Buna ziua,
As vrea sa va povestesc problema mea si sa va dati cu parerea daca ati patit asa ceva.
In urma cu 2 luni am facut FIV, care nu s-a prins. La ciclul care a venit dupa embriotransfer am observat ceva, ca o membrana- de dimensiunea unei cirese, de tesut albicios, ca si cum ar fi o cireasa mare stafidita. Acel ciclu a venit la 24 zile dupa transfer.
Acum la al 2-lea ciclu (care a intarzaiat....si a venit dupa 45 de zile, poate ca intarzaierea este din cauza ca e primul ciclu dupa FIV?!) - am observat ceva identic, adica din nou acelasi fel de membrana...
Eu cred ca ma cunosc destul de bine ca sa pot spune, la 29 de ani , ca nu a fost ceva normal.
Daca vreuna dintre voi a avut o situatie asemanatoare, va rog sa povestiti, sa va dati cu parerea ce inseamna asta.
Multumesc mult si astept mesajele de la voi!
Datorita tratamentului de stimulare endometrul tau (membrana care imbraca uterul) a crescut mult mai mult si mult mai gros decat de obicei. Dat fiind ca nu s-a prins sarcina, la menstruatie el se elimina bucatica cu bucatica. Nu te speria pentru ca fenomenul va disparea dupa 3 cicluri deoarece se elimina hormonii de stimulare din corp si atunci endometrul va fi unul normal.
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">![]()
![]()
![]()

Poze...