Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (84)
Raspunsuri - Pagina 15

carmenefr spune:
Super ca o sa avem o groaza de pitici "entelectuali", ca la cum sunt adolescentii din ziua de azi, ma rog, majoritatea...nu stiu unde vom ajunge!

ralualexandrei spune:
Loradin,incep cu tine ca te simt la capatul puterilor,nu e nimic nou sub soare,din ceea ce i spus tu,practic ei ne testeaza si cu parere de rau te anunt ca o sa ne testeze mereu.
In ce priveste imbracatul/dezbracatul la fel si la noi,nu mai spun ca pana ii imbrac pe cei mici is deja lac de sudoare asa ca indicat e ca eu sa ma imbrac ultima ,in casa il rezolv repede ca am gasit niste costumase cu capse in spate si sunt cu totul asa ca am scapat de aruncat sosete si de scos panataloni,caciula la fel ,nici Edy nu o suporta si daca nu e vijelie merge si fara.
Ignorat/distrus jucarii pai asa face si al meu,Maria in schimb si acum la 4 ani distruge papausi dar o sa invete sa se joace si frumos,de fapt acum se mai si joaca insa mai si distruge.
Batai palme,saraca Maria ea e victima principala,isi ia palme peste ochi,fra-su o trage de par,insa eu ii i-au manutza ii spun ca nu e voie si ii arat cum sa o mangaie si s-o alinte,pretz de cateva secunde intelege si face si el asa.
Magda ieri am scris in acelasi timp si nu am putut sa raspund,uff cu socrul tau ce sa zic,l-as strange de gat,si mama fumeaza dar din respect pt copii o face la bucatarie.In ce priveste atitudinea sotului tau e mai complicat,eu i-am spus ursului ca daca se baga si imi comenteaza deciziile de fata cu ei,iau foc,asa ca daca are ceva de comentat o face private,daca nu il las sa-i educe el sa vedem cat de bine ii este,asa ca nu comentam de fatza cu,copiii si nu ne subminam unul altuia autoritatea.
Crina cu faza "parinti tineri" m-ai flatat.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

pisikuta spune:
buna mamici,
citesc in urma ca iar sint copii bolnaviori, copii care nu mananca...imi pare rau ptr ei...ptr caterina de bicky, ana de florin-a, tudor de gabi78, maria de mami tzuna, deliuta . daca am uitat pe cineva, sa nu se supere, ca vin mai greu din urma...
a, da! am uitat o pe nora . care are bronsiolita de 12 zile si inca tuseste. tratamentul este ventolin sirop, ketof sirop si zyrtec. medicul mi a dat acum sa i administrez prednison, pilule, 2/zi. ultra-amare, cica diluate muult cu suc dulce, ca sa nu simta gustul neplacut. eu m am apucat sa citesc la prednisn si e destul de naspa la varsta asta. a mai avut cineva diagnosticul bronsiolita? ceva detalii, pleeeaseeee...
loradin : cred ca mai toti fac asa. lasa ana mica in pace, ca e funny iar cine are copil nu te critica, a trecut prin asta. crezi ca nora se joaca prea mult cu jucarii sau sta pe loc? naaa, orice tine de adulti e mai incitant, ei sint asa creativi, inventeaza jocuri din lucrurile noastre si asta este magic ptr un copil care abia descopera lumea. felicitam fetita inteligenta , iar tu cu tati, calm down...
crinamio: ne rugam ptr prietena ta si bebe mic , sa treaca cu bine peste probleme.
b-zara: loli a trecut pe lapte de vaca la masa de dimineata, simplu nu in amestec, iar seara am mai continuat cu nan vreo 2 saptamani.
a, si ptr caterincoasa de elyanne , mai din urma, ca eram datoare: lasa ca mie mi place sa ma joc cu voi aici, pe terenul asta; cand o sa am pofte asortate, cer si eu voie la mess, cu gashca mama de papusha si cateodata balaur, Loli mic
Asa creste o fetita
Varsta mea
Everyday is the right day

pisikuta spune:
magda : cred ca manipuleaza copilul ca sa ti atraga atentia asupra lui si sa fie in contradictie cu tine, de dragul razboiului. probabil pe tabela lui de scor a punctat in felul asta. ce manevra ticaloasa, manifestare egoista in care iti bulverseaza copilul si i dezechilibreaza relatia cu voi...poate v ar trebui un sfat avizat, amandorura...si ai grija de voi.
mama de papusha si cateodata balaur, Loli mic
Asa creste o fetita
Varsta mea

