O iubire care m-a ucis

O iubire care m-a ucis | Autor: Addicted2u

Link direct la acest mesaj

Salut again.Nu stiu cum si ce sa va spun mai exact pentru a ma putea face inteles..i'll do my best. Oare ma voi mai simti vreodata om? Oare voi putea trece peste asta? Va intrebati care e problema mea? Ei bine iubesc o fata care ... nu ma mai vrea. Dupa o relatie de 8 ani de zile a plecat de langa mine. Motivul? "Nu suntem pe aceeasi unda" .Stau si ma tot intreb ..oare acei 8 ani de zile nu spun contrariul?. Cei drept am avut si noi zilele noastre cu ploi...ceva normal (parerea mea). Simt ca ma sting incet , incet. Nu ma mai inteleg cu nimeni , nici macar cu mine . Am rugat'o , implorat'o s.a.m.d ... ma raneste de fiecare data. Spune ca nu sunt normal ca de ce nu inteleg ca ea nu mai vrea , sa o las in pace. Spune ca sunt bolnav , ca am o depresie ca ce....sunt oameni cu familie si copii care se despart si nu fac asa. Pe bune...mi-e groaza . Nu o data au fost momentele cand mi-a trecut prin cap "sa imi bag piciorul" si cu asta basta.Am fost la medic ...dupa cum mi-a spus ea , am facut tot ce mi-a cerut . REalizez ca am ajuns dependent de ea si mi-e frica , mi-e teama ca nu voi reusi. Considerati-ma un slab , un las un...orice. Nu stiu cat mai pot , nu mai vreau sa pot. Sunt sentimente pe care nu le pot controla , oricat m-as chinui. Ma gandesc la mama si la cei din jur pe care impotriva vointei mele ii ranesc. Sper sa imi gasesc iar calea , sper sa se termine lupta asta si la sfarsit eu sa ies invingator ... Cum spunea...o iubire care m-a ucis. Aveti grija de voi. Poop

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ulysse spune:

Mda, îmi dau seama din experienta; cam prin ce treci. Din pacate, probabil ca iubirea ta are pe altcineva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andraduska spune:

Cred ca este vorba de obsesie. Incearca sa-ti focalizezi energia si atentia asupra altor lucruri. Nu zice nimeni s-o uiti, dar gandeste-te ca ai toata viata inainte si vei cunoaste pe altcineva.
Cati ani ai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruka spune:

Daca nu as fi fost atenta, as fi zis ca a scris o femeie. Barbatii de obicei nu recunosc ca sufera sau o fac atunci cd nu au incotro, ca o ultima sansa.
Din experienta iti spun ca atunci cd o femeie nu mai vrea pai asa e. Mai mult ca sigur are pe altcineva, totusi dupa 8 ani meritai o despartire decenta, o explicatie, ceva.
Nu mai insista ,nu te mai umili, declaratiile de dragoste au efect cand iubesc ambii parteneri, nu doar unul. Cati ani zici ca ai ?

Hai ca o sa-ti treaca! Iesi cu prietenii, fii ocupat tot timpul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Dragoste cu sila nu se poate, asa ii spunea tata unui fost prieten si era adevarat cu cat era mai obsedat de mine cu atit ma enerva si mai tare si ma indeparta, exact acelasi lucru faci si tu cu prietena ta o indepartezi prin obsesia ta. Incearca sa te opresti sa nu o mai suni sau sa o bati la cap.Iubirea asta trece ,mai greu dar sigur v-a trece.Probail ca ai sufocat-o prea mult da-i timp daca este sa fie cu tine v-a fi daca nu asta e o sa iasa soarele si pe strada ta.
Inchide capitolul asta din viatza ta si mergi mai departe .Iti doresc succes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Fiecare sfarsit e un nou INCEPUT. Priveste-l ca o noua sansa, cu siguranta ce e al tau e pus deoparte. Nu dispera.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdaniela spune:

Imi pare rau pentru pierderea ta. Eu pot sa iti zic din experienta mea ca eu ca femeie ma mai jucam cu sentimentele iubitului meu i-l paraseam si dupa un timp ma intorceam la el.
Las-o un pic sa isi dea seama de ce vrea. Daca se intoarce nu o sa mai plece. Daca nu se intoarce la tine atunci nu a meritat.
Parerea mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_A spune:

Cum v-ati despartit? Nu a existat nimic care sa te fi pus pe ganduri de-a lungul relatie sau poate doar in ultima vreme?

When you want something you never had, you have to do something you've never done.
Preparing to run away.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Addictes2u, chiar daca acum nu intelegi...poate intr-o zi iti vei da seama ca a fost mai bine ca s-a terminat!Nu conteaza cati ani stai langa cineva...conteaza ca nu a fost sa fie. Dumnezeu stie mai bine cum sa aseze lucrurile. Poate te-a protejat de ceva ce putea sa fie mai urat. Viata nu se opreste aici, asta e sigur! Vei cunoaste cu siguranta alta fata, care te va iubi sincer si tu o vei iubi la fel pe ea.Capul sus si curaj! Nu te inchide in tine...iesi in oras....vorbeste cu prieteni...traieste viata pentru ca este frumoasa!

http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png
http://tt.lilypie.com/DpdYp3.png
Lacrima...ea nu este decat o expresie a prea-plinului pe care il simti in acel moment. Lacrima nu este o necesitate, e o declaratie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ipearina spune:

Am un amic ce a avut o relatie de 8 ani de zile. Tipa l-a parasit pt altii si pt un alt stil de viata. A suferit saracul enorm, a inceput sa bea, sa fumeze, a slabit, apoi a trebuit sa ia pastile pt inima etc. Fiecare prieten de al lui il consola cum putea! Dupa aproximativ 2 ani a aparut EA cea adevarat si subit a uitat-o pe fosta. S-au casatorit si actualmente asteapta un copil.
Daca ea e sa fie, atunci se va reintoarce. Daca nu, sigur va aparea altcineva in viata ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oliv75 spune:

In cei 8 ani v-ati facut vreodata planuri de casatorie? Sau de-a lungul timpului au fost anumite semnale din partea ei care aratau ca nu sunteti pe aceeasi lungime de unda, mesaje pe care tu le-ai ignorat si singura solutie care i-a ramas a fost sa-ti spuna clar ca s-a saturat de tine in speranta ca vei pricepe?...desi vad ca n-a prea mers nici varianta asta. De obicei femeile actioneaza no mercy cand e vorba de implorari, rugaminti si insistente. Fii barbat si pe viitor nu mai repeta greseala asta, putina mandrie nu strica.
Cat despre dr love, nu cred ca exista tratament pentru inimi frante din iubire, doar timpul estompeaza urmele lasate de ea in sufletul tau. Decat sa te afunzi in mlastina neputintei mai bine incerca sa pastrezi amintirea unei iubiri frumoase dar sa nu traiesti numai din amintiri.

Mergi la inceput