Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (59)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

quote:
Originally posted by mihuta

mnetaza si de la mine

Aralia, imi mai dai si mie o data te rog site-ul celor care livreaza lapte si borcanase din Germania ? Tee roooog !

mami de Sophia

www.flaschenmilch.de/catalog/index.php" target="_blank">http://www.flaschenmilch.de/catalog/index.php
Iote, cum sa nu! Am fost multumita de ei, dar ca sa renteze costul transportului de 20 euro, trebuie sa comanzi alea 15 kg.

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

ZIUA CEA MAI VERDE - 17 MAI
POZE
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Neata !!!!!

iuliana -

Si fiica-mea e matinala in week-end-ul asta ... s-a trezit de la 7.30 ... si acum are spectacol, chitaie, chiuie, se rostogoleste ... tre' sa oboseasca ea !!!!

Petronela si Silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

da eu ce ma fac, ca Sophia a obosit, apoi a dormit si acum e iar superfresh !

mami de Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

deci acum ca face 6 luni pot sa ii iau "5 cereale" de la nestle sa le amestec cu fructe....sau biscuiti de la hero nu??!!

karina,victo sanduta marissimiuc mersi mult de raspunsuridar si tie pussi pt informatie si felicitari ca sa- rezolvat pb cu kk...si andrei face singur de 3 zile...dar inca mi-e frica sa ma laud

mda...Andrei al meu tot nu vrea legume deloc....desi am incercat 2-3 combinatii.....deci are doar masa de fructe de 3 sapt

RGE

va urez o zi cat mai buna!!!

www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuli-ana spune:

PETRO,!Faci tort????Ne dai si noua????

Ana,mami de Daria-Elena,26.12.2007
http://picasaweb.google.com/state.ana/34Luni

Mergi la inceput

Sigur ca ofer TORT tuturor colegelor mele de "calatorie" !!!!!! Si DE BAUT !!!! Doar o fata are mama, nu?

Fata care azi e cam maraita ...cred ca stie ea ce stie ... ca e ziua ei si ca poate sa faca mofturi, ca mama nu se supara azi pe ea ...

Si special pt. adina si bb o www.rocampus.com/imagini/goodies/coca-cola.jpg" target="_blank">cisterna de cola ... sper sa va ajunga, sa nu va certati pe ea . Restul, care mai aveti preferinte, spuneti ca va indeplinesc orice dorinta culinara azi .

Petronela si Silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

vin si eu sa fac prezenta cu o in mana ..cine intinde mana prima e a sa...

....azi mi-am propus sa stau cu junioara mea..toata ziua am decis sa i-o dedic numai ei ..caci iar am neglijat-o zilele astea si am cam lasat-o sa ma "maia o pauza" saraca ma tot gandesc cata rabdare are ea uneori cu mine si astepta bucuroasa sa-i mai dau atentie, un zambet uneori, ...si nimic nu zicea ....ei, pana la o anumita limita caci daca saream calul.....dar a tb sa-mi fac si treburile....
dar acum ma simt mult mi relaxata si ma pot dedica total ei fara sa ma mai streseze nimic... inafara de faptul ca sunt si foarte obosita si fizic ... dar asta se rezolva cu un pic de somnic daca ma bag langa ea in pat ea e in star esa doarma toata ziua cu mine langa ea..aparte cand e foame dara sa ce ma bucur ca nu am renuntat la laptic caci si noaptea chiar daca ma trezeste de "n" ori ca sa pape...eu numai ce-i bag tzatza in gurita ..eu dorm incontinuare..ea papa si adoarme la loc..si uite asa rezolv situatia... ei bine ca nu e chiar usor si bine sa dorm cu ea in pat ..stiu..dar decat sa ma scol..sa o pun in pat la ea ..cateodata nu ma pot tine pe picioare de oboseala si nu sunt in stare sa o mai i-au in brate...iar pe tati nu il pot trezi sa ma ajute ca e rupt si el de oboseala ...sunt zile cand vine acasa ca un ospete nici nu mai mananca uneori de oboseala se baga numai la somn.. dar asta e.. oare ce-mi veni de ma lungesc... ei, nu ma pot abtine.. v-ati obisnuit cu mine credda' cui sa-i spun...
acum astept sa se trezeasca la papica si sa ne jucam

o zi buna tuturor eu va pup pe toate
multi
pt. fetele mele dragi!

Stefania X2 (22.12.07), eu, broskutz :) ,
+/-4 lunite,...si dupa 4 lunite
Nasterea unei stele...numita Stefania!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Salutare!!!
Am ratat romantismul si aseara . A ajuns la miezul noptii iar eu trageam pe dreapta (parfumata, frumos imbracata ). Next time....
Dupa o zi singura si plina cu Matei, chiar nu am cum sa rezist pana la miezul noptii .

quote:
Originally posted by iuli-ana

Buna dimineata tuturor!
Ce fac fetele?
LA MULTI ANI BEBEILOR CARE AZI IMPLINESC O LUNITA IN PLUS!!!!
ROXXY 80,fata frumoasa,eu nu am zis ca esti rea sau mai stiu eu cum,am pus cazul meu,as vrea sa stau mai mult pe aici,dar nu ma lasa fii-mea...Poate si celelalte fete sunt singure cu odrasla si automat dorinta lor de a intra pe DC se estompeaza in favoarea cupchiilor...
Si bea si tu o cafea mare,tare si buna inainte de a veni sotzu',nu rata romantismul,mey...(usor de spus asta...)
KIVA,cum i-ai dat sucul de mar???Eu am inceput cu o lingurita de suc de morcovi,apoi 2 ,apoi 3,,apoi 30 de ml,apoi am pus in 30 de ml de suc de morcov 1 lingurita suc de mar si am sporit zilnic cantitatea...Mie in schimb nu-mi tolereaza mandarina,si o feliutza daca simte in suc,nu-l bea...
ANCUTZAD,cum fuse in vacantata de 1 mai la balta???Si noi vrem sa plecam la mama sapt viit si ma gandesc cu groaza la tantari si la caldurile de acolo(cica s-au anuntat temperaturi f ridicate).
Si s-a gandit mami bine,lasa fata vreo 2 zile la mamaie la TL si fuge la CT,poate se vede cu CREEM...
Hai ca iar am scris un roman si tre' sa prepar sucul-minune!
Pupici la toata lumea si mai ales iepurasilor-soricei care au fost inzestrati cu dintisori in ultimele zile!

Ana,mami de Daria-Elena,26.12.2007
http://picasaweb.google.com/state.ana/34Luni

Roxxy si Matei sufletelul meu drag (29.11.2007)

SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!

Mergi la inceput

Un special azi pt. adra si jasmine. Sa aveti o zi asa cum va doriti si petrecere frumoasa !!!!!!

Petronela si Silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

quote:
Originally posted by pet.cost2005

Un special azi pt. adra si jasmine. Sa aveti o zi asa cum va doriti si petrecere frumoasa !!!!!!

Petronela si Silvia

petro, multumim, iti trimitem pupici, ca nu stiu de ce nu mai reusesc niciodata sa folosesc smile list... noi il avem maine... voi ati botezat-o pe Silviuta?

ii dorim Adrei un botez grozav... i-am mai scris si ieri dar nu stiu daca a apucat sa citeasca... pupici

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

Mergi la inceput