B_Zara spune:
Pisikuta, si Ilinca a avut bronsiolita asta iarna..bronsiolita acuta. Noi am luat: Augmentin, Ventolin, Bromhexin si in primele 2 zile Panadol pentru febra...oricum a avut febra ff putin, i-am dat mai mult preventiv. Dupa terminarea tratamentului am fost si la control si a fost ok.E cam de durata toata treaba, cu totul cam 2 saptamini o sa-ti tot tuseasca, dar din ce in ce mai putin. Sanatate multa!Mami de Ilinca 15.03.2007http://picasaweb.google.com/Sorin.Brinzaru/Ilinca1An02?authkey=eDSdSaxo1YA

madybulancea spune:
FETELE MAI GASESC PE LA VOI ORAJEL?????????
Poze Razvanelu
varsta nazdravanlui Razvan

pisikuta spune:
quote:
Originally posted by B_Zara
Pisikuta, si Ilinca a avut bronsiolita asta iarna..bronsiolita acuta.
Noi am luat: Augmentin, Ventolin, Bromhexin si in primele 2 zile Panadol pentru febra...oricum a avut febra ff putin, i-am dat mai mult preventiv.
Dupa terminarea tratamentului am fost si la control si a fost ok.
E cam de durata toata treaba, cu totul cam 2 saptamini o sa-ti tot tuseasca, dar din ce in ce mai putin.
Sanatate multa!
Mami de Ilinca 15.03.2007
http://picasaweb.google.com/Sorin.Brinzaru/Ilinca1An02?authkey=eDSdSaxo1YA
B-ZARA: saru' mana! m am mai calmat un pic, ca de dimineata sun la toti medicii recomandati din cta, sa o mai vada inca unul macar. eram nelinistita de durata...

Asa creste o fetita
Varsta mea

B_Zara spune:
Pisikuta, iak si ce mai gasisem io pe net despre bronsiolita, ca ma speriasem si io destul de tare:http://www.srp.ro/resurse/prezentari/ghid_Bronsiolita_acuta.ppt#256,1,Bronsiolita acuta Ghid de diagnostic si tratamentsi nu uita sa duci fata la control dupa terminarea tratamentului..e f important!Mami de Ilinca 15.03.2007http://picasaweb.google.com/Sorin.Brinzaru/Ilinca1An02?authkey=eDSdSaxo1YA

pisikuta spune:
quote:
Originally posted by B_Zara
Pisikuta, iak si ce mai gasisem io pe net despre bronsiolita, ca ma speriasem si io destul de tare:
http://www.srp.ro/resurse/prezentari/ghid_Bronsiolita_acuta.ppt#256,1,Bronsiolita acuta Ghid de diagnostic si tratament
si nu uita sa duci fata la control dupa terminarea tratamentului..e f important!
Mami de Ilinca 15.03.2007
http://picasaweb.google.com/Sorin.Brinzaru/Ilinca1An02?authkey=eDSdSaxo1YA
multumesc iar, l am citit si eu dimineata

Asa creste o fetita
Varsta mea

tzuna spune:
Buna!
B-Zara cred ca iti este foarte greu dar daca e spre binele fetei nu ai c eface. Iar despre lapte ti-au zis fetele cum s eface. Maria inca papa formula ca tot e slaba dar uneori ii dau sa guste lapte d ecare beau eu. a baut maxim 50 ml si totul de-o data si nu a patit nimic.
LORADIN- lasa fata in pace. Cred ca e mult mai activa decat alti copii dar se incadreaza in normal. Daca mananca si doarme bine e chiar ok. sa stii ca Maria face multe din c eai scris tu mai putin partea cu plesnitul, ei inca ii place sa ma muste, da numai pe mine ca in rest nu musca pe nimeni. In acelasi timp te inteleg, cred ca iti este f greu, esti obosita si ai vrea si tu un copil mai linistit asa ca altii.... Cred ca lucrurile se vor schimba in bine pe la 2 ani cand va intelege mai multe. Va avea tot atata energie de consumat dar poti stabili mai multe reguli. Eu una asa ma pacalesc.
BIKY- Maria aproape o ajunge. Uneori mananca mai mult dar mai si vomita deci tot pe acolo suntem. Iar cu greutatea... are 9.000 kg in cap sau cel putin avea miercurea trecuta. Vedem maine ce si cum.
ALIONUSCHA ce mai faci? Cum te mai simti? Mai treci pe la noi.....
RIANASTEFF- a venit bebe? Aveti careva numarul ei sa o sunam? Ca numai timp de forum n-o avea saraca.
PISIKUTA- imi pare rausa avud ca si voi aveti probleme.
A venit caldura, nu luam si noi o pauza de la boli si greva foamei? Ca Maria a avut o pauza de greva foamei de vreo luna acum cateva saptamani si a fost asa bine, mai vreau.....
Gata ca am treaba. O zi buna tuturor.