Aspirante optimiste >20 ani (305)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikimodo spune:

buna fetelor!!!

yubi o sa fie totul bine ai sa vezi...tu esti o luptatoare.

Eu sunt bine ...astept sa se prinda si de mine un bebitza...azi am lucrat bine la proiect. Sper sa se pozitiveze si la mine....

va pup!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

Diana, ai dreptate, daca o fi inghesuiala mare la odisee, ramanem aici burtoase si optimisteAsa te vreau mai hapy
Am citit un pic din urma cand ziceai ca ai fost la cheia, desi inca nu erai complet "refacuta", te inteleg perfect, pt ca eu a 2-a sarcina am pierdut-o cu 2 zile inainte ded ziua mea de nastere, si cum asteptam musafiri de ziua mea, al meu sot m-a luat si m-a dus la cheile gradistei(moeciu), si am fost noi doi acolo, singuri cu durerea noastra. Am poze in care is desfigurata de la plans, incercam sa zambesc sa dau bine in poza dar.....numai eu stiam ce-i in sufletul meu.
Asa ca lasa fetitza, ca o sa ne fie si noua bine, isi intoarce dd fata si spre noi

mitzica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

nikimodo, si gata, ai incheiat programul artistic?Acum astepti doar sa -ti faci testul?

mitzica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Yubi, iti tin pumnii si ma rog la DD sa te ajute de data asta sa duci sarcina pana la captul celor 40 de saptamani cu bine.
Sa ai putere si ma gandesc ca cei dragi tie iti sunt aproape. Noi vom fi cu gandul langa tine.
Ai mare grija de tine si de bebe mic...

Oana

Un pentru noi...

noi2

Speranta moare ultima...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadadada spune:

Yubi multa sanatate si ai grija de bb.

http://tt.lilypie.com/khoTp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikimodo spune:

astept,...sper sa fie bine de data asta ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Yubi, ai grija de tine si de comoara din burtica. O sa treaca toate astea si in final va fi bine.

Unducthable, si eu citeam Acatistul Maicii Domnului (nu exista seara in care sa nu il citesc), insa acum nu il mai am. Pe m-a calauzit tot timpul. O sa trec pe la biserica ca sa il cumpar.

Acum am terminat si eu cu musafirii si pot sta cu voi la vorba.

Bee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

yubi zilnic ma gandesc la fiecare dintre voi,deja existati in subconstientul meu si ca prietene nu se poate altfel,chiar daca ...doar virtuale.Imi doresc sa aflu vesti bune de la tine cand te vei intoarce
ciufiiiiiiiik,felicitaaaaari mamico,sa-ti pazeasca Dumnezeu puiutul din burtica si sa-l tina acolo pana la termen
Diana, necazul meu ,avort menstrual,mai multe nu-mi doresc sa repet ca si asa doare.
Eu am dormit azi 3 ore si acum chiar ma simt odihnita,eram in urma la capitolul somn de cand s-a intamplat (duminica trecuta)
Maine imi ajunge vital woman si in iunie fac iar stimulare asa ca astept si eu minunea,poate ma iau de manuta cu Oana

poate luna asta da!

un moment de iubire
"copilasul"meu,deocamdata
iubirile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

quote:
Originally posted by mihaelacg

Diana, ai dreptate, daca o fi inghesuiala mare la odisee, ramanem aici burtoase si optimisteAsa te vreau mai hapy
Am citit un pic din urma cand ziceai ca ai fost la cheia, desi inca nu erai complet "refacuta", te inteleg perfect, pt ca eu a 2-a sarcina am pierdut-o cu 2 zile inainte ded ziua mea de nastere, si cum asteptam musafiri de ziua mea, al meu sot m-a luat si m-a dus la cheile gradistei(moeciu), si am fost noi doi acolo, singuri cu durerea noastra. Am poze in care is desfigurata de la plans, incercam sa zambesc sa dau bine in poza dar.....numai eu stiam ce-i in sufletul meu.
Asa ca lasa fetitza, ca o sa ne fie si noua bine, isi intoarce dd fata si spre noi

mitzica

azi nu am scos nici o vorba, ..., mi-e frica sa nu il ranesc pe sotul meu ..., nu am primit-o pe mama ..., sunt paralizata, nu stiu ce sa vorbesc ..., nu stiu ce m-a apucat ,.. fac 3 fiole ca sa se curete uterul, maine scap, si nu ma asteptam sa ma simt asa rau , desi nu ma doare nimic , am cazut in depresie , simt ca ma pierd

va rog sa ma iertati, diana

A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .

pagina mea: http://www.dianabostan.evonet.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Yubi, am reusit sa citesc si eu nitelus ce ati mai scris...sunt codasa cu vestile despre voi toate...Oricum sa nu uiti ca suntem alaturi de tine si ne rugam la Doamne-Doamne sa te ajute sa treci cu bine peste toate incercarile astea!Multe imbratisari, scumpa noastra!
Anidaz, imi pare rau sa aud ca nu a fost bine cu tine...Nu pot decat sa iti intind mana si sa-ti spun ca Dumnezeu ne intareste pe mai departe sa punem inceput bun in proiectul bebe...Cu multa credinta si rugaciune toate isi gasesc rezolvare!Sunt alaturi de tine!

VREM O MINUNE IN VIATA NOASTRA!

Mergi la inceput