Buna,
Tocmai am fiert niste ciuperci Champpion (care sunt albe) si mi-au iesit negre dupa fierbere.
Toata apa a fost neagra. dar si ele TOATE sunt negre, desi le-am cumparat albe ( e drept ca erau un pic ofilite) le-am luat la pret redus, dar dupa ce le-am curatat de pielita aratau normal.
Nu stiu or fi bune de mancat? La gust sunt bune.
Va rog raspuns urgent, sa stiu daca le mamanc sau le arunc. oricum la copil nu ii dau.
Merci mult,
Orice ciuperca prin fierbere sau calire se inegreste.Pt a diminua efectul asta se recomanda ca ciupercile sa fie calite la foc iute.
Si eu am facut sapt asta tocana de ciuperci,tot neagra a iesit insa mmmm ce buna,asa ca puteti manca linistiti.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Merci mult.
Si eu am mai facut dar nu a fost nicodata asa neagra. Acum ne neagra de tot, dar sunt bune.
Multumesc mult pt rapiditatea raspunsurilor, ca imi vine sotu' imediat acasa si eu eram gata gata sa le arunc.
Va pup inca o data si multumesc mult,
Am mancat recent la cinva niste ciuperci minunate. Nu s-au innegrit DELOC la fierbere. Aveau culoarea putin mai alba ca cele din borcan (ma refer la cele de calitate buna).
A spus ca in apa de fierbere a pus sare si otet a asteptat pina a dat in clocot si apoi a fiert ciupercile.
Le-a servit ca si garnitura amestecate cu un pic de italian dressing. O bunatate.
O sa incerc si eu in weekendul asta.
mama mea cand gatea ciuperci si ieseau mai negre, le facea cu smantana si usturoi, deveneau gri... tare bune mai erau
Cred ca au iesit negre din cauza sporilor. Daca sunt curatate toate lamelele de sub palarie raman albe.