Mamici din Arad (97)
Raspunsuri - Pagina 12
adablackcat spune:
Foarte faina Maia cu codite. Gabi si Ioana nu v-am vazut in nicio poza. Flavia era sa nu te recunosc, te-ai tuns. Diana, fain te-o tuns si aranjat. Alina m, chiar arati mai slaba.
Copiii toti au iesit super in poze. Miha, super faini pantalonii tai verzi, pe bune.
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
gabitzica spune:
Ada, www.dropshots.com/DIA2#date/2008-05-14/19:07:24" target="_blank">uite-ma aici. E singura poza in care apar.
Ma bucur ca v-am vazut ca de vorbit nu prea am apucat...pentru mine a fost foarte extenuant, am fost cu ochii cat cepele dupa amandoi.
Colac peste pupaza Ioana mai are si febra acum, nu mult 37.5. Oare din seatra asta i se trage? poate sa faca asa brusc febra? Sau e ceva viroza contactata de vreo cateva zile? HELP!!Ma poate lamuri cineva?
Sper sa nu mai faca si miine ca o sa am mustrari de constiinta mai ales ca o sa-i las la soacra-mea peste noapte ca mergem la ziua unui prieten.
Ma duc si eu la nani ca sunt rupta.
Clau imi pare rau de Raul. Vezi ca nu te-a pacalit.
monica70 spune:
GABI stai calma ca aia nu e febra,poate o fi din cauza ca "s-a incalzit" la intalnire (sau de la dinti?). Si Diana era cam calda parca,dar nici nu mi-a trecut prin cap sa-i iau temperatura ... Da-i totusi preventiv un pic de sirop nurofen.
Apropo ai uitat sa zici ca ai pus-o in scaunul Ioanei pe Diana mea
Ioana s-a sesizat cand te pregateai sa o ancorezi pe Diana si a inceput sa 
Aaa si eu mai vreau intalniri d-astea,ca Diana a fost tare cuminte,s-a holbat intruna la copii si nu i-am auzit gura mai deloc.Cand am coborat din masina (ne-a dus Gabi pana acasa) a intrebat daca vine si Ioana cu noi,ar cam fi luat-o acasa
Aaa si Tudor mi-a zis ce gagica are si cum o cheama
Si mie mi-au placut coditele Maiei si cat de activa e ea,dar si Adelina e cam acelasi gen,nu mai zic de Matia care ar cam fi evadat din zona ... ce mai ,toti au fost niste scumpi!
MONI SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
alinamoro spune:
Nu mi-a mers netul toata seara.
A fost fain la intalnire, dar stresant in acelasi timp, a trebuit sa fiu tot timpul cu ochii pe copii, mai ales pe Adelina. ![]()
Copiii au fost adorabili toti
, unii chiar s-au schimbat de cand nu i-am vazut.Asa cum a zis Moni, pe terasa la Astoria a fost un pic mai lejer ca au avut spatiu mai restans si au fost doar ai nostri, nu i-am incurcat cu altii.![]()
Ma bucur ca am cunoscut-o si pe Cristiana si pe David chiar daca putin, au venit cand ne pregateam noi de plecare.
Putin am vazut-o si pe Claudia cu familionul.
Bine ca nu ne-a prins ploaia.
Clau, imi pare rau de Raul
. O fi mancat ceva la gradi si nu i-a cazut bine?
Gabi, nu cred ca febra-i de la seara asta...oricum n-a fost mare, poate nici nu mai face.
Ada, imi pare rau ca n-ati ajuns si voi.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
Somleac spune:
Si eu am fost rupta dupa iesirea de ieri. Dar la mine ii asa la fiecare iesire in parc, noroc ca in cartier nu-i asa aglomeratie ca in parcul copiilor. Mie mi se pare ca n-am vorbit cu nimeni. Cu Ioana, Diana, Clau abia daca am apucat sa schimb 2 vorbe. Matia a adormit pe masina si n-am mai reusit sa-l trezim. Abia azi dimineata i-am facut baie. Copilul meu se imbaia la 6,30.
