Aspirante optimiste >20 ani (305)
Raspunsuri - Pagina 15
oanaiacovita spune:
Bee, treaba cu chistu se vede si la eco abdominala.
Vaginala se face la monitorizare si la o sarcina dupa 6 saptamani!
Oana
Un
pentru noi...
noi2
Speranta moare ultima...
flowerbee spune:
Sa imi faca cum vrea doctorul, numai rezultatul sa fie bun. Eu ma lupt cu un chist marisor care s-a rupt la un moment dat si a fost rau si apoi mi-au aparut alte chistulete mai mici. Acum 2 luni cand am fost la un control se pare ca se mai micsorasera dar dr nu a putut sa imi spuna daca sunt chisturi sau foliculi (pentru ca eram chiar la ovulatie)
.
Bee
oanaiacovita spune:
Bee, sa iti spun ce am facut eu pentru un chist mare de tot de 7cm/6.5cm.
Desi dr m-a trecut pe anticonceptionale, eu am luat si extract de mugur de zmeur cate 25 de picaturi dimineata si seara. Ele se pot combina cu extract de coacaz negru.
Eu dupa 1 luna am scapat de tot de chist dar a trebuit sa continui cu AC pana la 3 luni ca asa se face si sa nu recidiveze.
Iti tin pumnii sa fie totul OK.
Oana
Un
pentru noi...
noi2
Speranta moare ultima...
ruxandrab spune:
Yellow !
Am luat examenul ala de care ma plangeam ca nu am invatat! L-a luat mai toata lumea ! Sunt super happy ! 

Asteptand un ingeras
oanaiacovita spune:
Bee,
. Oricand ai nevoie aici ma gasesti.
Ruxandra, felicitari!!!
Oana
Un
pentru noi...
noi2
Speranta moare ultima...
flowerbee spune:
Ruxandrab, felicitari!
Uite cum incep sa curga vestile bune. Azi despre examen, maine despre simptome, poimanie despre bebe
Bee
ancutzam spune:
felicitari ruxandra......si multa bafta si la celalalte examene
http://tt.lilypie.com/aIoap1.png
flowerbee spune:
Fetelor, am gasit un site tare interesant. Este un calendar al sarcinii, incepand cu prima zi a CM si pana la nastere. E super. Sunt atat de emotionata ca imi vine sa plang. Si cred ca e si util, ca sa stim ce sa facem zi de zi, de la preconceptie, conceptie si, sa dea Domnul, sarcina si nastere.
http://www.pregnancy.org/pregnancycalendar/
Bee