Bancheritzele

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

eu lucrez de aproape 3 ani in sistemul bancar si banca in care lucrez acum e a 2-a. pana in prezent de aici inca n-a plect nimeni pt ca e o sucursala noua dar vom vedea de acum. am o singura colega care a intrat in concediu de maternitate si sper sa o urmez si eu cat de curand

Monica, sper in curand

http://tt.lilypie.com/3jmfp3.png

Mergi la inceput

AnnaBaby am vazut pozele noi ti-am mai spus si iti mai spun...ai o scumpete de fetita sa va traiasca, sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea

Monica, sper in curand

http://tt.lilypie.com/3jmfp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

fetele, vad ca nu prea intrati pe aici...ocupate tare...

am o intrebare. poate stiti voi cam ce salariu are un director de sucursala/agentie bancara. nu e nevoie sa nominalizati banca. m-ar interesa doar suma. mercic mult
pupici

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

anca sincer...nu stiu ce sa zic...un director de sucursala probabil vreo 5000 ron (cred)

Monica, sper in curand

mami si tati te asteapta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

cam putin! putin rau de tot 5000 de ron.... depinde cred si de oras, si de renumele bancii, etc... eu cred ca 5000 e minim, dar cunosc cazuri si de 3000 euro/luna pana la cca. 10000 euro/luna

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui karligutza

cam putin! putin rau de tot 5000 de ron.... depinde cred si de oras, si de renumele bancii, etc... eu cred ca 5000 e minim, dar cunosc cazuri si de 3000 euro/luna pana la cca. 10000 euro/luna

karligutza
sunt mamica Adelutei

da...e foarte putin, dar tu stii foarte bine care e nivelul salariilor in zona asta

Monica, sper in curand

mami si tati te asteapta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

merci de raspunsuri, fetelor.
deci 5000 de lei nu e exagerat pt un sef agentie...hmmm...probabil ca la sucursale se cistiga mai bine...

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput