Aspirante optimiste >20 ani (305)
Raspunsuri - Pagina 13
flowerbee spune:
Diana, sa stii ca nasitul este tare bun. Se spune ca este o fapta buna. Cand esti nas de cununie devii un parinte spiritual, un model de credinta iar cand nasesti un bebe, aduci in marea familie a crestinilor un nou sufletel. In ambele cazuri, e o dovada de credinta.
Sa dea Domnul sa avem bebei si noi si alte fete de aici si apoi sa fie nevoie si de nasit. Eu ma ofer de acum.
Deja vad doar poienite si petreceri campenesti. Noroc ca am fost harnicuta si mi-am rezolvat toate dosarele.
Va multumesc ca m-ati ajutat sa imi descretesc fruntea si sa pot infrunta o noua saptamana.
Bee
aka FlowerPower
mihaelacg spune:
In piatra neamt, am fost in trecere acum vreo 10 ani in luna de miere(mergeam spre durau), dar conduceam eu, ploua tare si nu am putut sa ma bucur de frumusetile locului prea mult, desi stiam cat e de frumoasa zona.Imi place tot ce-i verde si cu "denivelari"
mitzica viitoare gravi
flowerbee spune:
quote:
Originally posted by mihaelacg
Deci sunteti sigure ca vreti sa vin si eu? ca daca ma apuc eu de cantat, se sparge gasca imediat.
Ancutza, da vin pe jos pana la piatra neamt, ca de la o vreme tare am rau de masina, da vin sigur, ca tare-mi place in natura, o iubesc.
As face un pui dein aer liber, intr-un loc cu multa verdeata, ador mirosul ierbii.
mitzica viitoare gravi
Vino, vino, cu mare drag, ca doar nu facem concursul Megastar pe acolo.
sa vedeti noi cum o sa creasca natalitatea printre aspirante!
Bee
aka FlowerPower
unducthable spune:
daca v-o spun pe asta : sotul meu a avut formatie si era vocalul breee, vocalistul , cu din aia cu chitara , pe scena, la Balcescu , bine ca nu eram pe acolo ... , eram la alt liceu ...
asa ca megastarul il simt deja
hahahah
eu presimt ca noi chiar ne vom intalni , toate , cam intr-un an asa ..., daca vin bebeii, in 2 ani si ceva , treaca de la mine 
A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .
pagina mea: http://www.dianabostan.evonet.ro/
unducthable spune:
quote:
Deci sunteti sigure ca vreti sa vin si eu? ca daca ma apuc eu de cantat, se sparge gasca imediat.
Ancutza, da vin pe jos pana la piatra neamt, ca de la o vreme tare am rau de masina, da vin sigur, ca tare-mi place in natura, o iubesc.
As face un pui dein aer liber, intr-un loc cu multa verdeata, ador mirosul ierbii.
mitzica viitoare gravi
Mihaela, sa ne spui cand vrei sa faci bebele, ca sa va lasam si noi singurei, daaa ?

mihaelacg spune:
Fetelor, eu am un finut si o finuta, si dupa fiecare botez, am ramas insarcinata. Oricum vreau sa mai botez un bb ca am trei sarcini oprite in ev, si cica e bine cate chiuretaje ai, atatia sa ai botezati, asa se spune, dar mie tare imi plac
si as boteza cat de multi daca as avea posibilitati materiale.
Da nu ne facem si noi
nostri?
mitzica viitoare gravi
flowerbee spune:
quote:
Originally posted by unducthable
daca v-o spun pe asta : sotul meu a avut formatie si era vocalul breee, vocalistul , cu din aia cu chitara , pe scena, la Balcescu , bine ca nu eram pe acolo ... , eram la alt liceu ...
asa ca megastarul il simt deja
hahahah
eu presimt ca noi chiar ne vom intalni , toate , cam intr-un an asa ..., daca vin bebeii, in 2 ani si ceva , treaca de la mine
Da, adevarat, un megastar campenesc este posibil. Eu am cantat in corul scolii pana in clasa a 12-a. Oricum, vocea nu conteaza.
Stiti doar ca se face si terapie prin ras, prin tipete, prin discutii prelungite etc. Asa ca, fiecare dupa cum va reactiona la afonia sau entuziasmul vocal al celuilat: unii rad, altii tipa, altii comenteaza...exact ca in familie.
Mi-e dor de vacanta!!!!!
Bee
flowerbee spune:
quote:
Fetelor, eu am un finut si o finuta, si dupa fiecare botez, am ramas insarcinata. Oricum vreau sa mai botez un bb ca am trei sarcini oprite in ev, si cica e bine cate chiuretaje ai, atatia sa ai botezati, asa se spune, dar mie tare imi placsi as boteza cat de multi daca as avea posibilitati materiale.
Da nu ne facem si noinostri?
mitzica viitoare gravi
Normal ca o sa ne facem si noi bebeii nostri. E doar o chestiune de timp si de circumstante.
Si eu as vrea sa botez un bebe, dar nu prea am cunostinte cu bebici de botezat.
Bee
unducthable spune:
pana una alta , astazi e zi mare , eu am botezat-o pe Flowerpower , hahahahaha
flowerbee spune:
Notez ziua asta in calendar. La anul pe vremea asta, sper sa ne intalnim cu bebeii in parc si sa te cinstesc, ca doar nasa e de mana mare, nu?
Bee