nu mai stiu artimetica!

nu mai stiu artimetica! | Autor: ardeiash

Link direct la acest mesaj

pe bune ... nu-mi iese la socoteala cati ani aveau mama fetitei si bunica ... atunci cand si-au conceput odraslele.. in asa fel incat fata de doispce ani
http://ziare.ro/1210370881-E_bunica_la_30_de_ani

in orice caz sunt shokata....

ma-ntreb daca femeia de 30 de ani va deveni la 50 stra-stra-bunica.. nu-ndraznesc sa zic 70..>!?!

s-auzim numai de bine! si

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

nu.. e clar .. n-am inteles eu bine .. deci nepotica are doar 2 luni.. aha.. deci si aurora a nascut pe la vreo 12 poate.. daca are vreo 8... sau poate pe la 20... ca era mai matura...

in orice caz.. nu-i poate ajuta nimeni cu sfaturi.. ma gandesc ca nici bogati nu sunt..!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

uite cam cum am inteles eu...

Aurora Ivancea (30 de ani) are 8 copii, dintre care Cristina este cea mai mare, in prezent avand 13 ani.

amandoua, atat mama cat si fiica au cate un sugar in prezent:
mama are baietel si fiica are la randul ei o fetita.
fetita a bolnava si pt ca mama ei e fff tanara si neexperimentata, s-a internat in spital cu bunica, in timp ce fata a ramas acasa sa aiba grija de fratele ei.

aritmetic vorbind, Aurora Ivancea a nascut pe Cristina la 30 - 13 = 17 ani, ceea ce oricum e devreme dar este, totusi, rezonabil, fata de varsta la care a devenit mamica fiica ei...
Edit: am vazut ca nedumerirea era referitoare la varsta celor doua in momentul conceptiei, asta depinde de luna nasterii copilului, resp. a mamelor, deci se poate spune ca Aurora a conceput primul bebe la 16 ani si Cristina la 12, desi pana cand nu stii exact datele de nastere pt toti 'pionii' e greu de afirmat ca asta e si adevarul adevarat...

asta e, din nou se vede cat de adevarate sunt vorbele din batrani... "aschia nu sare departe de trunchi"...

Blog: Ajutati-l pe Razvan sa lupte cu o boala necunoscuta!

ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:

Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)

poze cu frumosii mei (si nu numai )
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!

Mergi la inceput

merci anamaria.. pana la urma ma priceput si eu.. insa ce n-am priceput este de ce bunica-mama o considera responsabila pe fii ca ei sa aiba un copil... dar nu o considera responsabila sa mearga la spital atunci cand i se-mbolnaveste odrasla...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

"aschia nu sare departe de trunchi ...." una din cele mai scarboase vorbe din batrani ... mostra de prejudecata ...

PS : comentariul meu e off topic, dar nu m-am putut abtine.

Sibylle saptamana 34

Nasterea ariciului junior Poze cu noi si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

Sibylle - nu am spus asta ca o prejudecata...

prejudecata ar fi fost daca eram convinsa ca fata va avea copii la varsta frageda, asa cum a avut mama-sa, chiar inainte de a se intampla asta, daca ii puneam un fel de 'eticheta'... fara sa fi fost adevarat.

din pacate, insa, viata bate filmul!

daca e sa comentam si sa filosofam 'cazul', am zis vorba asta ca un fel de concluzie la situatia data - care nu e, din pacate, unica!

copiii repeta de multe ori greselile parintilor, mai ales in situatia in care nu au acces la informatii (ma refer aici la scoala, la asistenta sociala, daca e cazul, la rude si prieteni, etc, practic oricine ar avea contact cu familia...) care sa le ofere posibilitatea de a alege ALTFEL.

daca vrei totusi sa pui o 'stampila', problema noastra aproape nationala este indiferenta...
_

ardeiash - cat despre ce spui tu, "insa ce n-am priceput este de ce bunica-mama o considera responsabila pe fii ca ei sa aiba un copil... dar nu o considera responsabila sa mearga la spital atunci cand i se-mbolnaveste odrasla" ...

NO COMMENT, oricum din cate stiu eu e o practica obisnuita ca bunica sa-si creasca/ educe nepotii in aceste familii; sa fim cinstiti, mama de 13 ani nu e inca nici ea ADULT, cum sa ingrijeasca un bebe bolnav?!

pe de alta parte, pe vremea bunicilor nostrii, varstele astea erau perfect normale pt a avea copii, asa ca poate n-ar trebui sa ne mire...

Blog: Ajutati-l pe Razvan sa lupte cu o boala necunoscuta!

ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:

Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)

poze cu frumosii mei (si nu numai )
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Mie mai imi scapa ceva:
"Femeia s-a casatorit la sfarsitul lui 2007 cu tatal celor opt copii, Nicolae (34 de ani). "

Adica au facut 8 copilasi si apoi s-au casatorit?!(nu ca asta ar fi ceva anormal, ..dar pt penticostali nu e anormal?)
E cam cu picioarele scris articolul!

Oricum cate calcule ai face .. e cam devreme la 12 ani sa ramana insarcinata!

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaisanais spune:

Nu bunica si-a considerat fiica inapta sa se interneze cu sugarul, ci medicii care au internat sugarul! Imaginati-va si voi un sugar alaturi de o copilita de 13 ani! Acum sa nu ziceti cum ca a fost destul de apta sa produca un copil, dar nu este considerata apta sa il ingrijeasca, caci eu cred ca nu ar fi putut sa ia o hotarare matura in cazul in care situatia medicala de urgenta ar fi cerut aceasta decizie din partea mamei. De aceea a fost internata bunica impreuna cu sugarul, si nu mama. Cel putin asa zice la ziar!

Mergi la inceput

in orice caz: offf..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BeLucci spune:

Mie mai imi scapa ceva:
"Femeia s-a casatorit la sfarsitul lui 2007 cu tatal celor opt copii, Nicolae (34 de ani). "

Adica au facut 8 copilasi si apoi s-au casatorit?!(nu ca asta ar fi ceva anormal, ..dar pt penticostali nu e anormal?)
E cam cu picioarele scris articolul!

Oricum cate calcule ai face .. e cam devreme la 12 ani sa ramana insarcinata!

si mie imi scapa ceva ...cum adica "dar pt penticostali nu e anormal", de ce e anormal pentru penticostali si pt ortodocsi catolici protestanti...etc e normal?nu pricep....nu stiu daca ai vazut biblia ortodoxa sau penticostala au la fel cele 10 porunci...o zi buna

Mergi la inceput

pai da .. dar sunt multe alte diferente ///

Mergi la inceput