Aspirante optimiste >20 ani (304)
Raspunsuri - Pagina 12
Sorvint spune:
buna fetelor.am intrat si eu putin in seara asta sa vad ce faceti si ce ati mai scris si daca mai sunt vesti.
eu sunt putin suparata ca am racit.acum nu ma simt prea rau dar nu stiu cum va fi zilele urmatoare.si cum nu pot lua nici medicamente!!!asta e.sper sa nu afecteze bb-ul.eu stiu ca nu e bine sa racesti.o sa caut acum si pe internet,poate gasesc ceva.
beatrice ce harnicuta esti.te pricepi la prajituri?eu desi imi place sa gatesc si zic eu ca si bine,la prajituri sunt pur si simplu anti-talent.
cristi m-ai intrebat acum ceva vreme cand au aparut greturile la mine.au aparut la sfarsitul saptamanii trecute,dar de doua zile ma simt ceva mai bine.singurul lucru e ca sunt anumite alimente pe care nu le pot manca.azi am vrut sa mananc un ou fiert si nu am putut iar aseara am vrut sa mananc mango.inainte sa ramana insarcinata era fructul meu preferat si mancam si cate unul pe zi.ei aseara mi-a venit sa vomit cand l-am simtit in gura.
Cristi vreau sa iti urez o nunta minunata maine, sa ai o vreme frumoasa, sa ai o petrecere de neuitat si iti urez o viata plina de fericire alaturi de sotul tau si alaturi de bebe tau. ce sentiment minunat sa fii mireasa si sa fii si insarcinata.
ma bucur pentru tine si abia astept sa ne scrii si sa ne spui cum a fost.te pup
Sorina
5 +
nikimodo spune:
Cristina, sa ai parte de o nunta frumoasa asa cum ti-o doresti...casa de piatra, un sot minunat sa te iubeasca si copii sanatosi!!!!
pupici!!
mihaelacg spune:
Buna fetelor, am intrat si eu un pic ca is in piua(greu se mai face lucrarea de licenta
).Fac pauza pana maine.
Vreau sa le urez bun venit fetelor noi, diana, ancutza, mihaela, si sa stati la fel ca si noi cat mai putin la spirante. Plecam in gasca mare la odisee.
Cristi, iti doresc ca ziua de maine sa fie una din cele mai frumoase zile din viata ta, sa ai grija de bb, sa fiti fericiti, sanatosi, sa aveti o casnicie fericita, si sa aveti parte numai de bucurii.

Yubi mama, am citit un pic din urma, ma bucur ca esti bine,te
si pe tine.
Butterfly, presimt ca o sa le faci vanzare la farmacie cu testele de sarcina.
Beatrice, imi faci pofta cu prajiturile tale, sa stii ca si eu am un pic de samanta din Vest(ardeal, banat, salaj, tatal meu s-a nascut in banat, dar ramanand orfan a stat pe la neamuri si prin ardeal si salaj)si is disperata dupa prajituri, imi place sa le fac si sa le mananc. Poate-mi dai si mie niste retete
si pe tine.
mitzica
mihaelacg spune:
Salut si restul lumii, si va
si pe voi.Mi-a fost dor de voi.
Da am si eu o intrebare.
Eu trb sa fac injectia cu gonal f in z 2 si 3, dar nu stiu care e z 1. Mie aseara mi-a curs nu mai mult de-o picatura cafenie, abia azi pot sa zic ca mi-a venit menstruatia, care e prima zi, ieri cu acea picatura sau azi?
mitzica
anaxena spune:
ce mai e pe aici pe la aspirante??
a mai ramas cineva din gashca veche??
Ana-Maria
34+ 
am schimbat prefixul!!

am o
MARIA!!!
AMR 41 zile
numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
mihaelacg spune:
I-am lasat un off line si lu nenea dr.Chiar nu trb sa incurc zilele, gonalul trb sa-l fac in z 2 si 3.
mitzica
unducthable spune:
buna Miha, intreb doar , sa nu dati cu maciuci in capul meu ... ![]()
gonal F se da fara reteta ?
acu sa nu credeti ca pana acuma nu luai stimulare si o iau singura de capul meu, dar ma bate si pe mine intrebarea asta si am vrut sa o pun, na ?
am inteles ca e tare gonalul asta, o fata a facut 3 foliculi mari si a ramas 

fetele , va pup, am scapat un pic la calculator , revin cand pot , e frig in dormitor ... ![]()
va puuuuuuuuup, diana
A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .
pagina mea: http://www.dianabostan.evonet.ro/
mihaelacg spune:
Gata, cica z1 a fost ziua de ieri cu picatura aia, asa a zis nenea dr.Am fost si am si facut injectia pt ca azi e z 2. Sa dea dd sa fie ok, si sanse mari de reusita.Oricum sunt convinsa ca de data asta o sa fie bine. Pana in 4 ori, nu?A durut un pic, dar merita.
Diana, e prima data cand fac stimulare cu gonal f, am mai facut o singura data stimulare cu clostilbegit, desi la mine pb era ca mi se opreau sarcinile in ev, nicidecum ca nu ramaneam. Desi foliculii mei nu erau din cei mai frumosi, si endometrul nu f mare, in jur de 8.Acum am depistat ca am ovare paucifore si dupa 2 sapt de utrogestan pt ingrosarea endom. el era de doar 4 mm
.
La ultima intalnire cu dr. cand m-am dus cu rez. la cariotip, mi-a zis ca facem stimulare cu altceva, nu mai facem cu clostilbegit, si a zis ca o sa raman
. Parea f sigur pe el. il
daca are dreptate.
Am reusit sa fac rost de reteta compensata, dar nu au putut sa-mi dea ca trb aprobare de la ministrul sanat. ca e tratament pt. fiv. Asta e, le-am platit integral.
Chiar is sigura de pe-aici care face stimulare cu gonal? Vedem in curand cat e de bun.![]()
mitzica
oanaiacovita spune:
quote:
Originally posted by anaxena
ce mai e pe aici pe la aspirante??
a mai ramas cineva din gashca veche??
Ana-Maria34+
am schimbat prefixul!!
am oMARIA!!!
AMR 41 zile
numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Ana, multi multi pupici pentru tine si Maria. Ti-am urmarit pozele pe toata perioada sarcinii si esti o mamica frumoasa...

Eu ce mai bantui pe aici din vechea gasca si mai intra cate o viitoare mamica din cand in cand.
Mai un pic si o sa iti vezi printesa. Abia astept sa vad poze cu ea.

Oana
Un
pentru noi...
noi2
Speranta moare ultima...
Beatrice1982 spune:
miha si eu am ovare polichistice si eu fac teste din ziua 10, sunt in 17 dar nu mi-a aratat II liniutze,...nu stiu..poate incsa nu am ovulat
Cristi sa fii fericita si sa traiesti din plin ziua asta pt ca va fi o zi memorbila
ai grija de bebeic
noapte buna fetele mele si va pun poze cu tortul maine seara ca maine am o zi tare incarcata cu musafiri si de alea grele..
paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
http://http://tt.lilypie.com/6apwm7.png
Poze
http://s278.photobucket.com/albums/kk109/Beatrice1982/
Vreau sa fiu
!!!!