l facem si ne-a zis ca nu, ca se poate face oricand, ca nu e o limita de varsta pana la care se face, e din cele optionale, nu obligatoriu si nu e nici o problema. Asa ca o sa-l facem si noi in curand.

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker

Poze de la Viena