anticorpi antispermatici

anticorpi antispermatici | Autor: nikkko

Link direct la acest mesaj

Buna,fetelor!

Ma confrunt cu o problema cu care probabil se confrunta si unele dintre voi-prezenta anticorpilor antispermatici. Le rog pe cele care au ceva date despre acest aspect sa le impartaseasca. Eu am facut tratament cu prednison timp de 3 luni,fara rezultat,insa.Multumesc anticipat

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ella_rita spune:

Sotul meu a descoperit aceeasi problema. Cand am mers la medic a spus ca , impreuna cu hidrosalpinxul meu sanseele sunt minime. Asa ca ne-am hotarat pentru FIV- si ne-a recomandat FIV+ICSI. Cand am ajuns la procedura in sine, dupa recoltare s-a dovedit ca calitatea spermei a fost foarte buna si nu a fost nevoie de ICSI (s-au fecundat natural toate ovocitele). Concluzia e ca nu e chiar asa nasol, combinat cu branca ursului cred ca o sa fie OK!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

nikko - banuiesc ca in timpul asta ati facut sex neprotejat ? ...
Trebuie cu prezervativ si poate si un tratament natursit

Sotul meu a avut si i-a trecut de la sine ... Dar medicul homeopat ii recomandase extract de muguri de coacaz negru

PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mes spune:

buna,

dupa aproape 2 ani de incercari ( cu sotul testat si ok si eu tot asa - fara laparoscopie insa ) ma gandesc ca poate o fi si in cazul meu aceasta problema. voi cum v-ati descoperit asta? ati avut anumite simptome?
va rog nu ocoliti post-ul meu, orice informatie imi este de ajutor si sper ca o sa am si eu bebe cat mai curand
multumesc
mes

Mergi la inceput