BUNA

BUNA | Autor: puiculita

Link direct la acest mesaj

Buna eu sunt Liliana si m-am inscris acum pe acest site si nu stiu prea bine sa umblu pe el. Am si eu cateva intrebari pentru cele care poate sa ma ajute. In luna martie am fost la un ginecolog pentru ca desi sunt casatorita de 4 ani nu am ramas niciodata insarcinat , stiu ca m-am protejat, dar cu toate astea in aproape 6 ani de cand mi-am inceput viata sexuala nu am ramas niciodata insarcinata(oare nu am gresit si noi niciodata) si mi-a spus ca chisturi ovariene cu toate ca nu mi-a facut nici macar o ecografie doar un consult obisnuit, mi-a dat sa iau Diane35 si in a 15-a zi de ciclu sa merg la el sa fac un chiuretas biopsic.Nu m-am dus pentru ca imi e foarte frica . Am continua sa i-ua Diane35 pana acum.Cred ca a venit timpul sa fac un copil si vreau sa stiu daca totul este ok.
Daca ma puteti ajuta cu un tratement naturist impotriva chisturilor si daca se poate urma in acelasi timp cu Diane35?
Care este pauza intre Diane si sarcina?
Va multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns psj spune:

de ce nu te duci si la alt medic? normal e sa faci o ecografie, chisturi-chisturi dar cate, ce dimensiuni, ce tip. plus analize hormonale in ziua 3-a, a 14-a, a 21-a.
chisturile pot semnifica(sau nu, dar e bine sa elimini cauza) si diverse afectiuni endocrine.
parerea mea (si am avut si eu destule probleme din pacate) este ca diane35 ingroapa gunoiul sub pres si dupa ce le termini de luat o iei de la capat daca nu ai primit diagnosticul corect. sau in cel mai fericit caz le iei degeaba.
de cand incerci sa ramai insarcinata? inteleg ca in astia 4/6 v-ati protejat totusi.
nu lua hormoni fara analize si eco in prealabil, asta ti-ar spune orice dr. bun.

Mergi la inceput