Mamici din Arad (97)
Raspunsuri - Pagina 14
alinamoro spune:
Of saracutul, multa sanatate ii doresc. 
Ce ma enerveaza reclama asta la Pampers.
Merg sa-mi fac pop corn ca mor de foame si n-as vrea sa mai mananc altceva la ora asta. Azi am mancat iar de m-am spart slanina cu sunca, rosii si ceapa si paineeeee multaaaa.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
pufymic spune:
Gabi merci de intrebare
!Ieri dupa-masa a avut 38,1, asa ca am iesit la inca o tura de plimbare sa se racoreasca....asa ca la culcare avea 37,7(i-am dat nurofen peste noapte).....acum vad ca e iarasi caldut...astept sa se trezeasca sa vad ce temperatura are si probabil o sa-i dau panadol dk e iarasi fierbintel...
Vad ca mucii i-au disparut...tusea si ea....astept sa-i treaca si febra..
Clau cum e Raul?
Alinush si eu te-am admirat in poze
(dar cred ca ti-am zis....)
Ada eu nu apar in nici o poza fiindca eu le faceam.
Moni ce mortala e Diana pictorita!
Claudelu spune:
Vladutz 
Diana, sa-ti traiasca fecioru si sa va aduca numai bucurii 
Gabi, multa sanatate Ioanei! 
Ioana, multa sanatate si lui Nicolas! 
Raul ieri a fost mai bine, iar acum de dimineata iar s-a plans de burtica si mi-a spus mami ca are niste vanturi puturoase rau ![]()
monica70 spune:
LA MULTI ANI VLADUT!
Buna dimineata la trupa si sanatate strumfilor! Diana sper ca a scapat,a fost doar cu nasul usor infundat cateva zile,i-am pus vibrocil in 2 seri si a fost ok.In schimb, sotzu' e cam cobza si acum ...
Duminica pleaca Diana pentru 18 zile la bai la Buzias cu ai mei,n-o sa imi placa fara ea deloc
,dar pe de alta parte imi pica bine ca o sa am timp de invataaaat
La sf.lui iunie am examenul final al experti contabili,o porcarie,dar daca m-am bagat in hora trebuie sa joc ... Nu mai spun ca m-au ruinat,numa' 1250 lei le-am platit ieri
Mor de ciuda ! In rest, astept vesti,nu stiu ce-o fi si cu firma astora ,zilele astea se hotarasc actionarii italieni ce si cum.
MONI SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
gabitzica spune:
La multi ani
Vladut
. Multa santate, fericire si bucurie alturi de surioara, mama si tata.
Eu am fost azi sa imi fac analizele obligatorii.
Acum decongelez frigiderul ca nu si-a mai revenit la normal ieri dupa pana aia de curent asa LUNGA.
Clau imi pare rau de Raul saracutul. Ce tratament ii dai?
Ioana, sper ca e Ok Nicolas si nu apar complicatii.
Flavia, Bogdi cum e? Tu nu mai bagi un ochi pe aici de la lucru? Nu ai prins curaj inca?![]()
Alina.a imi pare rau ca nu ai venit la intalnire. Nu m-am gandit ca nu ai citit aici, ca s-a scris de saptamana trecuta.
X-ray spune:
la multi ani vald!diana sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii!
multa sanatate lui nicolas si ioana!
gabi stiam de intalnire numai nu se hoatarase ziua si cand s-a eu nu am fost pe faza...
miha azi vorbesc cu milena si o intreb de numele dr ,tot ce stiu e ca ei au mers la clinica lui cioata,acolo da consultatii.
alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa
(20 iunie 2007)
povestea noastra...
niko_26 spune:
La multi ani Vladutz!

Alina si eu am vazut pozele , dar si mie mi-a fost lene sa scriu, si am uitat cand mi-a trecut lenea.
Am dreptul sa fiu senila ca sunt 
Si pe astea de la intalnire, le-am vazut si sunt foarte faine, si pe Diana ratusca pictorita am vazut-o;si Maia e inebunita dupa apa, unde gaseste o picatura, se balaceste in ea
.
Am si eu cateva poze pe telefon, dar Cipri ca de obicei nu are timp de mine si de pozele mele.Poate reusesc sa vi le arat si eu anul asta.
Piticii bolnaviori sa le treaca repede.
niko_26 spune:
Am uitat sa va zic ca am fost la prietena mea din Gradiste Andreea care-l are pe Calin, si au venit si ei cu noi in parc.Nu am mai apucat sa va zic dar ma gandesc ca nu v-a deranjat ca au venit si ei.Andreea e membru DC inactiv.Intra si ea pe forum si ne mai citeste , dar nu scrie ca-i e cam greu sa scrie fara sa stie cui.Poate indrazneste ea sa se bage in seama in viitorul apropiat.![]()
Noua ne-a placut la intalnire.Ma bucur ca v-am vazut , chier daca n-am prea avut timp de povesti.Oricum cu un copil e boierie sa mergi in parc, desi uneori e greu si dupa unul sa te tii, dar oricum , de cate ori mi se pare ca-i greu cu Maia ma gandesc la tine Miha si-mi trece imediat.