Bancheritzele
Raspunsuri - Pagina 6
monna3 spune:
eu lucrez de aproape 3 ani in sistemul bancar si banca in care lucrez acum e a 2-a. pana in prezent de aici inca n-a plect nimeni pt ca e o sucursala noua dar vom vedea de acum. am o singura colega care a intrat in concediu de maternitate si sper sa o urmez si eu cat de curand 
Monica, sper in curand 
http://tt.lilypie.com/3jmfp3.png
monna3 spune:
AnnaBaby am vazut pozele noi
ti-am mai spus si iti mai spun...ai o scumpete de fetita
sa va traiasca, sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea 
Monica, sper in curand 
http://tt.lilypie.com/3jmfp3.png
anca.b spune:
fetele, vad ca nu prea intrati pe aici...ocupate tare...
am o intrebare. poate stiti voi cam ce salariu are un director de sucursala/agentie bancara. nu e nevoie sa nominalizati banca. m-ar interesa doar suma. mercic mult
pupici
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
monna3 spune:
anca sincer...nu stiu ce sa zic...un director de sucursala probabil vreo 5000 ron (cred)
Monica, sper in curand 
mami si tati te asteapta
karligutza spune:
cam putin! putin rau de tot 5000 de ron.... depinde cred si de oras, si de renumele bancii, etc... eu cred ca 5000 e minim, dar cunosc cazuri si de 3000 euro/luna pana la cca. 10000 euro/luna 
karligutza
sunt mamica Adelutei 
monna3 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui karligutza cam putin! putin rau de tot 5000 de ron.... depinde cred si de oras, si de renumele bancii, etc... eu cred ca 5000 e minim, dar cunosc cazuri si de 3000 euro/luna pana la cca. 10000 euro/luna ![]() karligutza sunt mamica Adelutei ![]() |
da...e foarte putin, dar tu stii foarte bine care e nivelul salariilor in zona asta

Monica, sper in curand

mami si tati te asteapta
anca.b spune:
merci de raspunsuri, fetelor.
deci 5000 de lei nu e exagerat pt un sef agentie...hmmm...probabil ca la sucursale se cistiga mai bine...
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii