Indemnizatie -Cum pot recupera banii din urma?

Indemnizatie -Cum pot recupera banii din urma? | Autor: Roswita

Link direct la acest mesaj

Am urmatoarea problema:nu stiu cum imi pot recupera indemnizatia din urma.Am terminat C.I.C.-ul dar nu am fost platita pentru prenatal,postnatal si perioada 08.06.2005 -31.12.2005.Am intrat in prenatal pe data de 08.06.2005,iar C.I.C.-ul l-am inceput cu data 20.08.2005.Firma la care am lucrat nu mi-a platit contributiile la stat(asigurari,somaj etc.)desi mi-au fost retinute din salariu.Am angajat un avocat care a reusit sa-i convinga sa plateasca asigurarile catre stat pana la sfarsitul anul 2005(am si copie dupa dovada platii).Stiu ca banii din urma pot sa-i recuperez numai pana face copilul 3 ani.Dar nu stiu cum sa procedez.Am facut nenumarate drumuri si la casa de pensii si la ITM dar nu m-a putut lamuri nimeni.Practic ar trebui sa fac un dosar cu copii dupa statele si ordinele de plata si sa-l depun la casa de pensii.Problema este ca firma la care am lucrat este declarata falimentara si nu mai gasesc pe nimeni de la firma pentru a putea obtine aceste documente.Va rog,daca ma poate ajuta cineva cu un sfat.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roswita spune:

Datorita faptului ca nu a raspuns nimeni la ce am scris mai sus am sa incerc sa fiu mai explicita:pe perioada prenatal,postnatal si 20.08.2005-31.12.2005 eu nu am primit nici un ban de la firma la care am lucrat.Noroc ca de la 01.01.2006 indemnizatia a fost trecuta pe primarii.Firma la care am lucrat nu mai exista,la Registrul Comertului starea firmei apare ca radiata,faliment.Asigurarile le am platite,altfel nu beneficiam de indemnizatie nici de la primarie. Intrebarea mea este:ce pot sa fac ca sa-mi pot recupera banii din urma?

Mergi la inceput