Bogdi mi s-a parut super cuminte.
Clau imi pare rau de Raul. Cum se simte?
Ada super faini pantalonii, pacat de
care-i umple. Pe mine ma deprima sa vad poze cu mine, ca atunci imi dau seama cat sunt de imensa.
Diana am vrut sa te intreb ieri dar n-am mai apucat, cu cine o vei lasa pe Timea? Mi se pare atat de atasata de tine... Va sta cu altcineva?
Eu azi am o zi foarte incarcata, am salariile si Cami nu-i deloc sa ma ajute. Mai trebuie sa mai ajung si la Selgros dar poate ma duc in programul de balet.
Daria- 29.01.1999
;Alex - 07.02.2003
;Matia - 31.10.2006
;Victor -28.03.2008
alinamoro spune:
Miha, eu sigur n-as rezista in fiecare zi in parc cu pruncii, adica sa fiu tot cu ochii-n patru dupa ei. 
Gabi nu are curent pana la 5, deci nici net.
(11.04.2002) poze
monica70 spune:
Saluti.Azi "implinesc" 3 ani de DC.Dau cate o 
ALINA cum e Ioana lui Gabi? Nu mai are febra,nu?
MIHA lasa ca te descurci tu,noi suntem varza pe langa tine ...
Eu i-am luat Dianei azi in premiera acuarele si pensule si ne refugiem in balcon.Am in plan sa ii scot masuta si scaunelul de plastic,eu ma tzap pe un chez-long si o las sa se desfasoare ,sa se moscoleasca cat vrea,numai sa ma lase sa zac ... Sper sa fie atat de ocupata incat sa uite de tobogane
ca numai chef de iesit n-am azi ...
MONI SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
alinamoro spune:
Moni, cat mai multi ani pe DC!

Gabi zicea ca Ioana a mai facut putina febra azi dimineata si i-a dat Nurofen.
Carmen, cum a fost la dr., cum e Serban?
(11.04.2002) poze
X-ray spune:
imi pare rau ca nu am ajuns dar habar nu am avut ca intalnirea a fost ieri ca io nu am mai intrat pe net
.stiam ca va fi dar,na o prindem pe urmatoarea!culmea e ca eu am fost pe mal ieri in partea cealalta
.in fine am casa cu fundu' in sus sincer nici nu prea stau in casa ori in gradina ori la plimbare acum ca e si vreme faina.dar am vazut pozele si a fost tambalau mare nu gluma
.era bine sa fi fost si eu ca puteati sa-mi dati in grija vre-un prunc care e activ,si asa eli a mea nu merge
.de luni intr-o saptamana plec la valcea,se muta santierul la baie si va fi ff greu sa stam prin preajma.
a picat oferta aia la croati,mi-e ciuda de mor dar am ales alt hotel in novigrad e si mai ieftin dar are demipensiune.maine sper sa ajunga G al meu cu nasul sa faca contractul si sa stiu ca am scapat de o grija.
la toata lumea!
alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa
(20 iunie 2007)
povestea noastra...
ancapolgar spune:
A fost f faina intalnirea, chiar daca m-a disperat puntea aia de lemn din parc, stateam cu inima cat un purice cand era Alex pe ea.
Ioi, azi-noapte am avut un cosmar de era sa fac infarct in somn, am visat ca dormeam cu geamul deschis si a intrat cineva in casa sa ne omoare; am tras o sperietura de mi-a stat inima in loc si am mai si visat aceeasi chestie de 2 ori una dupa alta,ca am dat dintr-un vis in altul.
Azi am mers cu mami la librarie sa luam carti, l-am dotat pe Alex pe cand o sa creasca cu cateva carti in engleza si cateva in romana,acum s-a delectat cu una cu lumea sub-acvatica,ce are magneti si un submarin mic.
Anca
, mami de
Alex
Poze
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."
Nimic nu e imposibil pentru cei care privesc catre cer.