Puiuti de Randunici 2008!! (8)
Raspunsuri - Pagina 15
luny spune:
s-a dus si shoppinguiala pe ziua de azi...
simo, i-au disparut lui Mufy bubitele, dar apar iar altele vad..dar nu mai sunt asa multe si rosii ca alea..apar, dispar..m-am obisnuit..o fi pana la urma din cauza ca mananc eu ceva ce nu-i convine lui..
si Mufa doarme bine azi, vad, sa nu-l deochi...dar la mine nu-i o problema dak doarme si vreau sa ies cu el, il iau asa adormit, il pun in marsupiu sau carucior, se trezeste putin si adoarme la loc..dar ploua cu galeata!!
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
natynic spune:
Pai da, dar uite ca asa am vrut, sa o pun adormita in carut; si s-a trezit si a inceput sa urle, sa urle, sa urle...cand ma uit pe geam, incepea furtuna...zic, asta e, stiai tu ceva. Si urlete in continuare...asa ca i-am dat de mancare si s-a calmat, a facut si kk in timpul mesei, am lasat-o acum putin si apoi o schimb. dar ce te faci ca nu mai vrea deloc HN 25, vrea numai Humana si inca n-am incheiat tranzitia!![]()
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
luny spune:
pai si cum faci cu HN dak nu-l mai vrea printesa naty?![]()
tuchi
astea da aventuri!
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
tuchita spune:
Nu-i mai dai si gata! Tranzitia e ca sa vezi daca nu are vreo reactie negativa la laptele nou introdus! Eu zic ca daca avea ceva rau se manifesta! Iti dai seama ca ala hipoalergenic e mai prost la gust! Poti sa incerci sa i-l dai intai pe ala!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
Simo27 spune:
mama ce m-a vomitat Samuel...pana in ochi i s-a dus jetul...nu stiu ce are...a vomitat de 4 ori...cu jet..si ieri si azi...ce sa FAC?!
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
natynic spune:
Debridat, Simo...e sfant! De cand ii dau de 3 ori pe zi cum mi-a zis pediatrul ptiu sa nu-i fie de deochi n-a mai varsat deloc! da-i inainte de mese, ragaie-l bine, asta e...stiu cat e de oribil! Mori de mila lor.
Tuchi, exact asa m-am gandit si eu. Incep cu HN si daca nici asa nu-l vrea renunt si gata, oricum e pe terminate cutia, nu ma mai tinea pana maine.
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
Simo27 spune:
NATY,MULTUMESC...
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
underqueen spune:
dati si voi niste comment-uri ceva aici. in albumul "minunea mea"
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
POZE BOTEZ
minunea mea
CristinaGoji spune:
Stie cineva in cat timp sunt gata rezultatele de la testul pentru fenilcetonurie???
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria