Puiuti de Randunici 2008 !! (9)
Raspunsuri - Pagina 12
tuchita spune:
Delphin
bine ca mi-ai amintit de stodal! I-am dat ambroxol pe prospectul caruia scrie ca la copii sub 2 ani administrarea se face sub supraveghere medicala! Dar m-am gandit ca sunt medic, i-am dat doza mai mica...Am scapat cu viata!![]()
David al tau e cat Seb al meu!
Apropos de mame denaturate...am un prieten politist care m-a tot amenintat ca ma da la Protectia copilului, ca nu e posibil ca Ilinca sa doarma singura in camera, in coltul opus camerei noastre!
Imaginati-va ca am 4 camere dispuse pe lung si dormitorul Ilincai e la extremitatea opusa dormitorului nostru!
Dar fata lui e mai mare cu 3 luni decat a mea, si fac cu randul care sa doarma noapte cu ea!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
amira_roxana spune:
quote:
Originally posted by natynic
Am uitat ce trebuia sa mai scriu...
A, sa o anunt pe Cleme ca am primit PM, vezi ce fata desteapta, te-ai descurcat!
Asa, mai, Exluton se numeau...apropo, Tuchi, iti dau imediat un PM!Randunoiul vrea musai sa facem fudulii pe gratar, pe care sa le mananc eu (ca el e prea sensibil si nu suporta ideea
), mie pe vremuri imi placeau mult coitzele dar vad ca mi-a trecut si astea put rau a pipi
-sa si le faca singur!
Naty
mamicaIuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
ROXANA, mami de AMIRA
(16.03.2008)pozici
pozici noi
pai de ce le face daca el nu mananca??
tuchita spune:
De unde naiba aveti fudulii? si daca el nu vrea si tie nu-ti mai plac de ce sa mai faceti fum?
Oare merge sa fierb paste la microunde?!
poze
delphin spune:
Despre CM nu stiu ce sa zic, mie nu mi-a venit nici acum...de sarit gardul noi il sarim mereu, dar cu fes...nu ne deranjeaza, chiar ne amuzam!
Mai astept vreo 2 sapt. si apoi voi merge la dr sa vad de ce nu-mi vine si mie CM.
Intaresc si eu ca alaptatul nu e protectie!Am prietena care asa a ramas cu al doilea copil, dif dintre copii e fix 10 luni! Si ar trebui sa va ganditi la metoda de contraceptie inainte de a sari gardul, nu dupa, fara suparare!
Naty, nici eu nu-l iau pe David in pat. Daca nu ar fi trebuit sa plecam, ar fii fost in camera lui.Asa e cu noi in camera, in cosul lui care incepe sa fie mic si voi fii nevoita sa instalez patutzul
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=59ecfb6ceda7fc8433bfcc&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> montaj
underqueen spune:
stela, nici mie nu mi-a revenit inca cheful...poate si din cauza ca suntem mereu pe fuga, cand doarme bebe...nu mai e timp sa ne intindem la giugiuleli ![]()
mie mi-a venit CM pe 29 aprilie, adica la 2 luni de la nastere, si mi-a fost rau de-am zis ca mor...am ramas cu o scurgere nasoala...abia astept sa ajung la doctorita
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
POZE BOTEZ
minunea mea
natynic spune:
Pai Roxana, nu stiu...acum el e putin plecat, eu i-am zis la tel ca arunc coitzele si el-nuu, asteapta ca vin eu sa vad a ce miros! El saracul stia cat imi plac, dar asta era inaintea sarcinii, ceva s-o fi schimbat hormonal si la mine ca nu mai vreau!![]()
![]()
Nu stiu de unde le avem, Tuchi, el le-a adus. Fierbe macaroanele la microunde, ce sa faci, alea barem nu vor exploda! ![]()
Bag seama ca suntem un grup caruia ii dorm copiii, ca scriem toate aproape ca pe Mess, online! ![]()
Edit: a venit randunoiul!! Cica 2 dintre fudulii sunt de taur! 
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
delphin spune:
tuchi, poti face paste, dar in recipient de plastic, plizzzz!
bien vu, Naty, la mine tocmai s-a trezit
, foamea!
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=59ecfb6ceda7fc8433bfcc&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> montaj
tuchita spune:
Naty randunoiul tau cred ca are ganduri mari! Ca am vaga impresie ca sunt afrodisiace!![]()
Ti-am raspuns!
poze
underqueen spune:
fugim la plimbare!
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
POZE BOTEZ
minunea mea
delphin spune:
sa stiam si eu, de fudulii...dar despre cele de cal
!
Ai grija Naty!![]()
pozici