Aspirante optimiste >20 ani (304)
Raspunsuri - Pagina 3
Sorvint spune:
noname imi pare rau de problemele pe care le intampini dar vreau sa iti spun sa incerci sa fii optimista.
nu stiu simt ca acum cuvintele sunt de prisos si e atat de usor sa spui cum ar fi bine si cum ar trebui sa faci dar stiu ca realitatea e mult mai grea.
totusi trebuie sa fii optimista.sa te gandesti ca mai sunt posibilitati.si sa stii ca eu cunosc situatii in care la dr li s-a zis fetelor ca nu pot avea copii pe cale naturala si au facut FIV sau nu au facut si in final au ramas si pe cale naturala.eu zis sa ai incredere in Dumnezeu si sa incerci de ce nu si un tratament naturist ceva.
te pup si ma rog pentru tine
Sorina
5 +
unducthable spune:
noname, Sorvint are dreptate ..., tot pe cale naturala ... ai sa vezi
dar tu nu stiai de situatia trompelor si a ovarelor ? ai mai facut laparoscopie ? ce ti-a gasit ?
iarta-ma dar nu stiu povestea ta, si incerc sa ma lamuresc , pentru ca reau sa e incurajez stiind anumite lucruri despre tine .
ai avut trompele ok si acuma nu le mai ai ? din ce cauza ?
scuza-ma ..., nu ma pot abtine ...
si nu mai plange, trebuie sa fie o solutie si o rezolvare in bine, o sa vezi !!
diana
A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .
pagina mea: http://www.dianabostan.evonet.ro/
oanaiacovita spune:
Noname, imi pare sincer rau ca trebuie sa treci prin asa ceva.
Sunt sigura ca FIV-ul iti va aduce bebele mult visat.
Noi suntem toate alaturi de tine si ne rugam sa ti se implineasca visul de la primul FIV.
Va fi bine.
Daca mergi pe la odisei o sa vezi ca multe fete au reushit si stiu cazul unei fete de la nov-dec2008 care initial a avut 2 embrioni, dupa care unul s-a divizat in 3 si acum e insarcinata cu 4 sufletele.
Deci daca nu a fost sa fie natural, suntem in sec.21, iar medicina a avansat si exista solutii pentru orce.
Multi multi pupici de la mine si fii tare!
P.S. I-am ramas datoare Ruxandrei cu un raspuns dar am plecat de la birou. Eu sunt bine si mult mai linistita dupa ce am botezat weekendul trecut. Stiu ca un copil este o minune, dar acum sunt convinsa ca e cea mai mare minune. Si sunt convinsa ca vom ajunge toate sa ne tinem bebeii in brate cat de curand. TREBUIE SA RAMANEM OPTIMISTE!!!
Oana
Un
pentru noi...
noi2
Speranta moare ultima...
anidaz spune:
Noname ,imi pare rau ,dar trebuie sa treci peste starea asta,vorbeste cu noi ,descarca-te ,dar mergi mai departe si o sa vezi ca intr-un fel sau altul vei fi binecuvantata cu un copilas,fruntea sus.
poate luna asta da!
un moment de iubire
"copilasul"meu,deocamdata
iubirile mele
flowerbee spune:
Buna dimineata dragelor,
Azi am pregatit eu cafeluta si va invit sa o bem impreuna.
Nonane, imi pare rau pentru greutatile prin care treci, insa ai incredere in Dumnezeu pentru El iti va da putere sa treci prin tot, speranta si apoi copilasul mult dorit.
Eu provin dintr-o generatie (nascuta in 1978 in Dobrogea) in care problemenele de inferitlitate sunt frecvente. Pot sa iti spun ca 85 la suta din prietenele si colegele mele au avut mari probleme in a ramane insarcinate, s-au luptat si in final au reusit.
Asa iti doresc si tie sa ai puterea de a trece prin tot, sa fii tare si sa ai incredere in Dumnezeu ca nu te va lasa fara sa iti vezi visul implinit. Ma gandesc chiar, ca toate remediile acestea impotriva infertilitatii sau problemelor de conceptie au fost descoperite si utilizate cu succes tot cu ajutorul Domnului.
Suntem alaturi de tine, te sustinem si apoi ne vom veseli cu tine.
Pup.
Bee
flowerbee spune:
Haideti fetelor la cafea. Este pentru toata lumea; s

Oana, multumim pentru optimismul transmis.
Eu aseara am avut o experienta ciudata, dar placuta. Imi e teama ca daca povestesc cuiva imi va spune ca sunt paranoica si ca vad conceptie si copii peste tot. Fiind ziua ovulatiei, bineinteles ca am organizat "program artistic" iar dupa "eveniment" si acum inclusiv simt ca mi se zbate ovarul drept, de parca vrea sa plece de la locul lui. Acum nu m pot abtine sa nu imi inchipui scenele de inceput din filmul "Uite cine vorbeste". Sper sa se intample acelasi lucru si la mine si la toate fetele de aici.
Gata, ma retrag ca v-am innebunit
Bee
dadadada spune:

Fetelor declar Z1
AStazi plec de acasa si nu o sa mai am acces la net.
Vorbim maine
http://tt.lilypie.com/Kzapp2.png
flowerbee spune:
quote:
Originally posted by dadadadaFetelor declar Z1
AStazi plec de acasa si nu o sa mai am acces la net.
Vorbim maine
http://tt.lilypie.com/Kzapp2.png
Dadadada, capul sus! Vine el si bebicul tau.

Bee

fara cuvinte...